Skip til hoved indholdet

Cafeteria Lindely

Cafeteriet ligger Lindegade 2, 6580 Vamdrup.

Åbningstider

Åbningstiderne i cafeen er 

  • Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00
  • Lørdag, søndag og helligdage kl. 11.30 - 12.30.

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Lindely

Onsdag den 1. januar

  • Hovedret: Oksesteg med skysovs, kartofler, bønner

  • Biret: Prinsessedessert

Torsdag den 2. januar

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, grønt

  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Fredag den 3. januar

  • Hovedret: Hofgryde med ris, kartofler, grønt

Lørdag den 4. januar

  • Hovedret: Høns i asparges med kartofler, grønt

  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 5. januar

  • Hovedret: Benløse fugle med skysovs, kartofler, grønt

  • Biret: Appelsinfromage med flødeskum

Mandag den 6. januar

  • Hovedret: Italiensk kødsovs med pasta, kartofler, grønt

Tirsdag den 7. januar

  • Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, surt

  • Biret: Ostelagkage

Onsdag den 8. januar

  • Hovedret: Stegt fisk med lys sovs, kartofler, råkost

  • Biret: Risengrød med smør, kanelsukker, saft

Torsdag den 9. januar

  • Hovedret: Karbonade med stv. Ærter/gulerod, kartofler, græskar

  • Biret: Budding med kirsebærsovs

Fredag den 10. januar

  • Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignonsovs, kartofler, grønt

Lørdag den 11. januar

  • Hovedret: Kotelet i fad med tomat, kartofler, grønt

  • Biret: Æblekage med flødeskum

Søndag den 12. januar

  • Hovedret: Stegt kalkunbryst med flødekartofler, salat

  • Biret: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 13. januar

  • Hovedret: Boller i carry med ris, kartofler, ærter

Tirsdag den 14. januar

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodsovs, kartofler, bønner

  • Biret: Klar suppe med boller

Onsdag den 15. januar

  • Hovedret: Baconrulle med skysovs, kartofler, rødkål

  • Biret: Blomkålssuppe med kødboller

Torsdag den 16. januar

  • Hovedret: Stegt torsk med remouladesovs, kartofler, grønt

  • Biret: Boghvedegrød med sirup, kærnemælk

Fredag den 17. januar

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesovs, kartofler, grønt

Lørdag den 18. januar

  • Hovedret: Farsbrød med feta, skysovs, kartofler, grønt

  • Biret: Frugtsalat

Søndag den 19. januar

  • Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler, rødkål, chips

  • Biret: Romfromage med jordbærsovs

Mandag den 20. januar

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ærter, ketchup, sennep

Tirsdag den 21. januar

  • Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede

  • Biret: Forårsløgsuppe med kødboller

Onsdag den 22. januar

  • Hovedret: Farseret porrer med skysovs, kartofler, grønt

  • Biret: Henkogt frugt med flødeskum

Torsdag den 23. januar

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, råkost

  • Biret: Øllebrød med flødeskum

Fredag den 24. januar

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler, agurkesalat

Lørdag den 25. januar

  • Hovedret: Medister med stv. Hvidkål, kartofler, rødbede

  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 26. januar

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysovs, kartofler, rødkål

  • Biret: Chokolademousse med flødeskum

Mandag den 27. januar

  • Hovedret: Gule ærter med spr. Nakke, kartofler, sennep, rødbede

Tirsdag den 28. januar

  • Hovedret: Svensk pølseret med ærter

  • Biret: Minestronesuppe

Onsdag den 29. januar

  • Hovedret: Høns a la marengo med kartofler, grønt

  • Biret: Tykmælk med drys, solbærmarmelade

Torsdag den 30. januar

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos, surt

  • Biret: Hønsesalat på ananasring

Fredag den 31. januar

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler

Kontakt

Køkkenleder Susanne Stærmose
Telefon 30 31 98 77

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje