Dagsorden eller referat
Liste med Dato, udvalg, sted samt pdf udgave af dagsordenen til download.
Dato: |
12-01-2021 09:00:00 |
---|---|
Udvalg: |
Kulturudvalget |
Sted: |
Skypemøde |
Pdf: |
|
Sagsnr.: 17/22370
Resumé
Forvaltningen fremlægger orientering vedrørende samarbejdsaftaler på kulturområdet.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at udvalget tager orienteringen til efterretning.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Godkendt.
Sagsfremstilling
I 2021 vil følgende 2 samarbejdsaftaler blive forelagt Kulturudvalget. Samarbejdsaftale med KulturLogen vil blive forelagt til udvalgets behandling, mens samarbejdsaftale med Billedkunstnernes Forbund - Sydjylland og Danske Kunsthåndværkere og Designere – Syddanmark vil blive forelagt til orientering.
I 2020 er følgende samarbejdsaftaler genforhandlet/indgået;
- Harteværket, ny aftale indgået.
- Geografisk Have, genforhandlet.
- Film6000 – Børnefilm, ny aftale indgået.
- Museum Kolding, genforhandlet.
- Kolding Egnsteater, genforhandlet.
- Kolding Miniby, genforhandlet.
- Dronning Dorothea Teatret, genforhandlet.
I 2022 udløber følgende samarbejdsaftaler.
- Danmarkssamfundet.
- Jazzbutikken.
- Klassisk Christiansfeld.
- Kolding Kunstforening.
- Kvarterhuset.
- MusikKolding.
- Trapholtfonden.
- Udviklingsfonden for Museet ved Koldinghus.
Forvaltningen foreslår, at følgende principper lægges til grund for genforhandlinger af samarbejdsaftaler:
Kulturpolitiske Fokusområder
Kolding Kommune forventer, at institutionerne bidrager til at understøtte de Kulturpolitiske Fokusområder i samarbejde med forvaltningen, kommunens øvrige kulturinstitutioner, borgere og foreninger, der bidrager. Det bør tilstræbes, at der i samarbejdsaftalerne sættes konkrete målsætninger for dette arbejde.
Netværk og samarbejde på tværs mellem kulturinstitutioner i kommunen
Det bør fremgå af aftalerne, hvordan samarbejdspartnerne indgår i netværk og faste samarbejdsrelationer med øvrige kulturaktører i Kolding kommune.
Aftalerne skal indeholde en tydelig forventningsafstemning mellem Kolding Kommune og de enkelte institutioners ønsker til fremtidige aktiviteter.
Kolding Kommune har som bidragyder til institutionerne naturligt en række ønsker til deres virke. Det bør sikres, at disse kommer til udtryk i aftalen, ligesom institutionens egne ønsker og input til aktiviteter vil fremgå.
Fleksibilitet og budgetsikkerhed
Forvaltningen foreslår, at alle aftalerne som udgangspunkt er 4-årige med den hensigt at sikre en vis budgetsikkerhed for hele perioden.
Det skal fremgå af aftalerne, at der i forbindelse med Byrådets årlige budgetbehandling kan ske ændringer i tilskuddet som en følge af, at der er vedtaget generelle budgetreduktioner og/eller effektiviseringer for kommunen i øvrigt.
Bilag
Sagsnr.: 20/20162
Resumé
Forvaltningen har i dialog med KulturLogen udarbejdet et udkast til en samarbejdsaftale, der foreslås gældende for perioden 2021-2024. KulturLogens aktiviteter er tæt koblet op til deres tilholdssted på ”Råværket”. På den baggrund er en brugsretsaftale til Råværket, Esbjergvej 108, skrevet ind som en del af aftalen. I aftalen er det også udspecificeret i hvilket omfang, der må holdes udendørs koncerter og festivaler på Råværket med tanke på at sikre hensyn til naboer i området.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at udvalget godkender udkastet til samarbejdsaftalen.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Godkendt.
Sagsfremstilling
Baggrund
KulturLogen er en sammenslutning af kreative, primært unge, mennesker. Foreningen har siden 2012 haft hjemsted i kommunale bygninger på Esbjergvej 108 – i daglig tale ”Råværket”.
I februar 2020 evaluerede Kulturudvalget de første 5 år af foreningen KulturLogens virke i Kolding. Repræsentanter fra foreningen deltog på mødet med en præsentation af deres foreløbige aktiviteter og udvikling samt ønsker for fremtiden. På mødet pålagde et flertal i Kulturudvalget forvaltningen at udarbejde en 4-årig samarbejdsaftale med den kulturelle forening KulturLogen. Beslutningen blev taget med den tilføjelse, at muligheden for at finde andre fysiske rammer i samspil med andre aktører skulle drøftes med KulturLogen.
Forvaltningen har siden været i dialog med foreningen, der undervejs har været i en udvikling, hvor nye indsatser prioriteres, og hvor der har været en vis udskiftning i kernebrugerne.
Foreningen er meget opsat på at udvikle deres virke i flere spor:
- at virke for at den unge koldingenser i høj grad er en del af kulturlivet i Kolding eller aktiv medskaber af det.
- at unge med sociale problemer har et fristed, som alle slags unge anvender dagligt.
- at videreudvikle Råværket til et kulturhus, der bygger bro mellem kulturarrangementer og unges fremtidige erhvervsliv gennem undervisning og mulighed for at bruge Råværket som “affyringsrampe” for deres projekter.
- at bidrage aktivt ind i det tværfaglige samarbejde, der har til formål at nedbringe mængden af ulovlig graffiti.
Aftalen med KulturLogen understøtter især det Kulturpolitiske Fokusområder ”Mere ungekultur”, ligesom fokusområderne ”Kultur som løftestang” (på det sociale område) samt ”Mødesteder og midlertidighed” (gennem festivaler og andre events) også kommer i spil.
KulturLogens holdning i dialogen har været, at det er en forudsætning for deres virke som forening, at de får mulighed for at forblive på Råværket. Samarbejdsaftalen er derfor udarbejdet således, at en del af den kommende samarbejdsaftale er en brugsretsaftale til lokalerne, der udgør Råværket på Esbjergvej 108 i Harte. Indtil nu har foreningen haft en lejeaftale (vederlagsfri) omkring Esbjergvej 108. Med den kommende samarbejdsaftale samles alle aftaler med KulturLogen i et dokument for at sikre sammenhæng og gøre det mere overskueligt for alle parter.
Som en del af aftalen er det blandt andet udspecificeret, at KulturLogen maksimalt må holde 3 udendørs festivaler/koncerter årligt, ligesom der maksimalt må overnattes udendørs 10 nætter årligt i tilknytning til festivalerne.
Kolding Kommune forpligter sig i aftaleperioden 2021-2024 til at stille lokalerne vederlagsfrit til rådighed for foreningen. Driftsudgifterne til Råværket udgør årligt 143.000 kr.
Foreningen modtager ingen faste tilskud fra kommunen, men ansøger løbende om tilskud til festivaler og andre aktiviteter via Kulturpuljen.
Udkast til samarbejdsaftalen er vedhæftet som bilag til sagen.
Bilag
Sagsnr.: 20/34126
Resumé
Forvaltningen fremlægger samarbejdsaftale mellem Billedkunstnernes Forbund - Sydjylland og Danske Kunsthåndværkere og Designere - Syddanmark og Kolding Kommune til orientering.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at samarbejdsaftalen tages til efterretning.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Godkendt.
Sagsfremstilling
Billedkunstnernes Forbund - Sydjylland (BKF Syd) og Danske Kunsthåndværkere og Designere – Syddanmark (DKoD Syd) rettede i efteråret 2020 henvendelse til Kolding Kommune med ønsket om en samarbejdsaftale. Kulturudvalget drøftede sagen på Kulturudvalgsmødet i december. Udvalget besluttede at efterkomme anmodningen og bad forvaltningen om at udarbejde en 2-årig administrativ samarbejdsaftale for perioden 1. januar 2021 – 31. december 2022 med et årligt støttebeløb på 30.000 kr.
Forvaltningen har været i dialog med BKF Syd og DKoD Syd samt Nicolai Kultur om aftalens indhold. Af aftalen fremgår, at BKF Syd og DKoD Syd årligt vil lave op til 3 udstillinger i Nicolai Kunst og Design. Hver udstilling vil være af op til 2 måneders varighed. Udstillingerne planlægges i samarbejde med Nicolai Kultur og efter Nicolai Kulturs gældende regler. Retningslinjerne fremgår af en separat udstillingsaftale, som BKF Syd og DKoD Syd indgår med Nicolai Kultur forud for hver udstilling.
Samarbejdsaftalen beskriver videre, hvilke forventninger Kolding Kommunes har til BKF Syd og DKoD Syd, nemlig at foreningerne – i lighed med de øvrige kulturaktører – aktivt understøtter de Kulturpolitiske Fokusområder, og særligt fokusområderne ”Borgeren som medskaber” og ”Kultur som løftestang”.
Det er en del af aftalen, at udstillingerne vil være åbne i Nicolai Kulturs almindelige åbningstider. Nicolai Kultur sørger for bemanding af udstillingerne i kulturkompleksets åbningstider på hverdage. BKF Syd og DKoD Syd sikrer bemanding af udstillingerne i Nicolai Kulturs åbningstider i weekender og helligdage samt i de yderligere åbningstider, som BKF Syd og DKoD Syd måtte aftale med Nicolai Kultur.
Tilskuddet til BKF Syd og DKoD Syd udgør årligt op til 30.000 kr., fordelt på max 10.000 kr. pr. udstilling. Tilskuddet kan anvendes til udgifter i forbindelse med udstillingerne, eksempelvis udgifter til køb af services til udvikling af udstillingerne, udstillingsmateriel, udgifter til transport, transportforsikring, ferniseringer, tryksager, PR- og formidling o.l. Tilskuddet kan ikke anvendes til løn eller honorarer til kunstnere eller til medhjælpere/frivillige, fx i forbindelse med opsætning eller bemanding af udstillingerne.
Samarbejdsaftalen evalueres senest i oktober 2022. Evalueringen vil efterfølgende danne grundlag for en eventuel ny samarbejdsaftale.
Bilag
Sagsnr.: 18/144
Resumé
Forvaltningen har i perioden fra 15. september til 10. december 2020 modtaget 9 ansøgninger til den løbende kvik-uddeling om tilskud under 15.000 kr. Til kvartalsuddelingen med tilskud over 15.000 kr. og ansøgningsfrist den 1. december 2020, er der indkommet 3 ansøgninger.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at der fra Kulturpuljen bevilges tilskud/underskudsgaranti til ansøgerne nr. 1, 2 og 3 med i alt 75.000 kr.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Godkendt.
Sagsfremstilling
Ifølge Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål kan der blandt andet ydes tilskud/underskudsgaranti til kulturprojekter og kulturaktiviteter, der relaterer sig til et af de følgende formål: Musik, Kulturarv og lokalhistorie, Design og kunst, Litteratur, Teater, Film og Scenekunst.
Kulturpuljens formål er ligeledes at understøtte Kulturpolitikkens Fokusområder.
Kvik-uddeling
Forvaltningen har i perioden fra 15. september til 10. december 2020 modtaget 9 ansøgninger til kvik-uddelingen.
Byrådet har, efter indstilling fra Kulturudvalget, delegeret til By- og Udviklingsforvaltningen at træffe afgørelse om bevilling under kvik-uddelingen.
Der er til de 9 ansøgere til kvik-uddelingen i perioden fra 15. september til 10. december 2020 tildelt tilskud/underskudsgaranti på samlet 52.475 kr. Der er givet tilsagn til 8 ansøgere og afslag til 1 ansøger.
Kvartals-uddeling
Hvad angår kvartals-uddelingen for tilskud over 15.000 kr., hvor der er annonceret i dagspressen og på kolding.dk med ansøgningsfrist den 1. december 2020, er der indkommet 3 ansøgninger om tilskud fra puljen.
Fra Kvartalspuljen anbefales tilskud/underskudsgaranti på i alt 75.000 kr. (se bilag):
- CPH:DOX: Tilskud på 10.000 kr. til KOLDING:DOX på biblioteket, Nicolai Bio og Trapholt den 17. - 28. marts 2021.
Det overordnede formål med CPH:DOX ON TOUR er dels at skabe undren ved at bibringe ny viden/information gennem dokumentarfilmgenren og dels at aktivere den bredere befolkningsdel om konkrete temaer trukket ud af de nyeste og mest aktuelle dokumentarfilm i tiden.
CPH:DOX understøtter de Kulturpolitiske Fokusområder "Kultur som løftestang" og "Borgeren som medskaber".
(CPH:DOX søger om tilskud på 30.000 kr. til KOLDING:DOX.).
- KUNSTDAGE KOLDING: Underskudsgaranti på op til 50.000 kr. til KUNSTDAGE KOLDING i Pulzion den 11. og 12. september 2021.
Stor kunstudstilling med lokale kunstnere, som er åben for alle interesserede. Kunstudstillingen skal supplere Åbne Atelierdage.
KUNSTDAGE KOLDING understøtter især de Kulturpolitiske Fokusområder "Kultur som løftestang", "Borgeren som medskaber" og "Mødesteder og midlertidighed".
(KUNSTDAGE KOLDING søger om underskudsgaranti på op til 50.000 kr.).
- Sct. Johannes Kirken: Underskudsgaranti på op til 15.000 kr. til nyt korværk om klima- og miljøproblematikken.
Korværk om klima - og miljøproblematikken "Kærlighed til Jorden" som opføres den 29. maj 2021 i Kristkirken. I korværket deltager både børn, unge og voksne.
Sct. Johannes Kirken understøtter det Kulturpolitiske Fokusområde "Kultur som løftestang".
(Sct. Johannes Kirken søger om tilskud på 20.000 kr. til korværket).
Kulturpuljen har et budget i 2021 på 864.000 kr. uden overførsler. Ved budgetopfølgningen ultimo 2020 blev der overført 507.000 kr.
Der er pr. 21. december 2020 disponeret tilskud eller underskudsgaranti for 2021 på 715.350 kr.
De større disponeringer fremgår af nedenstående tabel:
Ansøger (forening/navn) | Formål | Bevilget beløb | Tilskud/underskudsgaranti | Afsluttet |
Unge-initiativer | Midler særligt målrettet unge-initiativer. | 165.000 kr. | Tilskud/underskudsgaranti | Ultimo 2021 |
Kolding Teaterforening | Samarbejdsaftale gældende til 30. juni 2025. | 140.000 kr. | Underskudsgaranti | December 2021 |
Volkerts Fylke | 1-dags festival med musik fra kl. 12.00-23.59. | 100.000 kr. | Underskudsgaranti | Flyttet til 2021 |
Quangaza | Koncertrække i 2020. | 36.000 kr. | Underskudsgaranti | Primo 2021 |
Halvøens Jazzfestival | Jazzfestival i Bjert. | 26.700 kr. | Underskudsgaranti | Flyttet til februar 2021 |
|
|
|
|
|
Brødremenigheden i Christiansfeld | Musikfestival. | 37.650 kr. | Underskudsgaranti | Flyttet til 2021 |
Crazy Hours 2021 | Kultur i Vamdrup | 30.000 kr. | Tilskud |
|
Vinfestival 2021 | Kultur i Christiansfeld | 10.000 kr. | Tilskud |
|
BKF og Syddanske Kunsthåndværker | Samarbejdsaftale udstillinger i Nicolai | 30.000 kr. | Tilskud |
|
Kolding Jazzklub | Samarbejdsaftale gældende til 31 december 2023. | 20.000 kr. | Underskudsgaranti | Ultimo 2021 |
Klassik Christiansfeld | Samarbejdsaftale | 20.000 kr. | Underskudsgaranti | Ultimo 2021 |
Børnebio Nicolai | Samarbejdsaftale | 40.000 kr. | Tilskud |
|
Såfremt forvaltningens anbefalinger følges, vil der på Kulturpuljen i alt restere ca. 700.000 kr. til uddelinger i 2021.
Næste ansøgningsfrist til Kulturpuljens kvartals-uddeling er den 1. februar 2021, i henhold til Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål. Ansøgningerne behandles på udvalgsmøde i marts 2021.
Bilag
Sagsnr.: 20/14325
Resumé
Kulturudvalget indstiller Morten Teilmann-Jørgensen som bestyrelsesmedlem med særlige kompetencer til Museum Koldings bestyrelse.
Sagen behandles i
Kulturudvalget, Økonomiudvalget og Byrådet.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at udpegningen af Morten Teilmann-Jørgensen indstilles til godkendelse.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Indstilles til godkendelse.
Sagsfremstilling
Byrådet godkendte den 27. november 2020 Museum Koldings vedtægter. Af vedtægterne fremgår det, at Kolding Byråd udpeger 3 repræsentanter. 2 blandt Byrådets midte og et medlem med særlige kompetencer.
Byrådet har udpeget Jesper Elkjær og Eea Haldan Vestergaard blandt Byrådets midte, og i forbindelse med sagsbehandlingen besluttede Byrådet at lade Kulturudvalget indstille et medlem med særlige kompetencer til udpegelse af Byrådet.
Kulturudvalget har drøftet sagen og indstiller Morten Teilmann-Jørgensen til udpegning af Byrådet.
Morten Teilmann-Jørgensen er museumschef ved Kongernes Jelling. Han har i den anledning flere gange indgået i verdensarvssamarbejder med Christiansfeldcentret, ligesom han som konsulent for Nationalmuseet har bidraget til udviklingen af Skamlingsbanken som attraktion.
Han har tidligere været redaktionschef for DR Trekanten.
