Skip til hoved indholdet

Priser og leje af lokaler

Posthusets facade i Koldings centrum
Posthusets facade i Koldings centrum

Kan din virksomhed leje sig ind?

Alle virksomheder, der har interesse i at arbejde med bæredygtige forretningsmodeller har mulighed for at leje sig ind i Posthuset, og indgå i dét fællesskab, der kan lede til vækst og vokseværk i din virksomhed. Samtidig skal din virksomhed være en socialøkonomisk virksomhed eller være på vej til at blive det.

Nedenfor finder du kontaktoplysninger til os. Vi er klar til at give dig en rundvisning i bygningen og tage en snak om det er noget for dig og din virksomhed, at være lejer på Posthuset.

Vi understøtter rammen for fællesskabet i bygningen og tilbyder lejerene at indgå i et forretningsudviklings-forløb med Den Sociale Kapitalfond, Dansk Design Center og Kooperationen, og få en forbindelse dertil.

Lejepriser
Prislejet ligger mellem 450-500 kr. per kvadratmeter om året, plus forbrug. Prisen vil derfor differentiere alt efter hvilket lokale din virksomhed er interesseret i.

Plantegning af stueetagen

Plantegning af stueetagen på posthuset

 

Plantegning af 1. sal

Plantegning af 1. sal på posthuset

 

Plantegning af 2. sal

Plantegning af 2, sal på posthuset

Kontakt os

Vi tager gerne en dialog med dig om din virksomheds muligheder, og besvare alle de spørgsmål, som du måske mangler svar på. Vi er åbne for at tage en dialog – det er helt uden forpligtelser.

Erhvervskonsulent, Steen Petersen, Mobil: 20 55 77 73 eller Mail: stpe@kolding.dk

Strategi- og udviklingskonsulent, Tine Roos, Mobil: 21 49 12 59 eller Mail: tino@kolding.dk

Frivilligheds- og udviklingskoordinator, Jeppe T. Frandsen, Mobil: 21 25 34 64 eller Mail: jetf@kolding.dk