Cafeteria Bertram Knudsens Have
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.
Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent alle dage:
- kl. 08.30 - 16.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have
Lørdag den 1. marts
Hovedret: Kylling i sursød sauce med ris og grønsager
Forret eller dessert: Kartoffelvafler med gulerods-hummus og persillepesto
Søndag den 2. marts
Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål
Forret eller dessert: Hjemmesyltede blommer med makronfløde
Mandag den 3. marts
Hovedret: Grønsagspaprikagryde med ris og julienne
Forret eller dessert: Chokoladebudding
Tirsdag den 4. marts
Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kogt medister, kartofler og eddike
Forret eller dessert: Miniburger med coleslaw og pulled kylling
Onsdag den 5. marts
Hovedret: Omelet med fyld og stuvet spinat
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde
Torsdag den 6. marts
Hovedret: Pulled pork burger med coleslaw, BBQ-sauce, syltede rødløg og pommes frites
Forret eller dessert: Van choy ruller med peanutdip
Fredag den 7. marts
Hovedret: Forloren hare med skysauce, kartofler og vinter-råkost
Forret eller dessert: Friterede camembert med ristet brød og solbærmarmelade
Lørdag den 8. marts
Hovedret: Stegt kylling med whiskysauce, pommes rösti og agurkesalat
Forret eller dessert: Lakseroulade med dressing og brød
Søndag den 9. marts
Hovedret: Sprængt kam med champignonsauce, kartofler og bagte rodfrugter
Forret eller dessert: Citronfromage
Mandag den 10. marts
Hovedret: Lasagne med salat og flutes
Forret eller dessert: Pandekager med is
Tirsdag den 11. marts
Hovedret: Biksemad med rødbeder
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde
Onsdag den 12. marts
Hovedret: Koteletter i fad med gråærter, ris/kartoffelmos og blomkål
Forret eller dessert: Kold fiskeanretning med brydebrød og dilddressing
Torsdag den 13. marts
Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og waldorfsalat
Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt
Fredag den 14. marts
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og vintersalat med bagte rødbeder
Forret eller dessert: Røget laks med æggestand, rævesauce og purløg
Lørdag den 15. marts
Hovedret: Stegt kalkunbryst med rødvins-sauce, flødekartofler og broccoli
Forret eller dessert: Blinis med cremefraiche og marinerede linser
Søndag den 16. marts
Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og haricot verts bønner
Forret eller dessert: Islagkage
Mandag den 17. marts
Hovedret: Skinkemignon á la creme med kartofler og gulerødder
Forret eller dessert: Lille rejemad med mayonnaise og citron
Tirsdag den 18. marts
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og bagte rodfrugter
Forret eller dessert: Brydebrød med bønnepostej og syltede rødløg
Onsdag den 19. marts
Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, stegte kartofler og julienne
Forret eller dessert: Panna cotta med frugtgelé
Torsdag den 20. marts
Hovedret: Farseret porre med skysauce, kartofler og karotter
Forret eller dessert: Frugtsalat med råcreme
Fredag den 21. marts
Hovedret: Kyllingefarsbrød med estragonsauce, stegte kartofler og salat
Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt
Lørdag den 22. marts
Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og haricot verts bønner
Forret eller dessert: Laksepaté med dressing og flutes
Søndag den 23. marts
Hovedret: Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og broccoliblanding
Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce
Mandag den 24. marts
Hovedret: Boller af kylling i karrysauce med ris og råkost
Forret eller dessert: Broccolinuggets med rødbedehummus
Tirsdag den 25. marts
Hovedret: Karbonader med stuvet rosenkål, kartofler og asier
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde
Onsdag den 26. marts
Hovedret: Tarteletter med høns i asparges
Forret eller dessert: Blinis med rejer og dild
Torsdag den 27. marts
Hovedret: Hel side ovnbagt laks med hollandaisesauce, stegte kartofler og salat
Forret eller dessert: Chokolademousse
Fredag den 28. marts
Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt
Lørdag den 29. marts
Hovedret: Oksegryde med svampe og vin, kartoffelmos og broccoli
Forret eller dessert: Tunmousse med dressing og flutes
Kontakt
Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 38 20 80 80