Skip til hoved indholdet

Kolding Kulturnat 2022

Plakaten for Kolding Kulturnat 2022
Plakaten for Kolding Kulturnat 2022

Kolding Kulturnat 2022 finder sted fredag den 2. september kl. 16.00 - 24.00.

Kolding Kulturnat er den største begivenhed i Kolding midtby med ca. 50.000 besøgende. Kulturnatten er arrangeret i et samarbejde mellem Kolding Kommune, City Kolding og lokale frivillige kræfter. 

Kulturinstitutioner, organisationer, foreninger, restauratører m.fl. bidrager med aktiviteter på Kulturnatten.

Kulturnatten fejrer sølvbryllup

Kolding Kulturnat fejrer i år sit 25 års jubilæum, og det gør den med et sølvbryllupstema, hvor især æresporte spiller en væsentlig rolle. Sølvbryllupstemaet kommer til at præge nogle af aktiviteterne på Kulturnatten, hvor der bl.a. vil være fællessang og hornmusik på programmet. Derudover vil man kunne opleve hele 25 unikke æresporte, som kulturinstitutioner, foreninger, butikker osv. udsmykker i anledningen af Kulturnattens 25 års jubilæum og sølvbryllupsfejringen. 

Sølvbryllupstemaet præger også årets særlige jubilæums-plakat, som er designet af grafisk designer Kamilla Asmussen fra I-made-this.

Deltag i Kulturnatten

Kolding Kulturnat er en platform og en åben scene for lokale aktører, der har lyst til at vise, hvad de kan eller hvad de engagerer sig i. Man deltager og optræder frivilligt. Kulturnatten sørger for de praktiske rammer såsom stand- eller sceneplads, strøm, teknik, lys/lys osv. 

Tilmeldingen til Kolding Kulturnat 2022 er slut. 

Deadline for tilmelding var den 31. maj 2022. 

Kontakt

Kultur og Event

Kulturkonsulent og projektleder for Kolding Kulturnat
Mette Fersløv Schultz

By- og Udviklingsforvaltningen
Nytorv 11
6000 Kolding
Tlf. 79796180