Cafe Kløver
Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12, 6000 Kolding.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30 hver dag.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafe Kløver
Onsdag den 1. januar
- Hovedret: Lasagne med salat
- Biret: Prinsesse dessert
Torsdag den 2. januar
- Hovedret: Stegt fisk med pommes frites, remoulade og salat
- Biret: Skovbær grød med mælk
Fredag den 3. januar
- Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør og bagte grøntsager
- Biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker
Lørdag den 4. januar
- Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Ananas med flødeskum
Søndag den 5. januar
- Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
- Biret: Chokolademousse med flødeskum
Mandag den 6. januar
- Hovedret: Boller i karry, løse ris og grønt
- Biret: Budding med jordbærsauce
Tirsdag den 7. januar
- Hovedret: Brunkål med bacon, sennep, kartofler og gulerødder
- Biret: Ymerfromage med kirsebærsauce
Onsdag den 8. januar
- Hovedret: Bolognese med spaghetti, salat
- Biret: Risengrød med smør, saft og kanelsukker
Torsdag den 9. januar
- Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
- Biret: Minestronesuppe med bønner
Fredag den 10. januar
- Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
- Biret: Abrikosgrød med mælk
Lørdag den 11. januar
- Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Fersken med flødeskum
Søndag den 12. januar
- Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
- Biret: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 13. januar
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner
Tirsdag den 14. januar
- Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
- Biret: Klarsuppe med boller, urter og ris
Onsdag den 15. januar
- Hovedret: Hønsebryst med sennep-estragon, kartofler og grønt
- Biret: Alliancegrød med mælk
Torsdag den 16. januar
- Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt
- Biret: Tomatsuppe med bønner
Fredag den 17. januar
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Øllebrød med flødeskum
Lørdag den 18. januar
- Hovedret: Kalkungryde med ris og ærter
- Biret: Jordbærgrød med mælk
Søndag den 19. januar
- Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål, chips og asier
- Biret: Romfromage med jordbærsauce
Mandag den 20. januar
- Hovedret: Varm kartoffelsalat med pølser, sennep og ketchup, grønt
- Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum
Tirsdag den 21. januar
- Hovedret: Brændende kærlighed med grønt og rødbeder
- Biret: Mannadessert med svesker
Onsdag den 22. januar
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og råkost
- Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum
Torsdag den 23. januar
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Æblegrød med mælk
Fredag den 24. januar
- Hovedret: Hamburgerryg med urtesauce, kartofler og grønt
- Biret: Hønsesalat med ananas på salatbund. Hertil flutes
Lørdag den 25. januar
- Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler, grønt og rødbeder
- Biret: Alliancegrød med mælk
Søndag den 26. januar
- Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål, drueagurk
- Biret: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 27. januar
- Hovedret: Enebærgryde med selleri/kartoffelmos, grønt
- Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Tirsdag den 28. januar
- Hovedret: Paprikagryde med kartofler og grønt
- Biret: Rødgrød med mælk
Onsdag den 29. januar
- Hovedret: Lakselasagne med grøntsager
- Biret: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 30. januar
- Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
- Biret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Fredag den 31. januar
- Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og råkost
- Biret: Ananas med flødeskum
Lørdag den 1. februar
Hovedret: Sprængt svinekam med pikantsauce, kartofler og grønt
Biret: Ananas med flødeskum
Søndag den 2. februar
Hovedret: Husarsteg med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Fløderand med brombærsauce
Mandag den 3. februar
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
Biret: Tartelet med høns i asparges
Tirsdag den 4. februar
Hovedret: Bøf med blødeløg, løgsauce, kartofler og grønt
Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum
Onsdag den 5. februar
Hovedret: Kartoffeltærte med salat
Biret: Frugtsalat
Torsdag den 6. februar
Hovedret: Stegt torsk med remouladesauce, kartofler og grønt
Biret: Blommegrød med mælk
Fredag den 7. februar
Hovedret: Frikadeller med stuvede blomkål, kartofler og grønt
Biret: Klar suppe med boller, urter og ris
Lørdag den 8. februar
Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt
Biret: Belgiske vafler med syltetøj
Søndag den 9. februar
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, marinerede bønner og tyttebærsyltetøj
Biret: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 10. februar
Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt
Biret: Pære med flødeskum
Tirsdag den 11. februar
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt
Biret: Hytteostdessert med jordbærsauce
Onsdag den 12. februar
Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
Biret: Kartoffelsuppe med ristede grønne græskarkerner
Torsdag den 13. februar
Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
Biret: Fromage
Fredag den 14. februar
Hovedret: Kalkungryde med paprika, kartofler og grønt
Biret: Solbærsuppe med flødeskum og kammerjunker
Lørdag den 15. februar
Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og rødkål
Biret: Sveskegrød med mælk
Søndag den 16. februar
Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og euromix
Biret: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 17. februar
Hovedret: Skipperlabskovs med smør, persille og bagte grøntsager
Biret: Budding med kirsebærsauce
Tirsdag den 18. februar
Hovedret: Omelet med champignons, ost, flødestuvet spinat og grønt
Biret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker
Onsdag den 19. februar
Hovedret: Kotelet med æblepeberrod, skysauce, kartofler og grønt
Biret: Rød linsesuppe
Torsdag den 20. februar
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
Biret: Abrikosgrød med mælk
Fredag den 21. februar
Hovedret: Kalvelever med blødeløg, løgsauce, kartofler og rødbeder
Biret: Tunmousse på salatbund med dressing og flutes
Lørdag den 22. februar
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
Biret: Stikkelsbærgrød med mælk
Søndag den 23. februar
Hovedret: Italiensk nakke med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Irsk kaffefromage med flødeskum
Mandag den 24. februar
Hovedret: Irsk stuvning med kartofler og grønt
Biret: Pandekager med syltetøj og sukker
Tirsdag den 25. februar
Hovedret: Kødboller i tomatsauce, pasta og ærter
Biret: Skyrfromage med jordbærsauce
Onsdag den 26. februar
Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og grønt
Biret: Cremet grøntsagssuppe
Torsdag den 27. februar
Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og grønt
Biret: Æblegrød med mælk
Fredag den 28. februar
Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, sennep og grønt
Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum
Kontakt os
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23