Cafe Kløver
Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12, 6000 Kolding.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30 hver dag.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafe Kløver
Onsdag den 1. juli
- Hovedret: Frikadeller m. persillesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Budding m. kirsebærsauce
Tirsdag den 2. juli
- Hovedret: Karbonade m. stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
- Frokostret: Ymerkoldskål m. kammerjunker
Onsdag den 3. juli
- Hovedret: Enebærgryde m. kartofler og grønt
- Frokostret: Kakaosuppe m. flødeskum og tvebakker
Torsdag den 4. juli
- Hovedret: Stegt fisk m. hollandaisesauce, kartofler og råkost
- Frokostret: Jordbærgrød m. mælk
Fredag den 5. juli
- Hovedret: Stegt kylling m. skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Pære m. chokoladesauce
Lørdag den 6. juli
- Hovedret: Paneret flæsk m. persillesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Kold solbærsuppe m. flødeskum og kammerjunker
Søndag den 7. juli
- Hovedret: Hamburgerryg m. aspargessauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Jordbærtrifli m. creme
Mandag den 8. juli
- Hovedret: Skinkemignions m. vildtsauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Fersken m. flødeskum
Tirsdag den 9. juli
- Hovedret: Baconrulle m. brun sauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Stikkelsbærgrød m. mælk
Onsdag den 10. juli
- Hovedret: Kotelet i karry m. løse ris og grønt
- Frokostret: Fromage m. flødeskum
Torsdag den 11. juli
- Hovedret: Biksemad m. spejlæg, ketchup og grønt
- Frokostret: Koldskål m. kammerjunker
Fredag den 12. juli
- Hovedret: Hønsefrikasse m. kartofler og grønt
- Frokostret: Kold fiskeanretning m. dressing og flutes
Lørdag den 13. juli
- Hovedret: Gullasch m. kartoffelmos og grønt
- Frokostret: Alliancegrød m. mælk
Søndag den 14. juli
- Hovedret: Benløse fugle m. persille, skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Citronfromage m. flødeskum
Mandag den 15. juli
- Hovedret: Frikadeller m. stuvet blomkål og grønt
- Frokostret: Ymerfromage m. jordbærsauce
Tirsdag den 16. juli
- Hovedret: Boller i selleri, kartofler og grønt
- Frokostret: Hønsesalat på ananas og flutes
Onsdag den 17. juli
- Hovedret: Farseret porre m. brun sauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Skovbærgrød m. mælk
Torsdag den 18. juli
- Hovedret: Fiskefrikadeller m. remouladesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Trifli
Fredag den 19. juli
- Hovedret: Stegt kalvelever m. bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Aspargessuppe m. kødboller
Lørdag den 20. juli
- Hovedret: Svensk pølseret m. grøntsager
- Frokostret: Ananas m. flødeskum
Søndag den 21. juli
- Hovedret: Flæskesteg m. skysauce, kartofler, rødkål og chips
- Frokostret: Mangofromage m. flødeskum
Mandag den 22. juli
- Hovedret: Amagergryde m. kartofler og grønt
- Frokostret: Pandekager m. sukker og syltetøj
Tirsdag den 23. juli
- Hovedret: Medisterpølse m. stuvet sommerkål, kartofler og grønt
- Frokostret: Sveskegrød m. mælk
Onsdag den 24. juli
- Hovedret: Stegt fisk m. hollandaisesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Koldskål m. kammerjunker
Torsdag den 25. juli
- Hovedret: Skinkemignons m. bløde løg, skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Hybensuppe m. creme fraiche
Fredag den 26. juli
- Hovedret: Pølser og varm kartoffelsalat og grønt
- Frokostret: Pære m. makronfløde
Lørdag den 27. juli
- Hovedret: Hofgryde m. kartofler og grønt
- Frokostret: Blommegrød m. mælk
Søndag den 28. juli
- Hovedret: Kogt skinke m. urtesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Karamelfromage m. flødeskum
Mandag den 29. juli
- Hovedret: Skinkeschnitzel m. salviesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Frugtsalat
Tirsdag den 30. juli
- Hovedret: Millionbøf m. pasta og grønt
- Frokostret: Jordbærfromage m. flødeskum
Onsdag den 31. juli
- Hovedret: Boller i karry m. løse ris og grønt
- Frokostret: Ymerkoldskål m. kammerjunker
Ændringer kan forekomme
Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.
Kontakt os
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23