Skip til hoved indholdet

Cafeteria Bertram Knudsens Have

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.

Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent alle dage:

  • kl. 08.30 - 16.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have

Onsdag den 1. januar

  • Hovedret: Stegt ising med citron og persille persillesauce, kartofler og gulerødder

  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Torsdag den 2. januar

  • Hovedret: Sprængt kalkun med krydderurtesauce, stegte kartofler og ristede svampe

  • Forret eller dessert: Pandekager med is

Fredag den 3. januar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med koldt smør, frisk purløg og bagte rødbeder

  • Forret eller dessert: Rejemad med mayonnaise og citron

Lørdag den 4. januar

  • Hovedret: Høns i aspargessauce med kartofler og grønsager

  • Forret eller dessert: Hindbærfool med chokoladevaffelrør

Søndag den 5. januar

  • Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og broccoli

  • Forret eller dessert: Pærer med makronflødeskum

Mandag den 6. januar

  • Hovedret: Tarteletter med høns i asparges

  • Forret eller dessert: Lille æggekage med spinat og røget laks

Tirsdag den 7. januar

  • Hovedret: Skinkemignon med champignonsauce, kartofler og karotter

  • Forret eller dessert: Kejserinderis med frugt

Onsdag den 8. januar

  • Hovedret: Kalkunfrikadeller med whiskysauce, stegte kartofler og ærter

  • Forret eller dessert: Panerede grønsagsstænger med fetacreme

Torsdag den 9. januar

  • Hovedret: Japansk gryderet med kartoffelmos og blandet grønt

  • Forret eller dessert: Henkogt fersken med yoghurtcreme

Fredag den 10. januar

  • Hovedret: Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Laksemousse med dilddressing

Lørdag den 11. januar

  • Hovedret: Glaseret hamburgerryg i skiver med flødekartofler og kløvede gulerødder

  • Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt

Søndag den 12. januar

  • Hovedret: Hvidløgsmarineret grisekam med ½ bagte kartofler, smør og broccoli

  • Forret eller dessert: Chokolademousse med flødeskum

Mandag den 13. januar

  • Hovedret: Kalkun Cordon Bleu med bearnaise, kartofler og bagte rodfrugter

  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Tirsdag den 14. januar

  • Hovedret: Paneret fiskefilet med persillesauce, kartofler og råkost

  • Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou

Onsdag den 15. januar

  • Hovedret: Grøntsagssuppe med kødboller og ostebrød/croutoner

  • Forret eller dessert: Rombudding med kirsebærsauce

Torsdag den 16. januar

  • Hovedret: Kyllingetærter og salat

  • Forret eller dessert: Lun hyldebærsuppe med tvebakker

Fredag den 17. januar

  • Hovedret: Græsk farsbrød med skysauce, pommes rösti og ratatouille

  • Forret eller dessert: Bagt kartoffelskive med bønnepostej

Lørdag den 18. januar

  • Hovedret: Stegt kylling med bearnaisesauce, stegte kartofler og ærter

  • Forret eller dessert: Tiramisu

Søndag den 19. januar

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 20. januar

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og blomkålsblanding

  • Forret eller dessert: Miniburger med coleslaw og pulled pork

Tirsdag den 21. januar

  • Hovedret: Skinkestang med vinterråkost

  • Forret eller dessert: Pandekager med is

Onsdag den 22. januar

  • Hovedret: Frikadeller med bælgfrugter, skysauce, kartofler og broccoliblanding

  • Forret eller dessert: Rødbede-tzatziki med grissini stænger

Torsdag den 23. januar

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse

  • Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt

Fredag den 24. januar

  • Hovedret: Æggekage med bacon og stegte marksvampe, tomater og purløg

  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Lørdag den 25. januar

  • Hovedret: Enebærgryde med selleri/kartoffelmos og rødbeder

  • Forret eller dessert: Mini croissant med hjemmelavet fiskesalat

Søndag den 26. januar

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Nougatmousse med flødeskum

Mandag den 27. januar

  • Hovedret: Gratineret sej med hollandaisesauce, kartofler og bønner

  • Forret eller dessert: Pannacotta

Tirsdag den 28. januar

  • Hovedret: Grønsagspaprikagryde med selleri/kartoffelmos og rødbeder

  • Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou

Onsdag den 29. januar

  • Hovedret: Hjemmelavet burger med tilbehør

  • Forret eller dessert: Islagkage

Torsdag den 30. januar

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og bønner

  • Forret eller dessert: Tunmousse med dilddressing og flutes

Fredag den 31. januar

  • Hovedret: Revelsben med skysauce, kartofler og coleslaw

  • Forret eller dessert: Kærnemælksfromage

Overraskelser i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 38 20 80 80

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje