Skip til hoved indholdet

Cafeteria Midtgaarden

Cafeteriet ligger i Midtgaarden, Nicolai Plads 10, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe den varme ret. Ønsker du smørrebrød, kage og andet skal det bestilles senest dagen før kl. 12.00.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Mandag - fredag kl. 8.30 - 14.00
  • Varm mad fra kl. 11.30 - 13.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge SEN-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Midtgaarden

Fredag den 1. november

  • Hovedret: Kalvesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og waldorf salat a la midtgården - 54,00 kr.
  • Biret: Irsk kaffefromage pyntet med flødeskum - 24kr.

Mandag den 4. november

  • Hovedret: Stegt lever med bløde løg i løgsauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Hovedret: Fregatflæsk med kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner - 24kr.

Tirsdag den 5. november

  • Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler, grøntsager og ribsgele - 54,00 kr.
  • Biret: Chokolademousse pyntet med flødeskum - 24kr.

Onsdag den 6. november

  • Hovedret: Stegt torsk med remouladesauce - 54,00 kr.
  • Hovedret: Kotelet i fad med ris eller kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Pære med makronfløde - 24kr.

Torsdag den 7. november

  • Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder - 54,00 kr.
  • Biret: Øllebrød med flødeskum - 24kr.

Fredag den 8. november

  • Hovedret: Andebryst med skysauce, brune og hvide kartofler, grøntsager og rødkål - 54,00 kr.
  • Biret: Ris a la mande med kirsebærsauce - 24kr.

Mandag den 11. november

  • Hovedret: Medister med stuvet bønner, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Frugtsalat - 24kr.

Tirsdag den 12. november

  • Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Hovedret: Hofgryde med kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Ymerfromage med brombærsauce - 24kr.

Onsdag den 13. november

  • Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler, grøntsager og ribsgele - 54,00 kr.
  • Biret: Rødgrød med fløde/mælk - 24kr.

Torsdag den 14. november

  • Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, grøntsager, sennep og rødbeder - 54,00 kr.
  • Hovedret: Kalkun gordon bleu med paprikasauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk - 24kr.

Fredag den 15. november

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og solbærsyltetøj - 54,00 kr.
  • Biret: Maccafromage pyntet med flødeskum - 24kr.

Mandag den 18. november

  • Hovedret: Irskstuvning med grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Fersken med flødeskum - 24kr.

Tirsdag den 19. november

  • Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysauce, kartofler, grøntsager og rødbeder - 54,00 kr.
  • Biret: Budding med jordbær/blåbærsauce - 24kr.

Onsdag den 20. november

  • Hovedret: Fiskenuggets med dildsauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Hovedret: Brændende kærlighed med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder - 54,00 kr.
  • Biret: Kartoffelsuppe med et drys af bacon eller dagens dessert - 24kr.

Torsdag den 21. november

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler, grøntsager og surt - 54,00 kr.
  • Biret: Stikkelsbærgrød med fløde/mælk - 24kr.

Fredag den 22. november

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler, grøntsager og rødbeder - 54,00 kr.
  • Biret: Fløderand med kirsebærsauce - 24kr.

Mandag den 25. november

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler, grøntsager og rødbeder - 54,00 kr.
  • Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker - 24kr.

Tirsdag den 26. november

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og ærter - 54,00 kr.
  • Biret: Chokoladebudding pyntet med flødeskum - 24kr.

Onsdag den 27. november

  • Hovedret: Kødsauce med pasta eller kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Pandekage med hjemmelavet is og jordbærsyltetøj - 24kr.

Torsdag den 28. november

  • Hovedret: Meunierestegt skrubbefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Hovedret: Boller i karry med ris eller kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Æblegrød med fløde/mælk - 24kr.

Fredag den 29. november

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål - 54,00 kr.
  • Biret: Ananasfromage pyntet med flødeskum - 24kr.

Ret til ændringer forbeholdes.

Mandag den 2. december

  • Hovedret: Hjertegullasch med kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Hovedret: Glaseret hamburgerryg med grønlangkål, kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Biret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft – 24,00 kr.

Tirsdag den 3. december

  • Hovedret: Revelsben med skysauce, kartofler, grøntsager og coleslaw – 54,00 kr.
  • Biret: Risalamande med kirsebærsauce – 24,00 kr.

Onsdag den 4. december

  • Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sauce, kartofler, grøntsager og rødbeder – 54,00 kr.
  • Biret: Blommegrød med fløde/mælk – 24,00 kr.

Torsdag den 5. december

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Hovedret: Spansk kotelet med skysauce, kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Biret: Chiadessert med kompot – 24,00 kr.

Fredag den 6. december

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål – 54,00 kr.
  • Biret: Appelsinfromage pyntet med flødeskum – 24,00 kr.

Mandag den 9. december

  • Hovedret: Julemedister med gl. dags hvidkål, kartofler, grøntsager og rødbeder – 54,00 kr.
  • Biret: Pære med makronfløde – 24,00 kr.

Tirsdag den 10. december

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler, grøntsager og agurkesalat – 54,00 kr.
  • Biret: Grønkålssuppe eller dagens dessert – 24,00 kr.

Onsdag den 11. december

  • Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Hovedret: Enebærgryde med kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Biret: Alliancegrød med fløde/mælk – 24,00 kr.

Torsdag den 12. december

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler, grøntsager og ribsgele – 54,00 kr.
  • Biret: Trifli pyntet med flødeskum – 24,00 kr.

Fredag den 13. december

  • Hovedret: Bøf med whiskysauce, kartofler og ærter – 54,00 kr.
  • Biret: Kanel panna cotta med kirsebærsauce – 24,00 kr.

Mandag den 16. december

  • Hovedret: Stegt lever med bløde løg i løgsauce, kartofler, grøntsager og rødbeder – 54,00 kr.
  • Hovedret: Gule ærter med spr. nakke, kartofler, grøntsager, sennep, rødbeder – 54,00 kr.
  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner – 24,00 kr.

Tirsdag den 17. december

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos, grøntsager og surt – 54,00 kr.
  • Biret: Sveskedrøm – 24,00 kr.

Onsdag den 18. december

  • Hovedret: Høns a la Marengo med kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Biret: Aspargessuppe med kødboller eller dagens dessert – 24,00 kr.

Torsdag den 19. december

  • Hovedret: Paneret ising med remouladesauce, kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk – 24,00 kr.

Fredag den 20. december

  • Hovedret: Marineret svinekam med rødvinssauce, kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Biret: Mangofromage pyntet med flødeskum – 24,00 kr.

Mandag den 23. december

  • Hovedret: Kogt skinke med stuvet spinat, kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Biret: Æbleskiver med jordbærsyltetøj – 24,00 kr.

Fredag den 27. december

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler, grøntsager og rødkål – 54,00 kr.
  • Biret: Øllebrød med flødeskum – 24,00 kr.

Mandag den 30. december

  • Hovedret: Kalkun gordon bleu med whiskysauce, kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Hovedret: Sort gryde med kartofler og grøntsager – 54,00 kr.
  • Biret: Frugtsalat – 24,00 kr.

Tirsdag den 31. december

  • Lukket - Godt nytår

Kontakt

Køkkenleder Winnie Sandberg
Telefon 51 14 58 95

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje