Skip til hoved indholdet

Sommercamp på genbrugspladsen for teenagere

Aflevér teenageren på genbrugspladsen 🙌
... i VÆRDItanken 💚

Tid og sted

1.-5. august 2022 kl. 10-14 i Bronzehallen på Bronzevej 3. Det er lige ved siden af Kolding Nord Genbrugsplads - og for alle interesserede unge i 6., 7. eller 8. klasse. Det er gratis at være med.

Tilmelding

Der er plads til max. 16 deltagere, så skynd dig at melde dig til her på Place2Book.
Seneste tilmelding er 30. juni 2022.

Kontakt skat- og torvemester Lisbet Thorøe Larsen på telefon 2989 3358, hvis du har spørgsmål.

VÆRDItanken
- en sommercamp med mening

Tør du se dit eget skrald i øjnene og er du egentlig klar over, hvor meget værdi, der er i dit shit?

Elsker du at:

• finde ud af noget
  • skille ting ad
  • prøve ting af
  • mærke efter og tænke dig om
  • lykkes og mislykkes for så at prøve igen

... og på den måde skabe nyt ud af noget gammelt eller kendt?

I VÆRDItanken sætter vi en masse ting på spidsen, vender og drejer det, indtil DU finder hoved og hale i det hele.

Der bliver fart over feltet!

Det kommer til at handle om dig, dit liv og dit værelse

Alt på dit værelse: dine møbler, ting og tøj. Du får et bedre værelse som føles nyt - uden at skifte rum og købe nye ting! For er du egentlig klar over, hvor meget rod og affald der er?

Er du klar til at finde ud af, hvad der har værdi for dig ved at bruge både dine hænder og dit hoved?

Så er VÆRDItanken den helt rigtige sommercamp for dig.

Ugen slutter med en fernisering, hvor forældre er velkomne til at se, hvad deres dygtige unger har udviklet og skabt.

OBS! Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at melde dig til - og husk også at give skat- og torvemester Lisbet besked på llar@kolding.dk, hvis du alligevel ikke kan komme.