Han har altså ud over særlige kompetencer i museumdrift kendskab til arbejdet med verdensarv, opbygning af Skamlingsbanken og kommunikation.
Morten Teilmann-Jørgensen bor med sin familie i Kolding.
Sagsnr.: 20/34151
Resumé
I sagen beskrives et udkast til proces og temadag for Kulturudvalget. Formålet er at samle op på indsatser fra den gældende Byrådsperiode og samle anbefalinger til det kommende Kulturudvalg.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at udvalget godkender forslag til proces samt temadag.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Godkendt.
Sagsfremstilling
Kulturudvalget bad på møde i december 2020 forvaltningen udarbejde:
”forslag til en form for temadag efter sommerferien, hvor udvalget kan gøre status for Byrådsperioden og fremsætte anbefalinger til et kommende Kulturudvalg”.
Forvaltningen foreslår på den baggrund følgende:
I forlængelse af udvalgets møde den 23. august 2021 afholdes en temadag fra kl. 11.00-15.00.
På temadagen inviteres lederne fra alle de professionelle kulturinstitutioner.
Hver institution præsenterer de væsentligste indsatser og bedrifter fra den forgangne Byrådsperiode i form af en ”pecha kucha-præsentation”, det vil sige en præsentation ledsaget af 20 powerpoint-slides, der hver er på skærmen i 20 sekunder – i alt 6,40 minutter pr. præsentation.
Efter hver præsentation vil lederen fra den gældende institution udpege, hvor indsatserne især gør sig gældende set ud fra ”Det kulturelle landkort”, som udvalget løbende har brugt som afsæt i udvalgsarbejdet.
Afsluttende samles hele Kulturudvalget samt alle repræsentanterne fra institutionerne til en fælles dialog, hvor udvalget kan spørge yderligere ind.
På udvalgets ordinære møde den 13. september 2021 fremlægger forvaltningen de væsentligste pointer fra udvalgets drøftelse med kulturinstitutionerne. Med det som afsæt bruges den første time af udvalgets regulære møde til en åben dialog, hvor det siddende Kulturudvalg samler anbefalinger til det kommende udvalg.
Sagsnr.: 15/12583
Resumé
Kolding Light Festival fremsender årsrapport for 2019/20.
Årsrapporten er godkendt af bestyrelsen den 20. november 2020. Regnskabet er revideret af Beierholm, som har forsynet årsrapporten med en revisionspåtegning uden forbehold.
Årsrapporten udviser et overskud på 10.338 kr.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at årsrapporten tages til efterretning.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Godkendt.
Sagsfremstilling
Kolding Kommune har i 2020 indgået en samarbejdsaftale med Light Festival gældende for 4 år.
Den selvejende institutions formål er at arbejde for at muliggøre afholdelse af den årlige lysfestival i Kolding under navnet Kolding Light Festival, herunder ved indsamling af midler fra såvel det offentlige som private.
Regnskabet, der er vedlagt her, er gældende for perioden hvor den forrige Light Festival blev afholdt, det vil sige for perioden sommer 2019 til sommer 2020.
Festivalens indtægter for perioden udgør 1.242.978 kr., hvoraf de 596.500 kr. er støtte fra Kolding Kommune. De samlede udgifter udgør 1.232.640 kr.
Årsrapporten udviser et overskud på 10.338 kr. mod et underskud i 2018/19 på 10.122 kr.
Egenkapitalen udgør 80.216 kr. pr. 30. april 2020.
Bilag
Sagsnr.: 20/14325
Resumé
Byrådet godkendte den 24. november 2020 ændringer af Kolding Egnsteaters vedtægter for så vidt sammensætning og størrelse af teaterets bestyrelse.
I denne sag fremlægges de endelige nye vedtægter inklusive konsekvensrettelser til Byrådets tiltrædelse.
Sagen behandles i
Kulturudvalget, Økonomiudvalget og Byrådet.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at Kolding Egnsteaters nye vedtægter indstilles til godkendelse.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Forslaget indstilles til godkendelse med den justering, at §23 ændres til:
Forslag om ændringer i bestyrelsens sammensætning og ændringer af vedtægterne eller andre væsentlige ændringer kan kun vedtages, na°r et flertal af bestyrelsens medlemmer er tilstede, og et flertal af de tilstedeværende stemmer for forslaget.
Ved forslag om institutionens ophævelse eller likvidation skal mindst 2/3 af bestyrelsens medlemmer stemme for forslaget.
(Justeringen er aftalt med Kolding Egnsteaters bestyrelse).
