Skip til hoved indholdet

Anne Glad stiller skarpt på det gode liv i lokalsamfundet

Oprettet 15. marts 2023
Anne Glad, fotograf Les Kaner
Anne Glad holder oplæg, når Kolding Kommune inviterer til debataften i Christiansfeld, fotograf Les Kaner

Hvordan ser det gode liv ud i Kolding kommunes lokalsamfund, byer og landområder? Det spørgsmål stiller Kolding Kommune og inviterer til debataften om bæredygtig udvikling i Kolding kommune onsdag den 29. marts kl. 19-21 i Cuben i Christiansfeld. Dørene åbner kl. 18.30.

På mødet kan du høre livsstilsekspert Anne Glad give sit bud på, hvordan vi lever nu og i fremtiden, betydningen af lokalsamfund og vores individuelle og fælles roller i forhold til den bæredygtige udvikling.
Du kan også høre om Kolding Kommunes indsatser i forhold til udvikling af byer og landområder. Derudover vil der være mulighed for en snak med politikerne i Kolding Byråd og fagfolk fra Kolding Kommune.

- Vi bor i et lille land, hvor der er pres på arealerne. Fremtidens landområder skal rumme mange funktioner. Vi skal have plads til både klimatilpasning, landbrug, solceller og mere natur, samtidig med, at vi udvikler gode lokalsamfund, hvor det er attraktivt at bo og hvor vi kan opleve smukke udsigter, ro og højt til himlen, Det er en udfordring, vi som politikere ofte står overfor og en udfordring, vi gerne vil drøfte med kommunens borgere, siger borgmester Knud Erik Langhoff og fortsætter:

- Jeg håber derfor, at mange har lyst til at deltage og vil bidrage med input til debatten.

kolding.dk/debataften kan du se programmet i detaljer og tilmelde dig. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle. Tilmeldingsfristen er den 24. marts.