Skip til hoved indholdet

Cafeteria Bertram Knudsens Have

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.

Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent alle dage:

  • kl. 08.30 - 16.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have

Billede med kokkehue og bestik Billede med grøntsager og gryde

Tirsdag den 1. oktober

  • Forret: Slider med coleslaw og pulled chicken
  • Hovedret: Miljønærbøf med kartoffelmos og bagte rodfrugter

Onsdag den 2. oktober

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Torsdag den 3. oktober

  • Hovedret: Stegt kylling med whiskysauce, pommes rösti og broccoli
  • Dessert: Hindbærfool

Fredag den 4. oktober

  • Forret: Bagt butternutsquash med friskost og urter
  • Hovedret: Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder

Lørdag den 5. oktober

  • Hovedret: Farseret porrer med lys sauce, kartofler og blomkålsblanding
  • Dessert: Ost, kiks og frugt

Søndag den 6. oktober

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner
  • Dessert: Fløderand med frugtsauce

Mandag den 7. oktober

  • Forret: Rösti med peberrods-creme og røget mørbrad
  • Hovedret: Kalkunfrikadeller med sauce, kartofler og karotter

Tirsdag den 8. oktober

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Dessert: Chokoladebudding med flødeskum

Onsdag den 9. oktober

  • Forret: Sprøde grønsagsstænger med dip
  • Hovedret: Kotelet i fad med tomat, kartoffelmos og bønner

Torsdag den 10. oktober

  • Hovedret: Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder
  • Dessert: Frugtsalat med creme

Fredag den 11. oktober

  • Forret: Tunmousse på salat med Thousand Island dressing
  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og broccoliblanding

Lørdag den 12. oktober

  • Hovedret: Paprikagryde med kartoffelmos og blomkål
  • Dessert: Belgiske vafler med flødeskum/solbærsyltetøj

Søndag den 13. oktober

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål og franske kartofler
  • Dessert: Islagkage

Mandag den 14. oktober

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og blomkål
  • Dessert: Hyldebærsuppe med flødeskum

Tirsdag den 15. oktober

  • Forret: Van choy ruller med peanutbuttersauce
  • Hovedret: Meunierestegt fiskefilet med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost

Onsdag den 16. oktober

  • Forret: Lille eksotisk rejecocktail
  • Hovedret: Grisemørbrad med salviesauce, flødekartofler og kroblanding

Torsdag den 17. oktober

  • Forret: Kyllingespyd med dressing
  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og asier

Fredag den 18. oktober

  • Hovedret: Svineragout med mangochutney, stegte kartofler og bønner
  • Dessert: Pandekager med is

Lørdag den 19. oktober

  • Hovedret: Stegt kylling med flødekartofler og bagte rodfrugter
  • Dessert: Ost, kiks og frugt

Søndag den 20. oktober

  • Hovedret: Kogt hamburgerryg med pikantsauce, kartofler og grønsager
  • Dessert: Pærer med After Eight og flødeskum

Mandag den 21. oktober

  • Forret: Ananasring med hønsesalat og karse
  • Hovedret: Køkkenets overraskelse

Tirsdag den 22. oktober

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler, sennep og rødbeder
  • Dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Onsdag den 23. oktober

  • Forret: Franskbrød med røget laks, æggestand og purløg
  • Hovedret: Lasagne med gulerodsråkost

Torsdag den 24. oktober

  • Hovedret: Bacon-porretærte med bønnesalat med feta og tomat
  • Dessert: Cheesecake med lemoncurd og brombær

Fredag den 25. oktober

  • Forret: Bagt pasta & grønt med dilddressing
  • Hovedret: Kotelet i provencesauce, stegte kartofler og broccoli

Lørdag den 26. oktober

  • Forret: Croissant med æggesalat og rejer
  • Hovedret: Langtidsstegte grisekæber med bacon, skysauce, kartoffelmos og syltede græskar

Søndag den 27. oktober

  • Hovedret: Sprængt kam med champignonsauce, kartofler og bagte rodfrugter
  • Dessert: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 28. oktober

  • Forret: ½ æg med mayonnaise, bacon og purløg
  • Hovedret: Stegt kylling med skysauce, stegte kartofler og karotter

Tirsdag den 29. oktober

  • Forret: Blinis med cremefraiche og marinerede linser
  • Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og ratatouille

Onsdag den 30. oktober

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Dessert: Panna cotta med frugtgelé

Torsdag den 31. oktober

  • Hovedret: Skinkemignon i paprikasauce med kartoffelmos og ærter
  • Dessert: Ost, kiks og frugt

