Skip til hoved indholdet

Cafeteria Bertram Knudsens Have

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.

Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent alle dage:

  • kl. 08.30 - 16.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have

Lørdag den 1. marts

  • Hovedret: Kylling i sursød sauce med ris og grønsager

  • Forret eller dessert: Kartoffelvafler med gulerods-hummus og persillepesto

Søndag den 2. marts

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Hjemmesyltede blommer med makronfløde

Mandag den 3. marts

  • Hovedret: Grønsagspaprikagryde med ris og julienne

  • Forret eller dessert: Chokoladebudding

Tirsdag den 4. marts

  • Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kogt medister, kartofler og eddike

  • Forret eller dessert: Miniburger med coleslaw og pulled kylling

Onsdag den 5. marts

  • Hovedret: Omelet med fyld og stuvet spinat

  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Torsdag den 6. marts

  • Hovedret: Pulled pork burger med coleslaw, BBQ-sauce, syltede rødløg og pommes frites

  • Forret eller dessert: Van choy ruller med peanutdip

Fredag den 7. marts

  • Hovedret: Forloren hare med skysauce, kartofler og vinter-råkost

  • Forret eller dessert: Friterede camembert med ristet brød og solbærmarmelade

Lørdag den 8. marts

  • Hovedret: Stegt kylling med whiskysauce, pommes rösti og agurkesalat

  • Forret eller dessert: Lakseroulade med dressing og brød

Søndag den 9. marts

  • Hovedret: Sprængt kam med champignonsauce, kartofler og bagte rodfrugter

  • Forret eller dessert: Citronfromage

Mandag den 10. marts

  • Hovedret: Lasagne med salat og flutes

  • Forret eller dessert: Pandekager med is

Tirsdag den 11. marts

  • Hovedret: Biksemad med rødbeder

  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Onsdag den 12. marts

  • Hovedret: Koteletter i fad med gråærter, ris/kartoffelmos og blomkål

  • Forret eller dessert: Kold fiskeanretning med brydebrød og dilddressing

Torsdag den 13. marts

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og waldorfsalat

  • Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt

Fredag den 14. marts

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og vintersalat med bagte rødbeder

  • Forret eller dessert: Røget laks med æggestand, rævesauce og purløg

Lørdag den 15. marts

  • Hovedret: Stegt kalkunbryst med rødvins-sauce, flødekartofler og broccoli

  • Forret eller dessert: Blinis med cremefraiche og marinerede linser

Søndag den 16. marts

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og haricot verts bønner

  • Forret eller dessert: Islagkage

Mandag den 17. marts

  • Hovedret: Skinkemignon á la creme med kartofler og gulerødder

  • Forret eller dessert: Lille rejemad med mayonnaise og citron

Tirsdag den 18. marts

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og bagte rodfrugter

  • Forret eller dessert: Brydebrød med bønnepostej og syltede rødløg

Onsdag den 19. marts

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, stegte kartofler og julienne

  • Forret eller dessert: Panna cotta med frugtgelé

Torsdag den 20. marts

  • Hovedret: Farseret porre med skysauce, kartofler og karotter

  • Forret eller dessert: Frugtsalat med råcreme

Fredag den 21. marts

  • Hovedret: Kyllingefarsbrød med estragonsauce, stegte kartofler og salat

  • Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt

Lørdag den 22. marts

  • Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og haricot verts bønner

  • Forret eller dessert: Laksepaté med dressing og flutes

Søndag den 23. marts

  • Hovedret: Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og broccoliblanding

  • Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce

Mandag den 24. marts

  • Hovedret: Boller af kylling i karrysauce med ris og råkost

  • Forret eller dessert: Broccolinuggets med rødbedehummus

Tirsdag den 25. marts

  • Hovedret: Karbonader med stuvet rosenkål, kartofler og asier

  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Onsdag den 26. marts

  • Hovedret: Tarteletter med høns i asparges

  • Forret eller dessert: Blinis med rejer og dild

Torsdag den 27. marts

  • Hovedret: Hel side ovnbagt laks med hollandaisesauce, stegte kartofler og salat

  • Forret eller dessert: Chokolademousse

Fredag den 28. marts

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt

Lørdag den 29. marts

  • Hovedret: Oksegryde med svampe og vin, kartoffelmos og broccoli

  • Forret eller dessert: Tunmousse med dressing og flutes

Overraskelser i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 38 20 80 80

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje