Skip til hoved indholdet

Cafe Kløver

Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12,  6000 Kolding.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30  hver dag.


Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafe Kløver

Lørdag den 1. marts

  • Hovedret: Hofgryde med kartofler og grønt

  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Søndag den 2. marts

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler, rødkål og chips

  • Biret: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 3. marts

  • Hovedret: Kylling med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Fersken med makronfløde

Tirsdag den 4. marts

  • Hovedret: Sprængt nakke, lys sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Guleærter

Onsdag den 5. marts

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Frugtsalat

Torsdag den 6. marts

  • Hovedret: Bolognese med pasta og grønt

  • Biret: Karrysuppe med hønsekød

Fredag den 7. marts

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Abrikossuppe med flødeskum

Lørdag den 8. marts

  • Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Alliancegrød med mælk

Søndag den 9. marts

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og valdorfsalat

  • Biret: Karamelfromage med flødeskum

Mandag den 10. marts

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, grønt og rødbeder

  • Biret: Øllebrød med flødeskum

Tirsdag den 11. marts

  • Hovedret: Kalkungryde med løse ris og grønt

  • Biret: Kold fiskeanretning med dressing og flutes

Onsdag den 12. marts

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt

  • Biret: Skovbær grød med mælk

Torsdag den 13. marts

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Fredag den 14. marts

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Chokolademousse med flødeskum

Lørdag den 15. marts

  • Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Fersken med flødeskum

Søndag den 16. marts

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt

  • Biret: Romfromage med kirsebærsauce

Mandag den 17. marts

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet rosenkål, kartofler og grønt

  • Biret: Klar suppe med boller, urter og ris

Tirsdag den 18. marts

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt

  • Biret: Risklatter med sukker og syltetøj

Onsdag den 19. marts

  • Hovedret: Chili con Carne med kartofler og grønt

  • Biret: Pære med flødeskum

Torsdag den 20. marts

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Blommegrød med mælk

Fredag den 21. marts

  • Hovedret: Bøf med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Lørdag den 22. marts

  • Hovedret: Mexicansk kotelet med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Is med tilbehør

Søndag den 23. marts

  • Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Ricepudding med kirsebærsauce

Mandag den 24. marts

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Tomatsuppe med Baluga linser

Tirsdag den 25. marts

  • Hovedret: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og grønt

  • Biret: Hytteostdessert med jordbærsauce

Onsdag den 26. marts

  • Hovedret: Lakselasagne med broccoli og grøntsager som tilbehør

  • Biret: Porre kartoffelsuppe med hvide bønner

Torsdag den 27. marts

  • Hovedret: Omelet med champignons og ost, flødestuvet spinat

  • Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk

Fredag den 28. marts

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og grønt

  • Biret: Minestronesuppe

Lørdag den 29. marts

  • Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler og grønt

  • Biret: Ananas med chokoladesauce

Søndag den 30. marts

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler, chips og rødkål

  • Biret: Appelsinfromage med flødeskum

Mandag den 31. marts

  • Hovedret: Svensk pølseret og grøntsager

  • Biret: Rødgrød med mælk

Tirsdag den 1. april

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt

  • Biret: Pandekager med syltetøj og sukker

Onsdag den 2. april

  • Hovedret: Kotelet med paprikasauce, kartofler og grønt

  • Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum

Torsdag den 3. april

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Fredag den 4. april

  • Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede og grønt

  • Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner

Lørdag den 5. april

  • Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og grønt

  • Biret: Fersken med creme

Søndag den 6. april

  • Hovedret: Ramsløg/tomat mar. Svinekam med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 7. april

  • Hovedret: Skipperlabskovs med smør, persille og bagte rødbeder

  • Biret: Solbærsuppe med flødeskum og tvebakker

Tirsdag den 8. april

  • Hovedret: Ising med citron/persille, lys sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Sherryfromage med flødeskum

Onsdag den 9. april

  • FORÅRSFEST (Take-away hvis man ikke deltager)

Torsdag den 10. april

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt

  • Biret: Mannagrød med smør, kanelsukker og saft

Fredag den 11. april

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Aspargessuppe med bønner

Lørdag den 12. april

  • Hovedret: Stegt kalkun med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Hindbærgrød med mælk

Søndag den 13. april

  • Hovedret: Sprængt kam med champignonsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Ananasfromage med flødeskum

Mandag den 14. april

  • Hovedret: Baconruller med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Budding med frugtsauce

Tirsdag den 15. april

  • Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Blomkålssuppe med kødboller

Onsdag den 16. april

  • Hovedret: Chili sin Carne med løse ris og grønt

  • Biret: Rødgrød med mælk

Torsdag den 17. april

  • Hovedret: Benløs fugl med persille, brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Is med tilbehør

Fredag den 18. april

  • Hovedret: Kalvesteg med bacon, portvinssauce, kartofler, bønner og tyttebær

  • Biret: Pistaciefromage med flødeskum

Lørdag den 19. april

  • Hovedret: Æg med sennepssauce, kartofler og grønt

  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Søndag den 20. april

  • Hovedret: Orange mar. Svinekam med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 21. april

  • Hovedret: Hamburgerryg med flødestuvet spinat, kartofler og grønt

  • Biret: Frugtsalat

Tirsdag den 22. april

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med hollandaisesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Tomatsuppe med bønner

Onsdag den 23. april

  • Hovedret: Edamamebønne karbonade med tomatsauce, stegte kartoffelbåde og tzatziki

  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Torsdag den 24. april

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊

  • Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Fredag den 25. april

  • Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Fromage

Lørdag den 26. april

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Skovbærgrød med mælk

Søndag den 27. april

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner med bacon

  • Biret: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 28. april

  • Hovedret: Frikadeller med persillesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Gullaschsuppe med creme fraiche

Tirsdag den 29. april

  • Hovedret: Toscansk gryde med kylling, pasta og grønt

  • Biret: Blommegrød med mælk

Onsdag den 30. april

  • Hovedret: Farseret porre med stuvet blomkål, kartofler og grønt

  • Biret: Rabarbersuppe med kammerjunker og flødeskum

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt os

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje