Skip til hoved indholdet

Ferielukning og behovsåbent i dagtilbud

I Kolding Kommune er det politisk besluttet, at der i udvalgte ferieperioder er såkaldt behovsåbent. Behovsåbent betyder, at der fordelt i kommunen er enkelte institutioner, der holder åbent. Begrundelsen for behovsåbent er, at udnytte ressourcerne bedst muligt i perioder, hvor der er få børn. Alle forældre vil fra egen institution blive bedt om at oplyse, hvilke dage deres barn holder ferie. Forældre, hvis barn har brug for pasning, vil af egen institution få oplyst, hvilken institution i den pågældende del af kommunen, der holder åbent.

Forældre i dagplejen skal kontakte Dagplejekontoret, hvis de ønsker pasning på dage med behovsåbent. Vi kan desværre ikke sikre, at der er en gæsteplads i nærområdet.

Grundlovsdag og juleaftensdag holder alle institutioner lukket. Der er ingen alternativ pasning.

Behovsåbent i daginstitutioner 2021

Dage med behovsåbent i dagpleje og daginstitutioner

• De tre hverdage før påske
  • Fredag efter Kr. Himmelfartsdag