Skip til hoved indholdet

Book lokaler i Bronzehallen til events og møder

Ganske få skridt fra Kolding Nord Genbrugsplads ligger Bronzehallen. Her kan du både deltage i workshops arrangeret af Redux – Affald og Genbrug eller holde dine egne events eller møder.

Events om genbrug og bæredygtighed

Se vores oversigt over kommende, offentlige arrangementer og events om genbrug og bæredygtighed.

Hold events og møder i Bronzehallens lokaler

Vil du holde en event eller et møde sammen med andre, som handler om bæredygtighed, genbrug eller cirkulær økonomi? Så har du mulighed for at låne et helt torv med forskellige faciliteter.

Udfyld formularen Forespørgsel på lån af lokaler.

Har du spørgsmål, kan du kontakte torvemester Lisbet Thorøe fra Redux – Affald og Genbrug på telefon 29 89 33 58 eller llar@kolding.dk.

• Foreninger, netværk og frivillige grupper af borgere i Kolding Kommune
  • Non-profit organisationer, sammenslutninger, interesseorganisationer og selvejende institutioner, der er hjemmehørende i Kolding Kommune
  • Hel/halvoffentlige projektsamarbejder
  • Studiegrupper (mindst to personer)
  • Kommunale institutioner og afdelinger
  • I særlige tilfælde kan lokalerne udlånes til foreninger eller arrangører uden for Kolding Kommune.

Lokalet Torvet, som er en del af Bronzehallen, kan lånes til enkeltarrangementer eller tidsafgrænsede aktiviteter af ikke-kommerciel karakter. Hver arrangør kan højst have 10 åbne bookinger.

Torvet kan bookes i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 8-15. Aften eller weekendaktiviteter efter nærmere aftale.

På Torvet kan du booke og benytte:

• Formidlingsfaciliteter i pavillon med storskærm til max. 24 personer.

• Stort gulvareal på 104 m2

• Lærred, projektor og mindre lydudstyr

• Værkstedspavillon og mobile værkstedsborde – 5 mobile værkstedsborde

• 9 borde og 44 stole

• Materialer du selv har fundet på Kolding Nord Genbrugsplads

• Overskudsmaterialer fra Reform Skatkammer efter nærmere aftale

• Tekøkken

I Bronzehallen finder du blandt andet:

• Genbrugsfællesskabet

Genbrugsfællesskabet handler om at skabe en stærk genbrugskultur i Kolding Kommune. Her kan du både give den fuld skrue på workshops og sætte egne genbrugsprojekter i søen. Du kan modtage Genbrugsfællesskabets nyhedsbrev.

• Re:lab Formidlingstjeneste

Besøg os – eller få besøg – og bliv klogere på dit affald. Målgruppen er alle aldersgrupper, fra børnehaver og skoler til virksomheder og kommunens borgere.

• Skatkammeret

Kommunale institutioner i Kolding Kommune kan hente gratis materialer til leg, læring og designprojekter.

• Reuse Nytteprojekt

Folk på kanten af arbejdsmarkedet får hjælp til at få fodfæste gennem et job, der giver mening.

• Redesign Genbrugsværksted
  • Resumé Genbrugsbibliotek
  • I Bronzehallen finder du også en genbrugsbutik.

Forespørgsel på lån af lokaler

Bestiller du som privatperson eller gennem dit arbejde? Du kan kun booke lokaler, hvis du er borger i - eller gennem dit arbejde har tilknytning til Kolding Kommune.

Vær opmærksom på, at du lige nu kun sender en forespørgsel. Vi sender dig en bekræftelse, når din booking er godkendt.
I hvilket tidsrum skal du bruge lokalet?
Antal deltagere
Angiv et cirka-antal