Skip til hoved indholdet
Kolding Syd Genbrugsplads (Gejlhavegård) er lukket pga. asfaltarbejde - fra 25. september til 2. oktober kl. 6.00. Klik for info om øvrige genbrugspladser!

De utrolige år

De Utrolige år er et kursus for forældre, der ønsker det bedste for deres børn, men hvor der til tider kan være en del konflikter, og hvor forældre oplever, de kommer til at skælde for meget ud. Kurset varer mellem 13 og 20 uger og er gratis.

Børn har det bedst, når de trives, men for nogle børn kræver det mere støtte hjemmefra for at være bedre i stand til at lege selv, have færre konflikter og fungere godt sammen med andre børn og voksne.
Og som forældre kan det være svært helt at vide, hvordan man bedst støtter og hjælper sit barn godt på vej.

På kurset De Utrolige År får I værktøjer til at støtte jeres barn, så I får et gladere barn og mere tid til at være sammen uden skæld ud og frustrationer. Gennem forskellige oplæg, sparring og øvelser med andre forældre og to gruppeleder, får I redskaber til at arbejde med at være sammen med jeres barn på en positiv måde.

Der skal arbejdes mellem kursusgangene, og I bliver efter aftale ringet op af gruppelederne i løbet af ugen, for at få en snak om hvordan det går, og I får da også støtte i det videre arbejde.
Kurserne er for forældre til børn mellem 1 og 12 år. – Børnene deltager ikke på kurserne.

Kurset varer mellem 13 og 20 uger afhængig af barnets alder.

I mødes med 5-10 andre forældre og to gruppeledere en dag om ugen fra kl. 16.30 til 18.30 hos Familier og Børn, Låsbyhøj, Nørregade 1 i Kolding.

Der serveres sandwich på kurset.

Hør interview med tidligere deltagere

Rikke og Anders har tidligere deltaget på kurset. Hør her hvad de fik ud af kurset.

Vil I vide mere?

I kan få mere information hos

Jette Korsgaard
Tlf: 79 79 28 55
jeko@kolding.dk

Sammen med Jette finder I ud af, om De Utrolige År er det rigtige tilbud for jer.