Skip til hoved indholdet

Bronzehallen – ramme om genbrug og events

Ganske få skridt fra Kolding Nord Genbrugsplads ligger Bronzehallen, en stor hal indrettet til at kunne rumme bruger- og publikumsrettede faciliteter ud fra devisen ’Affald er først affald, når fantasien slipper op’. Du kan både deltage i workshops arrangeret af Redux - Affald og Genbrug eller holde dine egne aktiviteter.

Hold dine aktiviteter på Torvet i Bronzehallen

Covid 19: Muligheden for booke Torvet og holde arrangementer fysisk i Bronzehallen er først gældende, når forsamlingsforbuddet er ophævet, og vi kan samles igen.

Vil du holde en event eller aktivitet sammen med andre, som handler om dig og dine medborgeres affald og genbrug? Så har du mulighed for at låne et helt torv med forskellige faciliteter.

• Foreninger, netværk og frivillige grupper af borgere i Kolding Kommune
  • Non-profit organisationer, sammenslutninger, interesseorganisationer og selvejende institutioner, der er hjemmehørende i Kolding Kommune
  • Hel/halvoffentlige projektsamarbejder
  • Studiegrupper (mindst to personer)
  • Kommunale institutioner og afdelinger
  • I særlige tilfælde kan Torvet udlånes til foreninger eller arrangører uden for Kolding Kommune.

Torvet kan lånes til enkeltarrangementer eller tidsafgrænsede aktiviteter af ikke-kommerciel karakter. Hver arrangør kan højst have 10 åbne bookinger.

Torvet kan bookes i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 8-15. Aften eller weekendaktiviteter efter nærmere aftale.

På Torvet kan du booke og benytte:

• Formidlingsfaciliteter i pavillon med storskærm
  • Stort gulvareal på 104 m2
  • Lærred, projektor og mindre lydudstyr
  • Værkstedspavillon og mobile værkstedsborde
  • Borde og stole til 24 personer
  • Materialer du selv har fundet på Kolding Nord Genbrugsplads
  • Overskudsmaterialer fra Reform Skatkammer efter nærmere aftale
  • Tekøkken

Torvet bookes ved at kontakte torvemester Lisbet Thorøe fra Redux – Affald og Genbrug på telefon 21 16 72 14 eller llar@kolding.dk.

I Bronzehallen finder du blandt andet:

• Genbrugsfællesskabet

Genbrugsfællesskabet handler om at skabe en stærk genbrugskultur i Kolding Kommune. Her kan du både give den fuld skrue på workshops og sætte egne genbrugsprojekter i søen. Du kan også nøjes med at kigge med fra sidelinjen og modtage vores nyhedsbrev. Fællesskabet er også for foreninger. Det koster kun din e-mailadresse at være med ♻😊

• Re:lab Formidlingstjeneste

Besøg os – eller få besøg – og bliv klogere på dit affald. Målgruppen er alle aldersgrupper, fra børnehaver og skoler til virksomheder og kommunens borgere.

• Reform Skatkammer

Kommunale institutioner i Kolding Kommune kan hente gratis materialer til leg, læring og designprojekter.

• Reuse Nytteprojekt

Folk på kanten af arbejdsmarkedet får hjælp til at få fodfæste gennem et job, der giver mening.

• Redesign Genbrugsværksted
  • Resumé Genbrugsbibliotek
  • I Bronzehallen finder du også en genbrugsbutik.

Sådan kontakter du os

Redux – Affald og Genbrug