Skip til hoved indholdet

Cafeteria Bertram Knudsens Have

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.

Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage. 

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent alle dage:

  • kl. 08.30 - 10.30
  • kl. 11.30 - 13.00
  • kl. 14.30 - 16.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have

  


Onsdag den 1. juli

Hovedret: Frikadeller med persillesauce kartofler og rødbeder
Dessert: Panna cotta

Tirsdag den 2. juli

Hovedret: Enebærgryde med kartofler og blomkålsblanding
Dessert: Jordbær med fløde eller mælk

Onsdag den 3. juli

Hovedret: Pølser med kold kartoffelsalat og grøn salat
Forret: Lille rejecocktail

Torsdag den 4. juli

Hovedret: Meunierestegt ising filet med citron/persille, citron/kaperssauce kartofler og gulerødder
Dessert: Ost, kiks og frugt

Fredag den 5. juli

Hovedret: Hamburgerryg med aspargessauce kartofler og broccoliblanding
Dessert: Jordbærgrød

Lørdag den 6. juli

Hovedret: Stegt kylling med skysauce ristede kartofler og agurkesalat
Forret : Blomkålspure med røget laksetatar

Søndag den 7. juli

Hovedret: Oksesteg med skysauce kartofler og bønner med bacon
Dessert: Citronfromage

Mandag den 8. juli

Hovedret: Æggekage med bacon tomat og purløg
Forret: Tzatziki med foccacia brød

Tirsdag den 9. juli

Hovedret: Frikadeller med brun sauce kartofler og agurkesalat
Dessert: Kold kakaosuppe med is

Onsdag den 10. juli

Hovedret: Stegt ising med hollandaisesauce kartofler og gulerødder
Forret: Rösti med peberrods-creme og bresaola

Torsdag den 11. juli

Hovedret: Hønsesalat på ananasring med bacon, karse og flutes
Dessert: Budding med kirsebærsauce

Fredag den 12. juli

Hovedret: Farseret porrer med skysauce kartofler og romanesco kål
Dessert: Pandekager med nougatis

Lørdag den 13. juli

Hovedret: Marineret kalkuncuvette med urtesauce, kartofler og råkost
Forret: Maskeret blomkål med rejer

Søndag den 14. juli

Hovedret: Svineragout med mangochutney kartofler og blomkål
Dessert: Fløderand med jordbær-/blåbærsauce

Mandag den 15. juli

Hovedret: Revelsben med skysauce kartofler og mormorsalat
Forret: Rygeostsalat med radiser og rugbrød

Tirsdag den 16. juli

Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce kartofler og gulerodsråkost
Dessert: Koldskål med kammerjunkere

Onsdag den 17. juli

Hovedret: Bøf med løg flødekartofler og ærter
Dessert: Hindbærfool

Torsdag den 18. juli

Hovedret: Græske frikadeller med stegte kartofler og tomatsalat med salatost
Forret: Kyllingespyd med dip

Fredag den 19. juli

Hovedret: Svensk pølseret med rødbeder
Dessert: Ost, kiks og frugt

Lørdag den 20. juli

Hovedret: Stegt kylling med whiskysauce ristede kartofler og agurkesalat
Forret: Dampet fiskerulle med laksefyld og dilddressing

Søndag den 21. juli

Hovedret: Flæskesteg med skysauce kartofler og rødkål
Dessert: Symfoni islagkage

Mandag den 22. juli

Hovedret: Amagergryde med kartoffelmos og grønt
Dessert: Marinerede rejer med flutes

Tirsdag den 23. juli

Hovedret: Medister med stuvet sommerkål og kartofler
Dessert: Pavlova med bær og kyskager

Onsdag den 24. juli

Hovedret: Maskeret blomkål med agurk, tomat dilddressing, rejer og brød
Forret: Kartoffel kroket m. peber- rodscreme, røget mørbrad

Torsdag den 25. juli

Hovedret: Æggekage med bacon tomat og purløg
Dessert: Frugtgrød med fløde eller mælk

Fredag den 26. juli

Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignon-sauce, kartofler og grønsager
Forret: Tzatziki med foccacia brød

Lørdag den 27. juli

Hovedret: Kold skinke med kold kartoffelsalat og salat
Dessert: Frugtsalat

Søndag den 28. juli

Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce stegte kartofler og ærter
Dessert: Fløderand med jordbær-/blåbærsauce

Mandag den 29. juli

Hovedret: Dild-deller med tomatsauce med fyld kartofler, kvarte majs stænger
Forret: Tomatsalat med mozzarella

Tirsdag den 30. juli

Hovedret: Boller i karry med ris og ærter
Dessert: Frugtgrød

Onsdag den 31. juli

Hovedret: Gryderet a la Espagnole med kartofler og bønner
Forret: Tzatziki med minifrikadelle

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Kontakt

Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 7979 8080
laikr@kolding.dk  

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje