Cafe Kløver
Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12, 6000 Kolding.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30 hver dag.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafe Kløver
Lørdag den 1. marts
Hovedret: Hofgryde med kartofler og grønt
Biret: Jordbærgrød med mælk
Søndag den 2. marts
Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler, rødkål og chips
Biret: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 3. marts
Hovedret: Kylling med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Fersken med makronfløde
Tirsdag den 4. marts
Hovedret: Sprængt nakke, lys sauce, kartofler og grønt
Biret: Guleærter
Onsdag den 5. marts
Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Frugtsalat
Torsdag den 6. marts
Hovedret: Bolognese med pasta og grønt
Biret: Karrysuppe med hønsekød
Fredag den 7. marts
Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Abrikossuppe med flødeskum
Lørdag den 8. marts
Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og grønt
Biret: Alliancegrød med mælk
Søndag den 9. marts
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og valdorfsalat
Biret: Karamelfromage med flødeskum
Mandag den 10. marts
Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, grønt og rødbeder
Biret: Øllebrød med flødeskum
Tirsdag den 11. marts
Hovedret: Kalkungryde med løse ris og grønt
Biret: Kold fiskeanretning med dressing og flutes
Onsdag den 12. marts
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
Biret: Skovbær grød med mælk
Torsdag den 13. marts
Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og grønt
Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Fredag den 14. marts
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
Biret: Chokolademousse med flødeskum
Lørdag den 15. marts
Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
Biret: Fersken med flødeskum
Søndag den 16. marts
Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
Biret: Romfromage med kirsebærsauce
Mandag den 17. marts
Hovedret: Frikadeller med stuvet rosenkål, kartofler og grønt
Biret: Klar suppe med boller, urter og ris
Tirsdag den 18. marts
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt
Biret: Risklatter med sukker og syltetøj
Onsdag den 19. marts
Hovedret: Chili con Carne med kartofler og grønt
Biret: Pære med flødeskum
Torsdag den 20. marts
Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt
Biret: Blommegrød med mælk
Fredag den 21. marts
Hovedret: Bøf med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
Biret: Aspargessuppe med kødboller
Lørdag den 22. marts
Hovedret: Mexicansk kotelet med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Is med tilbehør
Søndag den 23. marts
Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Ricepudding med kirsebærsauce
Mandag den 24. marts
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Tomatsuppe med Baluga linser
Tirsdag den 25. marts
Hovedret: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og grønt
Biret: Hytteostdessert med jordbærsauce
Onsdag den 26. marts
Hovedret: Lakselasagne med broccoli og grøntsager som tilbehør
Biret: Porre kartoffelsuppe med hvide bønner
Torsdag den 27. marts
Hovedret: Omelet med champignons og ost, flødestuvet spinat
Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk
Fredag den 28. marts
Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
Biret: Minestronesuppe
Lørdag den 29. marts
Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler og grønt
Biret: Ananas med chokoladesauce
Søndag den 30. marts
Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler, chips og rødkål
Biret: Appelsinfromage med flødeskum
Mandag den 31. marts
Hovedret: Svensk pølseret og grøntsager
Biret: Rødgrød med mælk
Tirsdag den 1. april
Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
Biret: Pandekager med syltetøj og sukker
Onsdag den 2. april
Hovedret: Kotelet med paprikasauce, kartofler og grønt
Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum
Torsdag den 3. april
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
Biret: Jordbærgrød med mælk
Fredag den 4. april
Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede og grønt
Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner
Lørdag den 5. april
Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og grønt
Biret: Fersken med creme
Søndag den 6. april
Hovedret: Ramsløg/tomat mar. Svinekam med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 7. april
Hovedret: Skipperlabskovs med smør, persille og bagte rødbeder
Biret: Solbærsuppe med flødeskum og tvebakker
Tirsdag den 8. april
Hovedret: Ising med citron/persille, lys sauce, kartofler og grønt
Biret: Sherryfromage med flødeskum
Onsdag den 9. april
FORÅRSFEST (Take-away hvis man ikke deltager)
Torsdag den 10. april
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
Biret: Mannagrød med smør, kanelsukker og saft
Fredag den 11. april
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt
Biret: Aspargessuppe med bønner
Lørdag den 12. april
Hovedret: Stegt kalkun med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Hindbærgrød med mælk
Søndag den 13. april
Hovedret: Sprængt kam med champignonsauce, kartofler og grønt
Biret: Ananasfromage med flødeskum
Mandag den 14. april
Hovedret: Baconruller med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Budding med frugtsauce
Tirsdag den 15. april
Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt
Biret: Blomkålssuppe med kødboller
Onsdag den 16. april
Hovedret: Chili sin Carne med løse ris og grønt
Biret: Rødgrød med mælk
Torsdag den 17. april
Hovedret: Benløs fugl med persille, brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Is med tilbehør
Fredag den 18. april
Hovedret: Kalvesteg med bacon, portvinssauce, kartofler, bønner og tyttebær
Biret: Pistaciefromage med flødeskum
Lørdag den 19. april
Hovedret: Æg med sennepssauce, kartofler og grønt
Biret: Abrikosgrød med mælk
Søndag den 20. april
Hovedret: Orange mar. Svinekam med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 21. april
Hovedret: Hamburgerryg med flødestuvet spinat, kartofler og grønt
Biret: Frugtsalat
Tirsdag den 22. april
Hovedret: Fiskefrikadeller med hollandaisesauce, kartofler og grønt
Biret: Tomatsuppe med bønner
Onsdag den 23. april
Hovedret: Edamamebønne karbonade med tomatsauce, stegte kartoffelbåde og tzatziki
Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Torsdag den 24. april
Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Fredag den 25. april
Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
Biret: Fromage
Lørdag den 26. april
Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Skovbærgrød med mælk
Søndag den 27. april
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner med bacon
Biret: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 28. april
Hovedret: Frikadeller med persillesauce, kartofler og grønt
Biret: Gullaschsuppe med creme fraiche
Tirsdag den 29. april
Hovedret: Toscansk gryde med kylling, pasta og grønt
Biret: Blommegrød med mælk
Onsdag den 30. april
Hovedret: Farseret porre med stuvet blomkål, kartofler og grønt
Biret: Rabarbersuppe med kammerjunker og flødeskum
Kontakt os
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23