Cafeteria Bertram Knudsens Have
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.
Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent alle dage:
- kl. 08.30 - 16.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have
Onsdag den 1. januar
Hovedret: Stegt ising med citron og persille persillesauce, kartofler og gulerødder
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde
Torsdag den 2. januar
Hovedret: Sprængt kalkun med krydderurtesauce, stegte kartofler og ristede svampe
Forret eller dessert: Pandekager med is
Fredag den 3. januar
Hovedret: Skipperlabskovs med koldt smør, frisk purløg og bagte rødbeder
Forret eller dessert: Rejemad med mayonnaise og citron
Lørdag den 4. januar
Hovedret: Høns i aspargessauce med kartofler og grønsager
Forret eller dessert: Hindbærfool med chokoladevaffelrør
Søndag den 5. januar
Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og broccoli
Forret eller dessert: Pærer med makronflødeskum
Mandag den 6. januar
Hovedret: Tarteletter med høns i asparges
Forret eller dessert: Lille æggekage med spinat og røget laks
Tirsdag den 7. januar
Hovedret: Skinkemignon med champignonsauce, kartofler og karotter
Forret eller dessert: Kejserinderis med frugt
Onsdag den 8. januar
Hovedret: Kalkunfrikadeller med whiskysauce, stegte kartofler og ærter
Forret eller dessert: Panerede grønsagsstænger med fetacreme
Torsdag den 9. januar
Hovedret: Japansk gryderet med kartoffelmos og blandet grønt
Forret eller dessert: Henkogt fersken med yoghurtcreme
Fredag den 10. januar
Hovedret: Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder
Forret eller dessert: Laksemousse med dilddressing
Lørdag den 11. januar
Hovedret: Glaseret hamburgerryg i skiver med flødekartofler og kløvede gulerødder
Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt
Søndag den 12. januar
Hovedret: Hvidløgsmarineret grisekam med ½ bagte kartofler, smør og broccoli
Forret eller dessert: Chokolademousse med flødeskum
Mandag den 13. januar
Hovedret: Kalkun Cordon Bleu med bearnaise, kartofler og bagte rodfrugter
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde
Tirsdag den 14. januar
Hovedret: Paneret fiskefilet med persillesauce, kartofler og råkost
Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou
Onsdag den 15. januar
Hovedret: Grøntsagssuppe med kødboller og ostebrød/croutoner
Forret eller dessert: Rombudding med kirsebærsauce
Torsdag den 16. januar
Hovedret: Kyllingetærter og salat
Forret eller dessert: Lun hyldebærsuppe med tvebakker
Fredag den 17. januar
Hovedret: Græsk farsbrød med skysauce, pommes rösti og ratatouille
Forret eller dessert: Bagt kartoffelskive med bønnepostej
Lørdag den 18. januar
Hovedret: Stegt kylling med bearnaisesauce, stegte kartofler og ærter
Forret eller dessert: Tiramisu
Søndag den 19. januar
Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål
Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 20. januar
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og blomkålsblanding
Forret eller dessert: Miniburger med coleslaw og pulled pork
Tirsdag den 21. januar
Hovedret: Skinkestang med vinterråkost
Forret eller dessert: Pandekager med is
Onsdag den 22. januar
Hovedret: Frikadeller med bælgfrugter, skysauce, kartofler og broccoliblanding
Forret eller dessert: Rødbede-tzatziki med grissini stænger
Torsdag den 23. januar
Hovedret: Køkkenets overraskelse
Forret eller dessert: Ost, kiks og frugt
Fredag den 24. januar
Hovedret: Æggekage med bacon og stegte marksvampe, tomater og purløg
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde
Lørdag den 25. januar
Hovedret: Enebærgryde med selleri/kartoffelmos og rødbeder
Forret eller dessert: Mini croissant med hjemmelavet fiskesalat
Søndag den 26. januar
Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål
Forret eller dessert: Nougatmousse med flødeskum
Mandag den 27. januar
Hovedret: Gratineret sej med hollandaisesauce, kartofler og bønner
Forret eller dessert: Pannacotta
Tirsdag den 28. januar
Hovedret: Grønsagspaprikagryde med selleri/kartoffelmos og rødbeder
Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou
Onsdag den 29. januar
Hovedret: Hjemmelavet burger med tilbehør
Forret eller dessert: Islagkage
Torsdag den 30. januar
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og bønner
Forret eller dessert: Tunmousse med dilddressing og flutes
Fredag den 31. januar
Hovedret: Revelsben med skysauce, kartofler og coleslaw
Forret eller dessert: Kærnemælksfromage
Kontakt
Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 38 20 80 80