Skip til hoved indholdet

Cafeteria Munkensdam

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding

I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Hver dag kl. 11.30 - 12.30

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Munkensdam

Lørdag den 1. marts

  • Hovedret: Hofgryde m. kartofler og grønt

  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Søndag den 2. marts

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler, rødkål og chips

  • Biret: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 3. marts

  • Hovedret: Kylling med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Fersken med makronfløde

Tirsdag den 4. marts

  • Hovedret: Sprængt nakke, lys sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Gule ærter

Onsdag den 5. marts

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Frugtsalat

Torsdag den 6. marts

  • Hovedret: Bolognese med pasta og grønt

  • Biret: Karrysuppe med hønsekød

Fredag den 7. marts

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Abrikossuppe med flødeskum

Lørdag den 8. marts

  • Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Alliancegrød med mælk

Søndag den 9. marts

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og valdorfsalat

  • Biret: Karamelfromage med flødeskum

Mandag den 10. marts

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, grønt og rødbeder

  • Biret: Øllebrød med flødeskum

Tirsdag den 11. marts

  • Hovedret: Kalkungryde med løse ris og grønt

  • Biret: Kold fiskeanretning med dressing og flutes

Onsdag den 12. marts

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt

  • Biret: Skovbærgrød med mælk

Torsdag den 13. marts

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Fredag den 14. marts

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Chokolademousse med flødeskum

Lørdag den 15. marts

  • Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Fersken med flødeskum

Søndag den 16. marts

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt

  • Biret: Romfromage med kirsebærsauce

Mandag den 17. marts

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet rosenkål, kartofler og grønt

  • Biret: Klar suppe med boller, urter og ris

Tirsdag den 18. marts

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt

  • Biret: Risklatter med sukker og syltetøj

Onsdag den 19. marts

  • Hovedret: Chili con Carne med kartofler og grønt

  • Biret: Pære med flødeskum

Torsdag den 20. marts

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Blommegrød med mælk

Fredag den 21. marts

  • Hovedret: Bøf med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Lørdag den 22. marts

  • Hovedret: Mexicansk kotelet med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Is med tilbehør

Søndag den 23. marts

  • Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Ricepudding med kirsebærsauce

Mandag den 24. marts

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Tomatsuppe med Baluga linser

Tirsdag den 25. marts

  • Hovedret: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og grønt

  • Biret: Hytteostdessert med jordbærsauce

Onsdag den 26. marts

  • Hovedret: Lakselasagne med broccoli og grøntsager som tilbehør

  • Biret: Porrekartoffelsuppe med hvide bønner

Torsdag den 27. marts

  • Hovedret: Omelet med champignons og ost, flødestuvet spinat

  • Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk

Fredag den 28. marts

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og grønt

  • Biret: Minestronesuppe

Tirsdag den 1. april

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt

  • Biret: Pandekager med syltetøj og sukker

Onsdag den 2. april

  • Hovedret: Kotelet med paprikasauce, kartofler og grønt

  • Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum

Torsdag den 3. april

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Fredag den 4. april

  • Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede og grønt

  • Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner

Lørdag den 5. april

  • Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og grønt

  • Biret: Fersken med creme

Søndag den 6. april

  • Hovedret: Ramsløg/tomat mar. Svinekam med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 7. april

  • Hovedret: Skioppelabskovs med smør, persille og bagte rødbeder

  • Biret: Solbærsuppe med flødeskum og tvebakker

Tirsdag den 8. april

  • Hovedret: Ising med citron/persille, lys sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Sherryfromage med flødeskum

Onsdag den 9. april

  • Hovedret: FORÅRSFEST (Take-away hvis man ikke deltager)

Torsdag den 10. april

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt

  • Biret: Mannagrød med smør, kanelsukker og saft

Fredag den 11. april

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Aspargessuppe med bønner

Lørdag den 12. april

  • Hovedret: Stegt kalkun med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Hindbærgrød med mælk

Søndag den 13. april

  • Hovedret: Sprængt kam med champignonsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Ananasfromage med flødeskum

Mandag den 14. april

  • Hovedret: Baconruller med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Budding med frugtsauce

Tirsdag den 15. april

  • Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Blomkålssuppe med kødboller

Onsdag den 16. april

  • Hovedret: Chilli sin Carne med løse ris og grønt

  • Biret: Rødgrød med mælk

Torsdag den 17. april

  • Hovedret: Benløs fugl med persille, brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Is med tilbehør

Fredag den 18. april

  • Hovedret: Kalvesteg med bacon, portvinssauce, kartofler, bønner og tyttebær

  • Biret: Pistaciefromage med flødeskum

Lørdag den 19. april

  • Hovedret: Æg med sennepssauce, kartofler og grønt

  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Søndag den 20. april

  • Hovedret: Orange mar. Svinekam med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 21. april

  • Hovedret: Hamburgerryg med flødestuvet spinat, kartofler og grønt

  • Biret: Frugtsalat

Tirsdag den 22. april

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med hollandaisesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Tomatsuppe med bønner

Onsdag den 23. april

  • Hovedret: Edamamebønne karbonade med tomatsauce, stegte kartoffelbåde og tzatziki

  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Torsdag den 24. april

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊

  • Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Fredag den 25. april

  • Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Fromage

Lørdag den 26. april

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Skovbærgrød med mælk

Søndag den 27. april

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner med bacon

  • Biret: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 28. april

  • Hovedret: Frikadeller med persillesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Gullaschsuppe med creme fraiche

Tirsdag den 29. april

  • Hovedret: Toscanskgryde med kylling, pasta og grønt

  • Biret: Blommegrød med mælk

Onsdag den 30. april

  • Hovedret: Farseret porre med stuvet blomkål, kartofler og grønt

  • Biret: Rabarbersuppe med kammerjunker og flødeskum

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje