Skip til hoved indholdet

Cafeteria Munkensdam

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding

I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Hver dag kl. 11.30 - 12.30

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Munkensdam

Onsdag den 1. januar

  • Hovedret: Lasagne med salat
  • Biret: Prinsesse dessert

Torsdag den 2. januar

  • Hovedret: Stegt fisk med pommes frites, remoulade og salat
  • Biret: Skovbær grød med mælk

Fredag den 3. januar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør og bagte grøntsager
  • Biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker

Lørdag den 4. januar

  • Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Ananas med flødeskum

Søndag den 5. januar

  • Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
  • Biret: Chokolademousse med flødeskum

Mandag den 6. januar

  • Hovedret: Boller i karry, løse ris og grønt
  • Biret: Budding med jordbærsauce

Tirsdag den 7. januar

  • Hovedret: Brunkål med bacon, sennep, kartofler og gulerødder
  • Biret: Ymerfromage med kirsebærsauce

Onsdag den 8. januar

  • Hovedret: Bolognese med spaghetti, salat
  • Biret: Risengrød med smør, saft og kanelsukker

Torsdag den 9. januar

  • Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
  • Biret: Minestronesuppe med bønner

Fredag den 10. januar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Lørdag den 11. januar

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Fersken med flødeskum

Søndag den 12. januar

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 13. januar

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner

Tirsdag den 14. januar

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
  • Biret: Klarsuppe med boller, urter og ris

Onsdag den 15. januar

  • Hovedret: Hønsebryst med sennep-estragon, kartofler og grønt
  • Biret: Alliancegrød med mælk

Torsdag den 16. januar

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Tomatsuppe med bønner

Fredag den 17. januar

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Øllebrød med flødeskum

Lørdag den 18. januar

  • Hovedret: Kalkungryde med ris og ærter
  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Søndag den 19. januar

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål, chips og asier
  • Biret: Romfromage med jordbærsauce

Mandag den 20. januar

  • Hovedret: Varm kartoffelsalat med pølser, sennep og ketchup, grønt
  • Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum

Tirsdag den 21. januar

  • Hovedret: Brændende kærlighed med grønt og rødbeder
  • Biret: Mannadessert med svesker

Onsdag den 22. januar

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og råkost
  • Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum

Torsdag den 23. januar

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Æblegrød med mælk

Fredag den 24. januar

  • Hovedret: Hamburgerryg med urtesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Hønsesalat med ananas, på salatbund. Hertil flutes

Lørdag den 25. januar

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler, grønt og rødbeder
  • Biret: Alliancegrød med mælk

Søndag den 26. januar

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål, drueagurk
  • Biret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 27. januar

  • Hovedret: Enebærgryde med selleri/kartoffelmos, grønt
  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Tirsdag den 28. januar

  • Hovedret: Paprikagryde med kartofler og grønt
  • Biret: Rødgrød med mælk

Onsdag den 29. januar

  • Hovedret: Lakselasagne med grøntsager
  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Torsdag den 30. januar

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Biret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Fredag den 31. januar

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og råkost
  • Biret: Ananas med flødeskum

Lørdag den 1. februar

  • Hovedret: Sprængt svinekam med pikantsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Ananas med flødeskum

Søndag den 2. februar

  • Hovedret: Husarsteg med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Fløderand med brombærsauce

Mandag den 3. februar

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt

  • Biret: Tartelet med høns i asparges

Tirsdag den 4. februar

  • Hovedret: Bøf med blødeløg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum

Onsdag den 5. februar

  • Hovedret: Kartoffeltærte med salat

  • Biret: Frugtsalat

Torsdag den 6. februar

  • Hovedret: Stegt torsk med remouladesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Blommegrød med mælk

Fredag den 7. februar

  • Hovedret: Frikadeller med stuvede blomkål, kartofler og grønt

  • Biret: Klar suppe med boller, urter og ris

Lørdag den 8. februar

  • Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt

  • Biret: Belgiske vafler med syltetøj

Søndag den 9. februar

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, marinerede bønner og tyttebærsyltetøj

  • Biret: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 10. februar

  • Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Pære med flødeskum

Tirsdag den 11. februar

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt

  • Biret: Hytteostdessert med jordbærsauce

Onsdag den 12. februar

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Kartoffelsuppe med ristede grønne græskarkerner

Torsdag den 13. februar

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt

  • Biret: Fromage

Fredag den 14. februar

  • Hovedret: Kalkungryde med paprika, kartofler og grønt

  • Biret: Solbærsuppe med flødeskum og kammerjunker

Lørdag den 15. februar

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og rødkål

  • Biret: Sveskegrød med mælk

Søndag den 16. februar

  • Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og euromix

  • Biret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 17. februar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med smør, persille og bagte grøntsager

  • Biret: Budding med kirsebærsauce

Tirsdag den 18. februar

  • Hovedret: Omelet med champignons, ost, flødestuvet spinat og grønt

  • Biret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker

Onsdag den 19. februar

  • Hovedret: Kotelet med æblepeberrod, skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Rød linsesuppe

Torsdag den 20. februar

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Fredag den 21. februar

  • Hovedret: Kalvelever med blødeløg, løgsauce, kartofler og rødbeder

  • Biret: Tunmousse på salatbund med dressing og flutes

Lørdag den 22. februar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt

  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk

Søndag den 23. februar

  • Hovedret: Italiensk nakke med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Irsk kaffefromage med flødeskum

Mandag den 24. februar

  • Hovedret: Irsk stuvning med kartofler og grønt

  • Biret: Pandekager med syltetøj og sukker

Tirsdag den 25. februar

  • Hovedret: Kødboller i tomatsauce, pasta og ærter

  • Biret: Skyrfromage med jordbærsauce

Onsdag den 26. februar

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Cremet grøntsagssuppe

Torsdag den 27. februar

  • Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Æblegrød med mælk

Fredag den 28. februar

  • Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, sennep og grønt

  • Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje