Skip til hoved indholdet

Sommerferiejob på Kolding Kommunes plejehjem

Mangler du et sommerferiejob?
Kunne du tænke dig at gøre en forskel for de af vores borgere, der modtager hjælp og pleje på Kommunens plejehjem?

Hvis du går og overvejer om du skal tage en spændende sundhedsfaglig uddannelse som SSH eller SSA er det en god mulighed for at prøve det af. Det kan også være en god erfaring at have, hvis du ønsker at tage en anden sundhedsfaglig bachelor uddannelse.

Vi søger gode og stabile medarbejdere som sammen med det faste personale kan yde borgerne kvalificeret pleje og omsorg. Som udgangspunkt skal du hjælpe borgeren med opgaver som personlig og praktisk hjælp i en god hverdag. Har du ikke tidligere arbejdet på området, får du en god introduktion til jobbet.

Vær opmærksom på, at vores primære behov er i skolernes sommerferie. Du skal regne med weekendvagt hver 2. uge. Vi ansætter efter behov i hele ansøgningsperioden, så skynd dig at sende din ansøgning.

Ansættelsestidspunkt:
Kan du starte allerede nu er vi parate til at tage imod din ansøgning, men ellers er det primært i perioden uge 25 - 36 2022.

Kvalifikationer:
Du skal have lyst til at arbejde med ældre mennesker og kunne skrive og tale dansk.
Du skal kunne samarbejde med borgeren og kollegaerne om opgaverne.
Du skal kunne kommunikere med borgeren og samarbejdspartnere.
Der er ikke 2 dage, der er ens, og det kræver fleksibilitet og ansvarlighed i jobbet. Til gengæld vil du kunne gøre brug af dine kompetencer og få udbygget disse i en afvekslende hverdag.

Hvem er vi?
Der er 5 plejehjem i selve Kolding by, og derudover i Christiansfeld, Ødis, Jordrup og Lunderskov.
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte plejehjemmene på telefon eller mail:

Bertram Knudsens Have, Jeannette Viborg Jensen, tlf. 2151 5710, jeav@kolding.dk

Birkebo, Karin Juul Viuf, tlf. 7979 1405, karvi@kolding.dk

Kirsebærhaven, Tina Faarborg Mikkelsen, tlf. 7632 5440, tidm@kolding.dk

Kongebrocentret, Karina Braagaard Roost, tlf. 7320 2020, karro@kolding.dk

Kongsbjerghjemmet og Toftegården, Hanne Laursen, tlf. 7979 4708, hala@kolding.dk

Munkensdam, Lena Schødt Sørensen, tlf. 7979 6595, less@kolding.dk

Olivenhaven, Hanne Friis Clausen, tlf. 7632 5660, hafc@kolding.dk

Teglgårdsparken, Jette Samuelsen, tlf. 7979 4731, jevs@kolding.dk

Vesterled, Katja Ahrendtsen, tlf. 7979 6821, kasa@kolding.dk

Værdigrundlag
I Senior- og Sundheds- og Fritidsforvaltningen har vi en klar vision: Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør. Det er en vision, som vi kan opfylde ved altid at have en adfærd, der afspejler forvaltningens leveregler, som er:

• Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt inden for din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Du kan læse mere om visionen og levereglerne

Løn:
Timeløn ca. 132 kr. + tillæg for arbejde i weekend og aften.

Ansøgning
Send en ansøgning ved at trykke på nedenstående grønne boks. Vi tager imod ansøgninger løbende, dog senest 29. juni 2022.

Ansættelsessamtaler
Hvis du bliver udvalgt, vil du blive kontaktet af en leder.