daende
Skip til hoved indholdet

Cafe Kløver

Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12,  6000 Kolding.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30  hver dag.


Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafe Kløver

Onsdag den 1. januar

  • Hovedret: Lasagne med salat
  • Biret: Prinsesse dessert

Torsdag den 2. januar

  • Hovedret: Stegt fisk med pommes frites, remoulade og salat
  • Biret: Skovbær grød med mælk

Fredag den 3. januar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør og bagte grøntsager
  • Biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker

Lørdag den 4. januar

  • Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Ananas med flødeskum

Søndag den 5. januar

  • Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
  • Biret: Chokolademousse med flødeskum

Mandag den 6. januar

  • Hovedret: Boller i karry, løse ris og grønt
  • Biret: Budding med jordbærsauce

Tirsdag den 7. januar

  • Hovedret: Brunkål med bacon, sennep, kartofler og gulerødder
  • Biret: Ymerfromage med kirsebærsauce

Onsdag den 8. januar

  • Hovedret: Bolognese med spaghetti, salat
  • Biret: Risengrød med smør, saft og kanelsukker

Torsdag den 9. januar

  • Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
  • Biret: Minestronesuppe med bønner

Fredag den 10. januar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Lørdag den 11. januar

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Fersken med flødeskum

Søndag den 12. januar

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 13. januar

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner

Tirsdag den 14. januar

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
  • Biret: Klarsuppe med boller, urter og ris

Onsdag den 15. januar

  • Hovedret: Hønsebryst med sennep-estragon, kartofler og grønt
  • Biret: Alliancegrød med mælk

Torsdag den 16. januar

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Tomatsuppe med bønner

Fredag den 17. januar

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Øllebrød med flødeskum

Lørdag den 18. januar

  • Hovedret: Kalkungryde med ris og ærter
  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Søndag den 19. januar

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål, chips og asier
  • Biret: Romfromage med jordbærsauce

Mandag den 20. januar

  • Hovedret: Varm kartoffelsalat med pølser, sennep og ketchup, grønt
  • Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum

Tirsdag den 21. januar

  • Hovedret: Brændende kærlighed med grønt og rødbeder
  • Biret: Mannadessert med svesker

Onsdag den 22. januar

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og råkost
  • Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum

Torsdag den 23. januar

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Æblegrød med mælk

Fredag den 24. januar

  • Hovedret: Hamburgerryg med urtesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Hønsesalat med ananas på salatbund. Hertil flutes

Lørdag den 25. januar

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler, grønt og rødbeder
  • Biret: Alliancegrød med mælk

Søndag den 26. januar

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål, drueagurk
  • Biret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 27. januar

  • Hovedret: Enebærgryde med selleri/kartoffelmos, grønt
  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Tirsdag den 28. januar

  • Hovedret: Paprikagryde med kartofler og grønt
  • Biret: Rødgrød med mælk

Onsdag den 29. januar

  • Hovedret: Lakselasagne med grøntsager
  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Torsdag den 30. januar

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Biret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Fredag den 31. januar

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og råkost
  • Biret: Ananas med flødeskum

Lørdag den 1. februar

  • Hovedret: Sprængt svinekam med pikantsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Ananas med flødeskum

Søndag den 2. februar

  • Hovedret: Husarsteg med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Fløderand med brombærsauce

Mandag den 3. februar

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt

  • Biret: Tartelet med høns i asparges

Tirsdag den 4. februar

  • Hovedret: Bøf med blødeløg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum

Onsdag den 5. februar

  • Hovedret: Kartoffeltærte med salat

  • Biret: Frugtsalat

Torsdag den 6. februar

  • Hovedret: Stegt torsk med remouladesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Blommegrød med mælk

Fredag den 7. februar

  • Hovedret: Frikadeller med stuvede blomkål, kartofler og grønt

  • Biret: Klar suppe med boller, urter og ris

Lørdag den 8. februar

  • Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt

  • Biret: Belgiske vafler med syltetøj

Søndag den 9. februar

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, marinerede bønner og tyttebærsyltetøj

  • Biret: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 10. februar

  • Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Pære med flødeskum

Tirsdag den 11. februar

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt

  • Biret: Hytteostdessert med jordbærsauce

Onsdag den 12. februar

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Kartoffelsuppe med ristede grønne græskarkerner

Torsdag den 13. februar

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt

  • Biret: Fromage

Fredag den 14. februar

  • Hovedret: Kalkungryde med paprika, kartofler og grønt

  • Biret: Solbærsuppe med flødeskum og kammerjunker

Lørdag den 15. februar

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og rødkål

  • Biret: Sveskegrød med mælk

Søndag den 16. februar

  • Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og euromix

  • Biret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 17. februar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med smør, persille og bagte grøntsager

  • Biret: Budding med kirsebærsauce

Tirsdag den 18. februar

  • Hovedret: Omelet med champignons, ost, flødestuvet spinat og grønt

  • Biret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker

Onsdag den 19. februar

  • Hovedret: Kotelet med æblepeberrod, skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Rød linsesuppe

Torsdag den 20. februar

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Fredag den 21. februar

  • Hovedret: Kalvelever med blødeløg, løgsauce, kartofler og rødbeder

  • Biret: Tunmousse på salatbund med dressing og flutes

Lørdag den 22. februar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt

  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk

Søndag den 23. februar

  • Hovedret: Italiensk nakke med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Irsk kaffefromage med flødeskum

Mandag den 24. februar

  • Hovedret: Irsk stuvning med kartofler og grønt

  • Biret: Pandekager med syltetøj og sukker

Tirsdag den 25. februar

  • Hovedret: Kødboller i tomatsauce, pasta og ærter

  • Biret: Skyrfromage med jordbærsauce

Onsdag den 26. februar

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Cremet grøntsagssuppe

Torsdag den 27. februar

  • Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Æblegrød med mælk

Fredag den 28. februar

  • Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, sennep og grønt

  • Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt os

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Mandag:10:00 - 14:00
Tirsdag :10.00 - 14:00
Onsdag :10.00 - 14:00
Torsdag:10.00 - 18.00
Fredag:10.00 - 14.00
Alle dage:Husk tidsbestilling!

Genveje