Cafeteria Lindely
Cafeteriet ligger Lindegade 2, 6580 Vamdrup.
Åbningstider
Åbningstiderne i cafeen er
- Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00
- Lørdag, søndag og helligdage kl. 11.30 - 12.30.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Lindely
Onsdag den 1. januar
Hovedret: Oksesteg med skysovs, kartofler, bønner
Biret: Prinsessedessert
Torsdag den 2. januar
Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, grønt
Biret: Aspargessuppe med kødboller
Fredag den 3. januar
Hovedret: Hofgryde med ris, kartofler, grønt
Lørdag den 4. januar
Hovedret: Høns i asparges med kartofler, grønt
Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 5. januar
Hovedret: Benløse fugle med skysovs, kartofler, grønt
Biret: Appelsinfromage med flødeskum
Mandag den 6. januar
Hovedret: Italiensk kødsovs med pasta, kartofler, grønt
Tirsdag den 7. januar
Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, surt
Biret: Ostelagkage
Onsdag den 8. januar
Hovedret: Stegt fisk med lys sovs, kartofler, råkost
Biret: Risengrød med smør, kanelsukker, saft
Torsdag den 9. januar
Hovedret: Karbonade med stv. Ærter/gulerod, kartofler, græskar
Biret: Budding med kirsebærsovs
Fredag den 10. januar
Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignonsovs, kartofler, grønt
Lørdag den 11. januar
Hovedret: Kotelet i fad med tomat, kartofler, grønt
Biret: Æblekage med flødeskum
Søndag den 12. januar
Hovedret: Stegt kalkunbryst med flødekartofler, salat
Biret: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 13. januar
Hovedret: Boller i carry med ris, kartofler, ærter
Tirsdag den 14. januar
Hovedret: Kogt oksekød med peberrodsovs, kartofler, bønner
Biret: Klar suppe med boller
Onsdag den 15. januar
Hovedret: Baconrulle med skysovs, kartofler, rødkål
Biret: Blomkålssuppe med kødboller
Torsdag den 16. januar
Hovedret: Stegt torsk med remouladesovs, kartofler, grønt
Biret: Boghvedegrød med sirup, kærnemælk
Fredag den 17. januar
Hovedret: Paneret flæsk med persillesovs, kartofler, grønt
Lørdag den 18. januar
Hovedret: Farsbrød med feta, skysovs, kartofler, grønt
Biret: Frugtsalat
Søndag den 19. januar
Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler, rødkål, chips
Biret: Romfromage med jordbærsovs
Mandag den 20. januar
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ærter, ketchup, sennep
Tirsdag den 21. januar
Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede
Biret: Forårsløgsuppe med kødboller
Onsdag den 22. januar
Hovedret: Farseret porrer med skysovs, kartofler, grønt
Biret: Henkogt frugt med flødeskum
Torsdag den 23. januar
Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, råkost
Biret: Øllebrød med flødeskum
Fredag den 24. januar
Hovedret: Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler, agurkesalat
Lørdag den 25. januar
Hovedret: Medister med stv. Hvidkål, kartofler, rødbede
Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 26. januar
Hovedret: Rullesteg med svesker, skysovs, kartofler, rødkål
Biret: Chokolademousse med flødeskum
Mandag den 27. januar
Hovedret: Gule ærter med spr. Nakke, kartofler, sennep, rødbede
Tirsdag den 28. januar
Hovedret: Svensk pølseret med ærter
Biret: Minestronesuppe
Onsdag den 29. januar
Hovedret: Høns a la marengo med kartofler, grønt
Biret: Tykmælk med drys, solbærmarmelade
Torsdag den 30. januar
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos, surt
Biret: Hønsesalat på ananasring
Fredag den 31. januar
Hovedret: Boller i selleri med kartofler
Kontakt
Køkkenleder Susanne Stærmose
Telefon 30 31 98 77