Skip til hoved indholdet

Nyheder fra Pladsanvisningen

Vuggestuepladser i Strandhuse Børnehave

Børne- og Uddannelsesudvalget har ansøgt om en tillægsbevilling. Denne er blevet tilgodeset af Byrådet. Det giver derfor mulighed for at etablere en række vuggestuepladser i forbindelse med eksisterende dagtilbud rundt om i kommunen.

I Strandhuse Børnehave etableres 12 vuggestuepladser. Det forventes, at pladserne kan tages i brug i det tidlige 2023 (alt afhængig af byggeprocessen).

Det vil være muligt at skrive sig på venteliste og adviseringsliste til vuggestuepladserne fra d. 7. september 2022 - (i løbet af dagen)

Opskrivning sker på www.mitkolding.kolding.dk 

 

Udvidelse af Daginstitutionen Kastaniegården i Bramdrupdam med 5 vuggestuepladser

Det forventes at udvidelsen med 5 vuggestuepladser i den allerede eksisterende vuggestue kan tages i brug 1. januar. 

Opskrivning sker på www.mitkolding.kolding.dk 

 

Udvidelse af Daginstitutionen Troldblomst i Christiansfeld med 10 vuggestuepladser

Det forventes at udvidelsen med 10 vuggestuepladser i den allerede eksisterende vuggestue kan tages i brug 1. marts 2023. Pladserne er lagt ud til booking.

Opskrivning sker på www.mitkolding.kolding.dk 

 

Udvidelse af Daginstitutionen Firkløveret i Sdr. Bjert med 10 vuggestuepladser

Daginstitutionen Firkløveret udvides med 10 vuggestuepladser. De nye pladser vil blive etableret i en pavillon i tilknytning til bygningerne på Abildvej i Bjert.

Du kan allerede nu skrive dig op venteliste til de nye vuggestuepladser. Det forventes at de nye pladser kan tages i brug i det tidlige efterår 2023.

 

Etablering af en børnehavebus 

Med tilknytning til Daginstitutionen Firkløveret etableres en busbørnehave med plads til  optil 24 børnehavebørn. En flot ny bus ombygges til en fuldt ud fungerende børnehavestue med køkken, garderobe og toilet/skiftplads mv.

Bussen står klar til at  modtage nye børn i det tidlige efterår 2023.