Billede med kokkehue og bestikBillede med grøntsager og gryde

Fredag den 1. november

  • Hovedret: Grønsagslasagne med flutes og hvidløgssmør
  • Forret eller dessert: Blommegrød med mælk eller fløde

Lørdag den 2. november

  • Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler, bønner og tyttebær
  • Forret eller dessert: Mini omelet med spinat og røget laks

Søndag den 3. november

  • Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder
  • Forret eller dessert: Æblefool

Mandag den 4. november

  • Hovedret: Æggekage med kartofler, bacon, stegte løg og svampe
  • Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce

Tirsdag den 5. november

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Forret eller dessert: Panerede grønsagsstænger med fetacreme

Onsdag den 6. november

  • Hovedret: Fiskefilet med remouladesauce, stegte kartofler og råkost
  • Forret eller dessert: Fyldte portobellosvampe

Torsdag den 7. november

  • Hovedret: Gryderet a la Espagnole med ris og wokblanding
  • Forret eller dessert: Trifli med flødeskum

Fredag den 8. november

  • Hovedret: Medister med stuvede bønner, kartofler og asier
  • Forret eller dessert: Grønsagsterrine

Lørdag den 9. november

  • Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og bagte rodfrugter
  • Forret eller dessert: Fuglereder med is

Søndag den 10. november

  • Hovedret: Andebryst med skysauce, kartofler, brunede kartofler og rødkål
  • Forret eller dessert: Risalamande med kirsebærsauce

Mandag den 11. november

  • Hovedret: Kødboller i karrysauce med ris og gulerodsråkost
  • Forret eller dessert: Blinis med ostecreme

Tirsdag den 12. november

  • Hovedret: Stegt kylling med skysauce, flødekartofler og drueagurk
  • Forret eller dessert: Bagte rødbeder med friskost og ristede svampe

Onsdag den 13. november

  • Hovedret: Meunierestegt fiskefilet med persillesauce, kartofler og broccoli
  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Torsdag den 14. november

  • Hovedret: Kalkun Cordon Bleu med paprikasauce, flødekartofler og blomkål
  • Forret eller dessert: Lun æblesuppe med tvebakker

Fredag den 15. november

  • Hovedret: Irisk stuvning med kartoffelmos og rødbeder
  • Forret eller dessert: Rejemad med mayonnaise og citron

Lørdag den 16. november

  • Hovedret: Røde pølser med brød, hotdog-tilbehør og kold kartoffelsalat
  • Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce

Søndag den 17. november

  • Hovedret: Kogt hamburgerryg med stuvet grønkål og brunede kartofler
  • Forret eller dessert: Pandekager med is

Mandag den 18. november

  • Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignonsauce, kartofler og blomkålsblanding
  • Forret eller dessert: Minicroissant med skinkesalat

Tirsdag den 19. november

  • Hovedret: Farseret porre med skysauce, kartofler og karotter
  • Forret eller dessert: Falafler med tzatziki

Onsdag den 20. november

  • Hovedret: Meunierestegt fiskefilet med dildsauce, stegte kartofler og råkost
  • Forret eller dessert: Broccoliburger

Torsdag den 21. november

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Forret eller dessert: Røget laksetatar med brød

Fredag den 22. november

  • Hovedret: Skipperlabskovs med koldt smør, frisk purløg og syltede rødbeder
  • Forret eller dessert: Islagkage

Lørdag den 23. november

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og broccoliblanding
  • Forret eller dessert: Belgiske vafler med marmelade og flødeskum

Søndag den 24. november

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og blomkål
  • Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 25. november

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål og kartofler
  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Tirsdag den 26. november

  • Hovedret: Skinkemignon a la creme med ris og gulerødder
  • Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou flutes

Onsdag den 27. november

  • Hovedret: Grønsags-paprikagryde med persille-kartoffelmos og ærter
  • Forret eller dessert: Fiskerulle med laks, dressing og flutes

Torsdag den 28. november

  • Hovedret: Biksemad med rødbeder
  • Forret eller dessert: Naanbrød med bønnepostej

Fredag den 29. november

  • Hovedret: Kyllingefarsbrød med tomatsauce, pommes Rösti og broccoli
  • Forret eller dessert: Pærer med After Eight og flødeskum

Lørdag den 30. november

  • Hovedret: Benløse fugle med skysauce, kartoffelmos og blomkålsblanding
  • Forret eller dessert: Panna cotta med frugtgelé

Overraskelser i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 38 20 80 80

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje