Skip til hoved indholdet

Kolonihaverne ved Stadionvej

Kolonihaverne ved Stadionvej ligger centralt i Kolding by. Området ligger ved skøn natur og i et kuperet landskab. Åen medfører et rigt dyreliv, men gør også at visse haver står under vand i vinterhalvåret.

Haveområdet består af 85 haver fordelt på Kæmnerengen og Margrethe Mortens Toft. Man skal være opmærksom på, at nogle havenumre godt kan være i både Kæmnerengen og Margrethe Mortens Toft. Du kan her på siden se et oversigtskort over området.

Haveområdet administreres af Kolding Kommune. Du kan komme på ventelisten ved at udfylde ”Optagelse på venteliste” og sende denne til Udlejning@kolding.dk eller møde op på Centralforvaltningen, Bredgade 1, 6000 Kolding.

Kolonihaveområdet er et ikke varigt området. Dette betyder, at Kolding Kommune kan beslutte, at området skal anvendes til andet formål end kolonihaveformål.

Den 9. juni 2020 vedtog Fritids- og Idrætsudvalget masterplanen for Kolding Stadion. Masterplanen skal sikre, at Kolding Stadion lever op til licenskravene til 1. divisionsfodbold fra sæsonen 2020/2021 og på sigt og fasevis opgradere Kolding Stadion til et bynært superligastadion. Masterplanen indebærer, at en række kolonihaver i Magrethe Mortens Toft skal inddrages. Det drejer sig om have nummer 61B, 62A, 63, 62B, 66, 67 og 68A. Hvis du ønsker en af de pågældende haver, såfremt de er i udbud, skal du være opmærksom på, at haverne på sigt vil blive inddraget.

Listen er opdateret den 4. oktober 2021:

 1. Henriette Reinhardt
 2. Annette Bjerre
 3. Karen Jespersen
 4. Carsten Glerup
 5. Mohanad Kanoun
 6. Brian Dam Kristensen
 7. Per Holst
 8. Nour Aldeen Askar
 9. Tina Damgaard Kolst
 10. Jesper Feldfoss
 11. Gitte Dalsgaard
 12. Lars Thisgaard
 13. Jalai Al Hashi
 14. Gvantsa Sibashvili