Sagsfremstilling
Byrådet godkendte den 24 november 2020 Kolding Egnsteaters oplæg til nye vedtægter for så vidt størrelse og sammensætning af teatrets bestyrelse. Bestyrelsen udvides med en række medlemmer udpeget af Kolding Byråd, Business Kolding og Dr. Dorothea Teatret/Dorotheas dramaskole.
Bestyrelsen har gennemgået vedtægterne og har fremsendt det endelige reviderede sæt vedtægter, hvor der i § 8, §10, §13 og §23 er konsekvensrettelser som følge af den udvidede bestyrelse.
Derudover ønsker bestyrelsen mindre ændringer i §11 og § 17 vedrørende teaterledelsens deltagelse i bestyrelsesmøder og dispositionsret.
I bilaget er de ændrede paragraffer markeret med gult.
Når Byrådet har behandlet de endelige vedtægtsændringer, fremsender forvaltningen de nye vedtægter til Slots- og Kulturstyrelsen til orientering.
Bilag
Sagsnr.: 19/37549
Resumé
Der er for Kulturpolitik udarbejdet yderligere 2 ændringsforslag:
- Kino Projekt, Kulturhus Vamdrup.
- Aksel Olsens hjem, modernisering og udvikling.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at ændringsforslagene medtages i kataloget over ændringsforslag til budgetlægningen 2021-2024.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Godkendt.
Sagsfremstilling
Der er udarbejdet 2 nye ændringsforslag i forhold til de fremlagte ændringsforslag, der blev behandlet på Kulturudvalgets møde i juni 2020.
Ændringsforslagene er udarbejdet under hensyntagen til Kolding Kommunes vision og de fokusområder, der er besluttet på Kulturudvalget.
(Beløb i 1.000 kr.)
Forslagsnr. | Tekst | Drift/Anlæg | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
KU-A-06 | Kino Projekt, Kulturhus Vamdrup | Anlæg | 7.735 | 0
| 0
| 0
|
|
| Afledt drift | 0 | 0 | 0 | 0 |
KU-A-07 | Aksel Olsens hjem, modernisering og udvikling | Anlæg | 3.768 | 0 | 0 | 0 |
|
| Afledt drift | 500 | 500 | 500 | 500 |
| Drift i alt |
| 500 | 500 | 500 | 500 |
| Anlæg i alt |
| 11.503 | 0 | 0 | 0 |
| Samlet sum |
| 12.003 | 500 | 500 | 500 |
KU-A-06 Kino Projekt, Kulturhus Vamdrup
I forbindelse med etableringen af et kulturhus i Vamdrup i samarbejde med den kulturelle forening Vamdrup Kino søges om restfinansiering. De 2 primære aktører i huset er Vamdrup Kino samt Vamdrup Bibliotek, som udgør basen for et hus, der kan bruges af andre foreninger, og kan gøre det muligt at udføre arrangementer og aktiviteter i Vamdrup bymidte.
KU-A-07 Aksel Olsens hjem, modernisering og udvikling
Istandsætte resten af huset, så det kan indgå i Geografisk Haves samlede formidling som beskrevet i havens udviklingsplan.
Bilag
Resumé
Deltagelse i kommunale aktiviteter.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at Kulturudvalget drøfter om der er behov for, at et eller flere medlemmer af udvalget varetager andre kommunale hverv.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Intet.
Sagsfremstilling
Det fremgår af Kolding Kommunes Regulativ om Vederlag og godtgørelse til Byrådets medlemmer, punkt 2, at der kan tillægges erstatning for tabt arbejdsfortjeneste for varetagelse af andre kommunale hverv, når deltagelsen sker efter anmodning fra Byrådet eller et af Byrådets udvalg, på grund af en protokolleret beslutning.
Aktivitet:
- Ingen.
Resumé
På mødet orienteres om nyt fra By-og Udviklingsforvaltningen inden for udvalgets område.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Forslag
By- og udviklingsdirektøren foreslår,
at orienteringen tages til efterretning.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Godkendt.
Sagsfremstilling
Der kan ikke træffes beslutning under punktet, fordi det kun er et orienteringspunkt.
Bilag
Resumé
Orientering fra formanden.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.
Beslutning Kulturudvalget den 12-01-2021
Taget til efterretning.
Resumé
Udvalget skal godkende beslutningsprotokollen. Dette gøres ved, at hvert medlem skal underskrive ved at trykke på ”Godkendt”.
Sagen behandles i
Kulturudvalget.