Skip til hoved indholdet

BørneTour kommer til Kolding

Oprettet 19. maj 2022
BørneTouren er for alle mellem 3 og 15 år, den 22. maj på Banegårdspladsen i Kolding
BørneTouren er for alle mellem 3 og 15 år, den 22. maj på Banegårdspladsen i Kolding

Tour de France kommer til Danmark i juli 2022, men allerede 22. maj tages der i Kolding forskud på festlighederne når alle børn og unge i alderen 3-15 år inviteres til at prøve kræfter med BørneTour på Banegårdspladsen fra klokken 10.00.

BørneTour er et begyndercykelløb pakket ind i de gule Tour de France-farver hvor alle kan være med, uanset niveau og uanset om man ligger inde med en racercykel eller en gammel havelåge. BørneTour arrangeres af Kolding Bicycle Klub, Danmarks Cykle Union, GrandDépart Copenhagen Denmark, ŠKODADanmark, Frog Bikes og Kolding Kommune.

BørneTour køres over hele landet i mere end 30 byer, som forhåbentligt skal være med til at gøre den danske Tour-start til en helt uforglemmelig begivenhed.

Johnny Poulsen, formand i Kolding Bicycle Klub, ser frem til at skyde BørneTour i gang i Kolding:

”Vi glæder os meget til at vise vores dejlige sport frem for byens børn og unge, og så endda med de officielle Tour de France-farver i ryggen. Vi håber at rigtig mange har lyst til at komme ned på Banegårdspladsen og stifte bekendtskab med et ”rigtigt cykelløb” i begyndervenlige og sikre rammer. Cykelsport er både sjovt og meget socialt og vi tror på at alle kan få en rigtig god og unik oplevelse med BørneTour. Uanset hvordan det går, så kommer man med sikkerhed hjem med en guldmedalje”, fortæller formand Johnny Poulsen.

Alle deltagere i BørneTour modtager nemlig en medalje når løbet er gennemført, samt en invitation fra cykelklubben til at deltage i et kort intro forløb.

Der er mere information og tilmelding på www.børnetour.dk

BørneTouren kommer til byen som et led i den store sportssommer i Kolding Kommune, inden for kort tid, er der Royal Run med omkring 15.000 deltagere, der bliver afviklet VM i orienteringsløb, og sidst, men ikke mindst, kommer verdens største cykelløb midt igennem hele kommunen – det er der samlet meget mere information om på www.kolding.dk/storsommer