Cafeteria Lindely
Cafeteriet ligger Lindegade 2, 6580 Vamdrup.
Åbningstider
Åbningstiderne i cafeen er
- Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00
- Lørdag, søndag og helligdage kl. 11.30 - 12.30.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Lindely
Lørdag den 1. marts
Hovedret: Jægerbøf med paprikasauce, kartofler og grønt
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk
Søndag den 2. marts
Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål
Forret eller dessert: Yoghurtfromage med jordbær og flødeskum
Mandag den 3. marts
Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, sennep, rødbede
Tirsdag den 4. marts
Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sovs, kartofler, surt
Forret eller dessert: Carrysuppe med kylling
Onsdag den 5. marts
Hovedret: Gule ærter med sprød nakke, kogt medister, sennep, rødbede
Forret eller dessert: Frugtsalat
Torsdag den 6. marts
Hovedret: Spansk kotelet i sovs med kartofler, grønt
Forret eller dessert: Øllebrød med flødeskum
Fredag den 7. marts
Hovedret: Paneret kylling med skysovs, kartofler
Lørdag den 8. marts
Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og grønt
Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk
Søndag den 9. marts
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, waldorfsalat og bønner
Forret eller dessert: Karamelfromage med flødeskum
Mandag den 10. marts
Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler, rødbede
Tirsdag den 11. marts
Hovedret: Gratin med urtesovs, kartofler, grøntsager
Forret eller dessert: Kold fiskeanretning med dressing og flutes
Onsdag den 12. marts
Hovedret: Boller i selleri med kødboller, kartofler, rødbede
Forret eller dessert: Klar suppe med boller
Torsdag den 13. marts
Hovedret: Stegt torsk med tomatsovs, kartofler, grønt
Forret eller dessert: Risengrød med smør, kanelsukker, saft
Fredag den 14. marts
Hovedret: Paneret flæsk med persillesovs, kartofler, grønt
Lørdag den 15. marts
Hovedret: Stegt kalkunbryst med rødvinssauce, kartofler og grønt
Forret eller dessert: Chokolademousse med flødeskum
Søndag den 16. marts
Hovedret: Langtidsstegte grisekæber med æbler/svesker, skysauce, kartofler og grønt
Forret eller dessert: Romfromage med kirsebærsauce
Mandag den 17. marts
Hovedret: Kogt oksekød med peberrodsovs, kartofler, grønt
Tirsdag den 18. marts
Hovedret: Hjerte i flødesovs, kartoffelmos, surt
Forret eller dessert: Budding med kirsebærsovs
Onsdag den 19. marts
Hovedret: Fiskefrikadelle med remouladesovs, kartofler, grønt
Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 20. marts
Forårsfest
Fredag den 21. marts
Hovedret: Mexicansk kotelet med skysovs, kartofler, grønt
Lørdag den 22. marts
Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk
Søndag den 23. marts
Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og grønt
Forret eller dessert: Islagkage
Mandag den 24. marts
Hovedret: Kyllingekødboller med karrysovs, kartofler, ris, ærter
Tirsdag den 25. marts
Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler, rødbede
Forret eller dessert: Henkogt frugt med flødeskum
Onsdag den 26. marts
Hovedret: Kotelet med æblepeberrod, skysovs, kartofler, grønt
Forret eller dessert: Minestronesuppe
Torsdag den 27. marts
Hovedret: Omelet med champignon, stuvet spinat, kartofler
Forret eller dessert: Blomkålssuppe med kødboller
Fredag den 28. marts
Hovedret: Biksemad med spejlæg
Lørdag den 29. marts
Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og rødbede
Forret eller dessert: Frugtsalat
Søndag den 30. marts
Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål
Forret eller dessert: Appelsinfromage med flødeskum
Mandag den 31. marts
Hovedret: Skinkemignon med paprikasovs, kartofler, grønt
Kontakt
Køkkenleder Susanne Stærmose
Telefon 30 31 98 77