Cafeteria Lindely
Cafeteriet ligger Lindegade 2, 6580 Vamdrup.
Åbningstider
Åbningstiderne i cafeen er
- Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00
- Lørdag, søndag og helligdage kl. 11.30 - 12.30.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Lindely
Søndag den 1. december
- Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler, rødkål, chips
- Biret: Ananasfromage med flødeskum
Mandag den 2. december
- Hovedret: Skinke med flødekartofler, salat
Tirsdag den 3. december
- Hovedret: Stegt lever med løgsovs, kartofler, grønt
- Biret: Risengrød med kanelsukker, saft, smør
Onsdag den 4. december
- Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sovs, kartofler, surt
Torsdag den 5. december
- Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsovs, kartofler, grønt
- Biret: Linsesuppe med cremefraiche
Fredag den 6. december
- Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede, ketchup
Lørdag den 7. december
- Hovedret: Chili con carne med kartofler, grønt
- Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 8. december
- Hovedret: Rullesteg med skysovs, kartofler, rødkål
- Biret: Appelsinfromage med flødeskum
Mandag den 9. december
- Hovedret: Skinkemignon med paprikasovs, kartofler, grønt
Tirsdag den 10. december
- Hovedret: Julefrokost
Onsdag den 11. december
- Hovedret: Sylte med stuvede kartofler, rødbede, sennep
Torsdag den 12. december
- Hovedret: Stegt torsk med remouladesovs, kartofler, grønt
- Biret: Aspargessuppe med kødboller
Fredag den 13. december
- Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler, rødbede, sennep
Lørdag den 14. december
- Hovedret: Bøf med whiskysovs, kartofler, grønt
- Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 15. december
- Hovedret: Husarsteg med skysovs, kartofler, grønt
- Biret: Kanel panna cotta med kirsebærsovs
Mandag den 16. december
- Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede
Tirsdag den 17. december
- Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler, rødbede
- Biret: Æblekage med flødeskum
Onsdag den 18. december
- Hovedret: Høns a la Marengo med kartofler, grønt
Torsdag den 19. december
- Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, grønt
- Biret: Boghvedegrød med sirup, kærnemælk
Fredag den 20. december
- Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, surt
Lørdag den 21. december
- Hovedret: Svensk pølseret med ærter
- Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 22. december
- Hovedret: Rødvinsmarineret svinekam med rødvinssovs, kartofler, grønt
- Biret: Fløderand med jordbærsovs
Mandag den 23. december
- Hovedret: Indisk karrygryde med ris, kartofler, grønt
Tirsdag den 24. december
- Hovedret: Andebryst med skysovs, kartofler, brune kartofler, rødkål, chips
- Biret: Ris a la mande med kirsebærsovs
Onsdag den 25. december
- Hovedret: Kalvesteg med vildtsovs, kartofler, bønner
- Biret: Pistaciefromage med flødeskum
Torsdag den 26. december
- Hovedret: Orangemarineret svinekam med skysovs, kartofler, grønt
- Biret: Pærer med vaniljeis, chokoladesovs
Fredag den 27. december
- Hovedret: Japansk gryderet med kartofler, ris, grønt
Lørdag den 28. december
- Hovedret: Kotelet med paprikasovs, kartofler, grønt
- Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 29. december
- Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysovs, kartofler, grønt
- Biret: Frugtsalat
Mandag den 30. december
- Hovedret: Boller i selleri med kartofler, rødbede
Tirsdag den 31. december
- Hovedret: Hamburgerryg og kålpølse med grønlangkål, kartofler, brune kartofler, chips, rødbede
- Biret: Citronfromage med flødeskum
Kontakt
Køkkenleder Susanne Stærmose
Telefon 30 31 98 77