Skip til hoved indholdet

Genbrug 24-7 Erhverv

Du kan komme ind på genbrugspladsen uden for den bemandede åbningstid, hvis din virksomhed har registreret sig til Genbrug 24-7 Erhverv. Husk altid at bruge brovægten til at veje affaldet ind.

Registrer dit telefonnummer som bruger af Genbrug 24-7 Erhverv. Hav virksomhedens NemID parat. 

Der er ingen begrænsning for, hvor mange ansattes telefonnumre, du kan registrere på din virksomheds NemID.

Et telefonnummer kan dog kun registreres som bruger én gang.

Det betyder, at hvis du har en medarbejder, som er tilmeldt Genbrug 24-7 ordningen privat, kan personen ikke tilmelde nummeret igen.

Medarbejderen må dog stadig gerne bruge Genbrug 24-7 til aflevering af erhvervsaffald, så længe alle materialer bliver vejet ind på brovægten.

'

Hvis virksomheden allerede er oprettet som bruger af Genbrug 24-7 Erhverv, kan du ændre dine oplysninger, fx ved nyt telefonnummer, eller helt slette din konto. 

Husk altid at veje erhvervsaffaldet ind på genbrugspladsens brovægt. Afleverer du farligt affald uden for åbningstiden, skal du udfylde den seddel til erhverv, du finder foran lugen ind til farligt affald. 

Når du holder foran bommen ved genbrugspladsen, skal du sende en sms med teksten '247' til: 

 

Kolding Nord Genbrugsplads

20 15 15 84

Vamdrup Genbrugsplads

20 16 27 34

Christiansfeld Genbrugsplads

20 16 44 74

Kolding Syd Genbrugsplads

Her skal du ikke sende en sms. Bommen åbner automatisk ind til brovægten. Brug dit vejekort til at åbne næste bom ind til genbrugspladsen.

Bemærk, at Lunderskov Genbrugsplads er forbeholdt private borgere. 

Du får automatisk adgang til at bruge servicen Farligt Affald 24-7, når du er registreret som bruger af Genbrug 24-7. Med din mobiltelefon kan du åbne lugen ind til kemirummet med enten SMS eller appen Affald Kolding. 

Du skal selv altid sørge for at veje dit affald ind, også farligt affald. Det er ikke muligt uden for bemandet åbningstid. Derfor skal du udfylde den seddel til erhverv, der hænger foran lugen. Sedlen lægger ud i kassen sammen med dit farlige affald, så vejer personalet kassen, når de møder ind på pladsen igen. 

I videoen kan du se, hvordan du åbner lugen (3 minutter)

De forskellige trin er også beskrevet med tekst under videoen. 

 

Sådan åbner du lugen med appen Affald Kolding

 • Åbn appen Affald Kolding
 • Vælg menupunktet 'Af med affaldet'
 • Vælg 'Farligt Affald 24-7'
 • Klik på trekanten ud for den genbrugsplads, du befinder dig på.

Sådan åbner du lugen ved at sende en SMS

 • Skriv teksten 247 og send til et af af følgende numre:

  23 74 00 91 (Kolding Nord Genbrugsplads)
  23 74 52 11 (Kolding Syd Genbrugsplads)
  23 74 00 16 (Vamdrup Genbrugsplads)
  23 74 00 67 (Christiansfeld Genbrugsplads)
 • Genbrugspladserne er altid videoovervåget men ikke bemandet uden for normal åbningstid
 • Vi gemmer data (videoovervågning og loginregistreringer) til internt brug i op til en måned som dokumentation for evt. overtrædelse af genbrugspladsens ordensreglement  og regulativ for erhvervsaffald
 • Overtrædelse af de generelle regler og ordensregler kan medføre udelukkelse fra Genbrug 24-7 Erhverv.
 • Af hensyn til din sikkerhed er strømmen slukket til containerne med komprimatorer. Det gælder for eksempel containeren til pap, som mange bruger. Det vil derfor være en hjælp, hvis du folder dit pap. Ellers bliver containeren nemt overfyldt.
 • Du får adgang til genbrugspladserne via det mobiltelefonnummer, du melder til ordningen. Husk at slå “Vis nummer” til på telefonen.
 • Ved at acceptere betingelserne giver du samtidig tilladelse til, at Redux må sende dig relevante nyheder i forbindelse med Genbrug 24-7 Erhverv ordningen
 • Det er kun tilladt, at et køretøj kører ind af gangen. Det er derfor dit ansvar, at andre ikke kører med ind.

Brugen af dine persondata

Før du kan benytte Genbrug 24-7 Erhverv, registrerer vi følgende oplysninger om dig:

 • Virksomhed, CVR og p-nummer, navn, e-mail, mobilnummer, tidspunkt for registrering og bopælskommune. Desuden registrerer vi mobilnumre for de medarbejdere, som oprettes. 
 • Disse data bruges til at adressere eventuelle gebyrer, sikre din adgang til genbrugspladsen vha. mobilnummer og kommunikere med dig i tilfælde af driftsforhold eller misbrug
 • Sletning eller ændring af registreredes oplysninger kan foretages ved at logge ind med virksomhedens NemID igen og foretage sletning eller ændring.

Sådan kontakter du os

Redux – Affald og Genbrug

Bronzevej 3
6000 Kolding
Tlf. 79 79 71 00