Skip til hoved indholdet

Fjernvarme til Almind, Vester Nebel, Viuf og Aagaard

Hvis du bor i Almind, Vester Nebel eller Viuf kan du give tilsagn til at få et tilbud på fjernvarme.

Kolding Kommune har godkendt et projektforslag om fjernvarme til Almind, Vester Nebel, Viuf, Lilballe og et erhvervsområde nord for Bramdrup. Alle ejere af bygninger i området er eller vil blive kontaktet direkte af Kolding Kommune om muligheden via E-boks.

Ønsker du fjernvarme i din bolig kan du give tilsagn til, at TREFOR Varme må kontakte dig med et konkret tilbud om at konvertere til fjernvarme. Projektet kan kun realiseres, hvis 50 % af boligerne i området siger ja tak til at slutte sig til.

Der er lukket for nye tilmeldinger (11-10-2022)
Ønsker du fjernvarme bedes du kontakte TREFOR direkte.

Fjernvarme er en stor og fælles investering. Derfor kræves der bred og aktiv opbakning i lokalområdet til fjernvarmen, før økonomien er sikret i projektet og fjernvarmeselskabet kan gå videre med projektet.

1. oktober 2022 gør vi status på antallet af tilmeldinger, og er vi over 50% vil TREFOR Varme begynde at sende tilbud ud.

TREFOR vil kontakte dig/jer med de kontaktoplysninger, der blev oplyst i tilmeldingen, i forhold til at opnå bindende tilslutning, når projektet er godkendt af Kolding og Vejle Kommuner

Hvis projektet realiseres forventes det at anlægsarbejdet kan påbegyndes 1. kvartal 2023. først til Almind, derefter videre til de andre byer.

Der er lukket for nye tilmeldinger (11-10-2022)

Ønsker du fjernvarme bedes du kontakte TREFOR direkte

Team Energi

Nytorv 11