Cafeteria Midtgaarden
Cafeteriet ligger i Midtgaarden, Nicolai Plads 10, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe den varme ret. Ønsker du smørrebrød, kage og andet skal det bestilles senest dagen før kl. 12.00.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Mandag - fredag kl. 8.30 - 14.00
- Varm mad fra kl. 11.30 - 13.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Midtgaarden
Mandag den 3. marts
Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, grøntsager, sennep og rødbeder - 56kr.
Hovedret: Hofgryde med kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker - 25kr.
Tirsdag den 4. marts
Hovedret: Gule ærter med spr. nakke, kartofler, grøntsager og rødbeder - 56kr.
Hovedret: Oksekødboller i tomatsauce med kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Alliancegrød med fløde/mælk - 25kr.
Onsdag den 5. marts
Hovedret: Paneret kotelet med skysauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Sveskedrøm - 25kr.
Torsdag den 6. marts
Hovedret: Fiskenuggets med dildhollandaisesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler, grøntsager og surt - 56kr.
Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk - 25kr.
Fredag den 7. marts
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og solbærsyltetøj - 56kr.
Biret: Karamelfromage pyntet med flødeskum - 25kr.
Mandag den 10. marts
Hovedret: Forloren and med skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål - 56kr.
Biret: Frugtsalat - 25kr.
Tirsdag den 11. marts
Hovedret: Revelsben med skysauce, kartofler, grøntsager og coleslaw - 56kr.
Biret: Aspargessuppe med kødboller eller dagens dessert - 25kr.
Onsdag den 12. marts
Hovedret: Stegt torsk med tomatsauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Hovedret: Peberfrugtegryde med kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Kirsebærtrifli pyntet med flødeskum - 25kr.
Torsdag den 13. marts
Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler, grøntsager og ribsgele - 56kr.
Biret: Øllebrød med flødeskum - 25kr.
Fredag den 14. marts
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Romfromage med kirsebærsauce - 25kr.
Mandag den 17. marts
Hovedret: Kogt okse med peberrodssauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Klar suppe med kød/melboller eller fersken med flødeskum - 25kr.
Tirsdag den 18. marts
Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager - 56kr.
Hovedret: Frikadeller med stuvet bønner, kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Pandekage med hjemmelavet is og jordbærsyltetøj - 25kr.
Onsdag den 19. marts
Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Hovedret: Søndagsgryde med kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Blommegrød med fløde/mælk - 25kr.
Torsdag den 20. marts
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler, grøntsager og surt - 56kr.
Biret: Trifli pyntet med flødeskum - 25kr.
Fredag den 21. marts
Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler, grøntsager og asier - 56kr.
Biret: Ricepudding med kirsebærsauce - 25kr.
Mandag den 24. marts
Hovedret: Bøf med løg i løgsauce, kartofler, grøntsager og rødbeder - 56kr.
Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner - 25kr.
Tirsdag den 25. marts
Hovedret: Kyllingelår med skysauce, kartofler, grøntsager og agurkesalat - 56kr.
Biret: Hytteostedessert med jordbær/blåbærsauce - 25kr.
Onsdag den 26. marts
Hovedret: Karbonader med stuvet rosenkål, kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft - 25kr.
Torsdag den 27. marts
Hovedret: Ungarsk gullasch med kartoffelmos, grøntsager og surt - 56kr.
Biret: Appelsinris - 25kr.
Fredag den 28. marts
Hovedret: Rullesteg med svesker med skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål - 56kr.
Biret: Appelsinfromage pyntet med flødeskum - 25kr.
Mandag den 31. marts
Hovedret: Skinkemignon i paprikasauce med ris eller kartofler og grøntsager - 56kr.
Biret: Minestronesuppe eller frugtsalat - 25kr.
Kontakt
Køkkenleder Winnie Sandberg
Telefon 51 14 58 95