Cafeteria Munkensdam
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Hver dag kl. 11.30 - 12.30
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Munkensdam
Lørdag den 1. marts
Hovedret: Hofgryde m. kartofler og grønt
Biret: Jordbærgrød med mælk
Søndag den 2. marts
Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler, rødkål og chips
Biret: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 3. marts
Hovedret: Kylling med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Fersken med makronfløde
Tirsdag den 4. marts
Hovedret: Sprængt nakke, lys sauce, kartofler og grønt
Biret: Gule ærter
Onsdag den 5. marts
Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Frugtsalat
Torsdag den 6. marts
Hovedret: Bolognese med pasta og grønt
Biret: Karrysuppe med hønsekød
Fredag den 7. marts
Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Abrikossuppe med flødeskum
Lørdag den 8. marts
Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og grønt
Biret: Alliancegrød med mælk
Søndag den 9. marts
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og valdorfsalat
Biret: Karamelfromage med flødeskum
Mandag den 10. marts
Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, grønt og rødbeder
Biret: Øllebrød med flødeskum
Tirsdag den 11. marts
Hovedret: Kalkungryde med løse ris og grønt
Biret: Kold fiskeanretning med dressing og flutes
Onsdag den 12. marts
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
Biret: Skovbærgrød med mælk
Torsdag den 13. marts
Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og grønt
Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Fredag den 14. marts
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
Biret: Chokolademousse med flødeskum
Lørdag den 15. marts
Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
Biret: Fersken med flødeskum
Søndag den 16. marts
Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
Biret: Romfromage med kirsebærsauce
Mandag den 17. marts
Hovedret: Frikadeller med stuvet rosenkål, kartofler og grønt
Biret: Klar suppe med boller, urter og ris
Tirsdag den 18. marts
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt
Biret: Risklatter med sukker og syltetøj
Onsdag den 19. marts
Hovedret: Chili con Carne med kartofler og grønt
Biret: Pære med flødeskum
Torsdag den 20. marts
Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt
Biret: Blommegrød med mælk
Fredag den 21. marts
Hovedret: Bøf med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
Biret: Aspargessuppe med kødboller
Lørdag den 22. marts
Hovedret: Mexicansk kotelet med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Is med tilbehør
Søndag den 23. marts
Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Ricepudding med kirsebærsauce
Mandag den 24. marts
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Tomatsuppe med Baluga linser
Tirsdag den 25. marts
Hovedret: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og grønt
Biret: Hytteostdessert med jordbærsauce
Onsdag den 26. marts
Hovedret: Lakselasagne med broccoli og grøntsager som tilbehør
Biret: Porrekartoffelsuppe med hvide bønner
Torsdag den 27. marts
Hovedret: Omelet med champignons og ost, flødestuvet spinat
Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk
Fredag den 28. marts
Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
Biret: Minestronesuppe
Tirsdag den 1. april
Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
Biret: Pandekager med syltetøj og sukker
Onsdag den 2. april
Hovedret: Kotelet med paprikasauce, kartofler og grønt
Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum
Torsdag den 3. april
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
Biret: Jordbærgrød med mælk
Fredag den 4. april
Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede og grønt
Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner
Lørdag den 5. april
Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og grønt
Biret: Fersken med creme
Søndag den 6. april
Hovedret: Ramsløg/tomat mar. Svinekam med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 7. april
Hovedret: Skioppelabskovs med smør, persille og bagte rødbeder
Biret: Solbærsuppe med flødeskum og tvebakker
Tirsdag den 8. april
Hovedret: Ising med citron/persille, lys sauce, kartofler og grønt
Biret: Sherryfromage med flødeskum
Onsdag den 9. april
Hovedret: FORÅRSFEST (Take-away hvis man ikke deltager)
Torsdag den 10. april
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
Biret: Mannagrød med smør, kanelsukker og saft
Fredag den 11. april
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt
Biret: Aspargessuppe med bønner
Lørdag den 12. april
Hovedret: Stegt kalkun med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Hindbærgrød med mælk
Søndag den 13. april
Hovedret: Sprængt kam med champignonsauce, kartofler og grønt
Biret: Ananasfromage med flødeskum
Mandag den 14. april
Hovedret: Baconruller med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Budding med frugtsauce
Tirsdag den 15. april
Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt
Biret: Blomkålssuppe med kødboller
Onsdag den 16. april
Hovedret: Chilli sin Carne med løse ris og grønt
Biret: Rødgrød med mælk
Torsdag den 17. april
Hovedret: Benløs fugl med persille, brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Is med tilbehør
Fredag den 18. april
Hovedret: Kalvesteg med bacon, portvinssauce, kartofler, bønner og tyttebær
Biret: Pistaciefromage med flødeskum
Lørdag den 19. april
Hovedret: Æg med sennepssauce, kartofler og grønt
Biret: Abrikosgrød med mælk
Søndag den 20. april
Hovedret: Orange mar. Svinekam med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 21. april
Hovedret: Hamburgerryg med flødestuvet spinat, kartofler og grønt
Biret: Frugtsalat
Tirsdag den 22. april
Hovedret: Fiskefrikadeller med hollandaisesauce, kartofler og grønt
Biret: Tomatsuppe med bønner
Onsdag den 23. april
Hovedret: Edamamebønne karbonade med tomatsauce, stegte kartoffelbåde og tzatziki
Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Torsdag den 24. april
Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Fredag den 25. april
Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
Biret: Fromage
Lørdag den 26. april
Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Skovbærgrød med mælk
Søndag den 27. april
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner med bacon
Biret: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 28. april
Hovedret: Frikadeller med persillesauce, kartofler og grønt
Biret: Gullaschsuppe med creme fraiche
Tirsdag den 29. april
Hovedret: Toscanskgryde med kylling, pasta og grønt
Biret: Blommegrød med mælk
Onsdag den 30. april
Hovedret: Farseret porre med stuvet blomkål, kartofler og grønt
Biret: Rabarbersuppe med kammerjunker og flødeskum
Kontakt
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23