Cafeteria Bertram Knudsens Have
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.
Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent alle dage:
- kl. 08.30 - 10.30
- kl. 11.30 - 13.00
- kl. 14.30 - 16.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have
Onsdag den 1. juli
Hovedret: Frikadeller med persillesauce kartofler og rødbeder
Dessert: Panna cotta
Tirsdag den 2. juli
Hovedret: Enebærgryde med kartofler og blomkålsblanding
Dessert: Jordbær med fløde eller mælk
Onsdag den 3. juli
Hovedret: Pølser med kold kartoffelsalat og grøn salat
Forret: Lille rejecocktail
Torsdag den 4. juli
Hovedret: Meunierestegt ising filet med citron/persille, citron/kaperssauce kartofler og gulerødder
Dessert: Ost, kiks og frugt
Fredag den 5. juli
Hovedret: Hamburgerryg med aspargessauce kartofler og broccoliblanding
Dessert: Jordbærgrød
Lørdag den 6. juli
Hovedret: Stegt kylling med skysauce ristede kartofler og agurkesalat
Forret : Blomkålspure med røget laksetatar
Søndag den 7. juli
Hovedret: Oksesteg med skysauce kartofler og bønner med bacon
Dessert: Citronfromage
Mandag den 8. juli
Hovedret: Æggekage med bacon tomat og purløg
Forret: Tzatziki med foccacia brød
Tirsdag den 9. juli
Hovedret: Frikadeller med brun sauce kartofler og agurkesalat
Dessert: Kold kakaosuppe med is
Onsdag den 10. juli
Hovedret: Stegt ising med hollandaisesauce kartofler og gulerødder
Forret: Rösti med peberrods-creme og bresaola
Torsdag den 11. juli
Hovedret: Hønsesalat på ananasring med bacon, karse og flutes
Dessert: Budding med kirsebærsauce
Fredag den 12. juli
Hovedret: Farseret porrer med skysauce kartofler og romanesco kål
Dessert: Pandekager med nougatis
Lørdag den 13. juli
Hovedret: Marineret kalkuncuvette med urtesauce, kartofler og råkost
Forret: Maskeret blomkål med rejer
Søndag den 14. juli
Hovedret: Svineragout med mangochutney kartofler og blomkål
Dessert: Fløderand med jordbær-/blåbærsauce
Mandag den 15. juli
Hovedret: Revelsben med skysauce kartofler og mormorsalat
Forret: Rygeostsalat med radiser og rugbrød
Tirsdag den 16. juli
Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce kartofler og gulerodsråkost
Dessert: Koldskål med kammerjunkere
Onsdag den 17. juli
Hovedret: Bøf med løg flødekartofler og ærter
Dessert: Hindbærfool
Torsdag den 18. juli
Hovedret: Græske frikadeller med stegte kartofler og tomatsalat med salatost
Forret: Kyllingespyd med dip
Fredag den 19. juli
Hovedret: Svensk pølseret med rødbeder
Dessert: Ost, kiks og frugt
Lørdag den 20. juli
Hovedret: Stegt kylling med whiskysauce ristede kartofler og agurkesalat
Forret: Dampet fiskerulle med laksefyld og dilddressing
Søndag den 21. juli
Hovedret: Flæskesteg med skysauce kartofler og rødkål
Dessert: Symfoni islagkage
Mandag den 22. juli
Hovedret: Amagergryde med kartoffelmos og grønt
Dessert: Marinerede rejer med flutes
Tirsdag den 23. juli
Hovedret: Medister med stuvet sommerkål og kartofler
Dessert: Pavlova med bær og kyskager
Onsdag den 24. juli
Hovedret: Maskeret blomkål med agurk, tomat dilddressing, rejer og brød
Forret: Kartoffel kroket m. peber- rodscreme, røget mørbrad
Torsdag den 25. juli
Hovedret: Æggekage med bacon tomat og purløg
Dessert: Frugtgrød med fløde eller mælk
Fredag den 26. juli
Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignon-sauce, kartofler og grønsager
Forret: Tzatziki med foccacia brød
Lørdag den 27. juli
Hovedret: Kold skinke med kold kartoffelsalat og salat
Dessert: Frugtsalat
Søndag den 28. juli
Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce stegte kartofler og ærter
Dessert: Fløderand med jordbær-/blåbærsauce
Mandag den 29. juli
Hovedret: Dild-deller med tomatsauce med fyld kartofler, kvarte majs stænger
Forret: Tomatsalat med mozzarella
Tirsdag den 30. juli
Hovedret: Boller i karry med ris og ærter
Dessert: Frugtgrød
Onsdag den 31. juli
Hovedret: Gryderet a la Espagnole med kartofler og bønner
Forret: Tzatziki med minifrikadelle
Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.
Kontakt
Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 7979 8080
laikr@kolding.dk