Skip til hoved indholdet

Cafeteria Midtgaarden

Cafeteriet ligger i Midtgaarden, Nicolai Plads 10, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe den varme ret. Ønsker du smørrebrød, kage og andet skal det bestilles senest dagen før kl. 12.00.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Mandag - fredag kl. 8.30 - 14.00
  • Varm mad fra kl. 11.30 - 13.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge SEN-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Midtgaarden

Mandag den 1. juli

  • Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Budding med kirsebærsauce - 24,00 kr.

Tirsdag den 2. juli

  • Hovedret: Karbonade med stuvet ærter/gulerødder, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Kirsebærtrifli pyntet med flødeskum - 24,00 kr.

Onsdag den 3. juli

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler, grøntsager og rødbeder - 54,00 kr.
  • Biret: Ymerkoldskål med kammerjunker - 24,00 kr.

Torsdag den 4. juli

  • Hovedret: Enebærgryde med kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Pandekage med hjemmelavet is og jordbærsyltetøj - 24,00 kr.

Fredag den 5. juli

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og solbærsyltetøj - 54,00 kr.
  • Biret: Chiadessert med rabarberkompot - 24,00 kr.

Lørdag den 6. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 7. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 8. juli

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Frugtsalat - 24,00 kr.

Tirsdag den 9. juli

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler, grøntsager og agurkesalat - 54,00 kr.
  • Biret: Tomatsuppe med kødboller eller dagens dessert - 24,00 kr.

Onsdag den 10. juli

  • Hovedret: Svineragout med mango chutney, kartofler eller ris og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft - 24,00 kr.

Torsdag den 11. juli

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler, grøntsager og rødkål - 54,00 kr.
  • Hovedret: Lakselasagne med broccoli og salat - 54,00 kr.
  • Biret: Appelsinris - 24,00 kr.

Fredag den 12. juli

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos, grøntsager og surt - 54,00 kr.
  • Biret: Citronfromage pyntet med flødeskum - 24,00 kr.

Lørdag den 13. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 14. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 15. juli

  • Hovedret: Sprængt kalkun med urtesauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Hovedret: Mexicansk nakkekotelet med skysauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Ymerfromage med jordbær/blåbærsauce - 24,00 kr.

Tirsdag den 16. juli

  • Hovedret: Bøf med løg og løgsauce, kartofler, grøntsager og rødbeder - 54,00 kr.
  • Biret: Chokoladebudding pyntet med flødeskum - 24,00 kr.

Onsdag den 17. juli

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Hovedret: Skinkemignon med champignonsauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Skovbærgrød med fløde/mælk - 24,00 kr.

Torsdag den 18. juli

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler, grøntsager og surt - 54,00 kr.
  • Biret: Aspargessuppe med kød/melboller eller dagens dessert - 24,00 kr.

Fredag den 19. juli

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål - 54,00 kr.
  • Biret: Mangofromage pyntet med flødeskum - 24,00 kr.

Lørdag den 20. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 21. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 22. juli

  • Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos, grøntsager og surt - 54,00 kr.
  • Biret: Fersken med flødeskum - 24,00 kr.

Tirsdag den 23. juli

  • Hovedret: Medister med stuvet sommerkål, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Jordbærgrød med fløde/mælk - 24,00 kr.

Onsdag den 24. juli

  • Hovedret: Paneret rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Jordbærtrifli pyntet med flødeskum - 24,00 kr.

Torsdag den 25. juli

  • Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Hovedret: Søndagsgryde med kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Øllebrød med flødeskum - 24,00 kr.

Fredag den 26. juli

  • Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, kartofler og ærter - 54,00 kr.
  • Biret: Karamelfromage pyntet med flødeskum - 24,00 kr.

Lørdag den 27. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 28. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 29. juli

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker - 24,00 kr.

Tirsdag den 30. juli

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder - 54,00 kr.
  • Biret: Jordbærfromage - 24,00 kr.

Onsdag den 31. juli

  • Hovedret: Fiskenuggets med hollandaisesauce, kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Hovedret: Gryderet a la Espagnole med kartofler og grøntsager - 54,00 kr.
  • Biret: Æblegrød med fløde/mælk - 24,00 kr.

Ret til ændringer forbeholdes.

Kontakt

Køkkenleder Winnie Sandberg
Telefon 51 14 58 95
wisa@kolding.dk 

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje