Skip til hoved indholdet

Cafeteria Bertram Knudsens Have

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.

Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent alle dage:

  • kl. 08.30 - 16.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have

Billede med kokkehue og bestikBillede med grøntsager og gryde

Fredag den 1. november

  • Hovedret: Grønsagslasagne med flutes og hvidløgssmør
  • Forret eller dessert: Blommegrød med mælk eller fløde

Lørdag den 2. november

  • Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler, bønner og tyttebær
  • Forret eller dessert: Mini omelet med spinat og røget laks

Søndag den 3. november

  • Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder
  • Forret eller dessert: Æblefool

Mandag den 4. november

  • Hovedret: Æggekage med kartofler, bacon, stegte løg og svampe
  • Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce

Tirsdag den 5. november

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Forret eller dessert: Panerede grønsagsstænger med fetacreme

Onsdag den 6. november

  • Hovedret: Fiskefilet med remouladesauce, stegte kartofler og råkost
  • Forret eller dessert: Fyldte portobellosvampe

Torsdag den 7. november

  • Hovedret: Gryderet a la Espagnole med ris og wokblanding
  • Forret eller dessert: Trifli med flødeskum

Fredag den 8. november

  • Hovedret: Medister med stuvede bønner, kartofler og asier
  • Forret eller dessert: Grønsagsterrine

Lørdag den 9. november

  • Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og bagte rodfrugter
  • Forret eller dessert: Fuglereder med is

Søndag den 10. november

  • Hovedret: Andebryst med skysauce, kartofler, brunede kartofler og rødkål
  • Forret eller dessert: Risalamande med kirsebærsauce

Mandag den 11. november

  • Hovedret: Kødboller i karrysauce med ris og gulerodsråkost
  • Forret eller dessert: Blinis med ostecreme

Tirsdag den 12. november

  • Hovedret: Stegt kylling med skysauce, flødekartofler og drueagurk
  • Forret eller dessert: Bagte rødbeder med friskost og ristede svampe

Onsdag den 13. november

  • Hovedret: Meunierestegt fiskefilet med persillesauce, kartofler og broccoli
  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Torsdag den 14. november

  • Hovedret: Kalkun Cordon Bleu med paprikasauce, flødekartofler og blomkål
  • Forret eller dessert: Lun æblesuppe med tvebakker

Fredag den 15. november

  • Hovedret: Irisk stuvning med kartoffelmos og rødbeder
  • Forret eller dessert: Rejemad med mayonnaise og citron

Lørdag den 16. november

  • Hovedret: Røde pølser med brød, hotdog-tilbehør og kold kartoffelsalat
  • Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce

Søndag den 17. november

  • Hovedret: Kogt hamburgerryg med stuvet grønkål og brunede kartofler
  • Forret eller dessert: Pandekager med is

Mandag den 18. november

  • Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignonsauce, kartofler og blomkålsblanding
  • Forret eller dessert: Minicroissant med skinkesalat

Tirsdag den 19. november

  • Hovedret: Farseret porre med skysauce, kartofler og karotter
  • Forret eller dessert: Falafler med tzatziki

Onsdag den 20. november

  • Hovedret: Meunierestegt fiskefilet med dildsauce, stegte kartofler og råkost
  • Forret eller dessert: Broccoliburger

Torsdag den 21. november

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Forret eller dessert: Røget laksetatar med brød

Fredag den 22. november

  • Hovedret: Skipperlabskovs med koldt smør, frisk purløg og syltede rødbeder
  • Forret eller dessert: Islagkage

Lørdag den 23. november

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og broccoliblanding
  • Forret eller dessert: Belgiske vafler med marmelade og flødeskum

Søndag den 24. november

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og blomkål
  • Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 25. november

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål og kartofler
  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Tirsdag den 26. november

  • Hovedret: Skinkemignon a la creme med ris og gulerødder
  • Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou flutes

Onsdag den 27. november

  • Hovedret: Grønsags-paprikagryde med persille-kartoffelmos og ærter
  • Forret eller dessert: Fiskerulle med laks, dressing og flutes

Torsdag den 28. november

  • Hovedret: Biksemad med rødbeder
  • Forret eller dessert: Naanbrød med bønnepostej

Fredag den 29. november

  • Hovedret: Kyllingefarsbrød med tomatsauce, pommes Rösti og broccoli
  • Forret eller dessert: Pærer med After Eight og flødeskum

Lørdag den 30. november

  • Hovedret: Benløse fugle med skysauce, kartoffelmos og blomkålsblanding
  • Forret eller dessert: Panna cotta med frugtgelé

Søndag den 1. december

Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål og chips
Forret eller dessert: Tunmousse med dressing og flutes

Mandag den 2. december

Hovedret: Biksemad med rødbeder
Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt

Tirsdag den 3. december

Hovedret: Hvidkålsdolmer med skysauce, kartofler og gulerødder
Forret eller dessert: Bagt pasta med dilddressing

Onsdag den 4. december

Hovedret: Fiskefrikadeller med amerikansk tomatsauce, stegte kartofler og grønt
Forret eller dessert: Bagte ferskner

Torsdag den 5. december

Hovedret: Oksekødsgryde med (kanel), pasta og råkost
Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce

Fredag den 6. december

Hovedret: Julemedister med hvidkål og rødbeder
Forret eller dessert: Hønsesalat med ananas og flutes

Lørdag den 7. december

Hovedret: Stegt kalkunbryst med rødvinssauce, pommes rösti og broccoli
Forret eller dessert: Pærer med after eight

Søndag den 8. december

Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og gulerødder
Forret eller dessert: Appelsinfromage med flødeskum

Mandag den 9. december

Hovedret: Gratineret sej med dijonsennepssauce, kartofler og bønner
Forret eller dessert: Bagt kartoffelskive med peberrodscreme og røget mørbrad

Tirsdag den 10. december

Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og broccoli
Forret eller dessert: Panna cotta med frugtgelé

Onsdag den 11. december

Hovedret: Klar suppe med boller og urter samt supperis
Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt

Torsdag den 12. december

Hovedret: Lakselasagne
Forret eller dessert: Mandarinris

Fredag den 13. december

Hovedret: Julefarsbrød med brun sauce, kartofler og asier
Forret eller dessert: Rødgrød med mælk eller fløde

Lørdag den 14. december

Hovedret: Sort gryde med kartoffelmos og kroblanding
Forret eller dessert: Rødspætte med laksemousse, dressing og flutes

Søndag den 15. december

Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og bønner
Forret eller dessert: Chokoladebudding med flødeskum

Mandag den 16. december

Hovedret: Grisemørbrad a la creme med ris/kartofler og broccoli
Forret eller dessert: Blinis med cremefraiche og marinerede belugalinser

Tirsdag den 17. december

Hovedret: Frikadeller med gammeldags hvidkål og rødbeder
Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk eller fløde

Onsdag den 18. december

Hovedret: Høns a la marengo med ris/kartofler og broccoli
Forret eller dessert: Krydderkartoffelvaffel med rygeostcreme

Torsdag den 19. december

Hovedret: Meunierestegt fiskefilet med remouladesauce, kartofler og ærter
Forret eller dessert: Brydebrød med krydderurter og hummus

Fredag den 20. december

Hovedret: Svensk pølseret med blomkålsblanding
Forret eller dessert: Tiramisu

Lørdag den 21. december

Hovedret: Jule revelsben med skysauce, kartofler og rødkål
Forret eller dessert: Mini omelet med spinat og røget laks

Søndag den 22. december

Hovedret: Kogt hamburgerryg med krydderurte-sauce, kartofler og kroblanding
Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 23. december

Hovedret: Indisk kyllingegryde med ris/kartofler og bagte rodfrugter
Forret eller dessert: Kartoffelfrittata med stegt peperoni

Tirsdag den 24. december

Hovedret: And og flæskesteg med skysauce, kartofler, brunede kartofler, rødkål, ½ æbler med gelé og chips
Forret eller dessert: Ris á la mande med kirsebærsauce

Onsdag den 25. december

Hovedret: Kalvesteg med bacon, vildtsauce, kartofler og bønner
Forret eller dessert: Islagkage

Torsdag den 26. december

Hovedret: Skinkemignon med bløde løg, skysauce, kartofler og grønsager
Forret eller dessert: Små rejemadder

Fredag den 27. december

Hovedret: Kalkun Gordon Bleu med sauce, pommes rösti og wokblanding
Forret eller dessert: Mandarinris

Lørdag den 28. december

Hovedret: Frikadeller med skysauce, kartofler og karotter
Forret eller dessert: Van Choy ruller med peanutbuttersauce

Søndag den 29. december

Hovedret: Orangemarineret grisekam med whiskysauce, flødekartofler og blomkål
Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 30. december

Hovedret: Boller i sellerisauce med kartofler og grønt
Forret eller dessert: Æblegrød med mælk eller fløde

Tirsdag den 31. december

Hovedret: Nytårsmenu
Forret eller dessert: Nytårsdessert


ChatGPT kan tage fejl. Vi anbefaler at dobb

Overraskelser i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 38 20 80 80

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje