Skip til hoved indholdet

Cafeteria Lindely

Cafeteriet ligger Lindegade 2, 6580 Vamdrup.

Åbningstider

Åbningstiderne i cafeen er 

  • Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00
  • Lørdag, søndag og helligdage kl. 11.30 - 12.30.

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Lindely

Lørdag den 1. marts

  • Hovedret: Jægerbøf med paprikasauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk

Søndag den 2. marts

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Yoghurtfromage med jordbær og flødeskum

Mandag den 3. marts

  • Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, sennep, rødbede

Tirsdag den 4. marts

  • Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sovs, kartofler, surt

  • Forret eller dessert: Carrysuppe med kylling

Onsdag den 5. marts

  • Hovedret: Gule ærter med sprød nakke, kogt medister, sennep, rødbede

  • Forret eller dessert: Frugtsalat

Torsdag den 6. marts

  • Hovedret: Spansk kotelet i sovs med kartofler, grønt

  • Forret eller dessert: Øllebrød med flødeskum

Fredag den 7. marts

  • Hovedret: Paneret kylling med skysovs, kartofler

Lørdag den 8. marts

  • Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og grønt

  • Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk

Søndag den 9. marts

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, waldorfsalat og bønner

  • Forret eller dessert: Karamelfromage med flødeskum

Mandag den 10. marts

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler, rødbede

Tirsdag den 11. marts

  • Hovedret: Gratin med urtesovs, kartofler, grøntsager

  • Forret eller dessert: Kold fiskeanretning med dressing og flutes

Onsdag den 12. marts

  • Hovedret: Boller i selleri med kødboller, kartofler, rødbede

  • Forret eller dessert: Klar suppe med boller

Torsdag den 13. marts

  • Hovedret: Stegt torsk med tomatsovs, kartofler, grønt

  • Forret eller dessert: Risengrød med smør, kanelsukker, saft

Fredag den 14. marts

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesovs, kartofler, grønt

Lørdag den 15. marts

  • Hovedret: Stegt kalkunbryst med rødvinssauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Chokolademousse med flødeskum

Søndag den 16. marts

  • Hovedret: Langtidsstegte grisekæber med æbler/svesker, skysauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Romfromage med kirsebærsauce

Mandag den 17. marts

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodsovs, kartofler, grønt

Tirsdag den 18. marts

  • Hovedret: Hjerte i flødesovs, kartoffelmos, surt

  • Forret eller dessert: Budding med kirsebærsovs

Onsdag den 19. marts

  • Hovedret: Fiskefrikadelle med remouladesovs, kartofler, grønt

  • Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller

Torsdag den 20. marts

  • Forårsfest

Fredag den 21. marts

  • Hovedret: Mexicansk kotelet med skysovs, kartofler, grønt

Lørdag den 22. marts

  • Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk

Søndag den 23. marts

  • Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Islagkage

Mandag den 24. marts

  • Hovedret: Kyllingekødboller med karrysovs, kartofler, ris, ærter

Tirsdag den 25. marts

  • Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler, rødbede

  • Forret eller dessert: Henkogt frugt med flødeskum

Onsdag den 26. marts

  • Hovedret: Kotelet med æblepeberrod, skysovs, kartofler, grønt

  • Forret eller dessert: Minestronesuppe

Torsdag den 27. marts

  • Hovedret: Omelet med champignon, stuvet spinat, kartofler

  • Forret eller dessert: Blomkålssuppe med kødboller

Fredag den 28. marts

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg

Lørdag den 29. marts

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og rødbede

  • Forret eller dessert: Frugtsalat

Søndag den 30. marts

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Appelsinfromage med flødeskum

Mandag den 31. marts

  • Hovedret: Skinkemignon med paprikasovs, kartofler, grønt

Kontakt

Køkkenleder Susanne Stærmose
Telefon 30 31 98 77

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje