Cafeteria Munkensdam
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Hver dag kl. 11.30 - 12.30
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Munkensdam
Onsdag den 1. januar
- Hovedret: Lasagne med salat
- Biret: Prinsesse dessert
Torsdag den 2. januar
- Hovedret: Stegt fisk med pommes frites, remoulade og salat
- Biret: Skovbær grød med mælk
Fredag den 3. januar
- Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør og bagte grøntsager
- Biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker
Lørdag den 4. januar
- Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Ananas med flødeskum
Søndag den 5. januar
- Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
- Biret: Chokolademousse med flødeskum
Mandag den 6. januar
- Hovedret: Boller i karry, løse ris og grønt
- Biret: Budding med jordbærsauce
Tirsdag den 7. januar
- Hovedret: Brunkål med bacon, sennep, kartofler og gulerødder
- Biret: Ymerfromage med kirsebærsauce
Onsdag den 8. januar
- Hovedret: Bolognese med spaghetti, salat
- Biret: Risengrød med smør, saft og kanelsukker
Torsdag den 9. januar
- Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
- Biret: Minestronesuppe med bønner
Fredag den 10. januar
- Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
- Biret: Abrikosgrød med mælk
Lørdag den 11. januar
- Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Fersken med flødeskum
Søndag den 12. januar
- Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
- Biret: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 13. januar
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner
Tirsdag den 14. januar
- Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
- Biret: Klarsuppe med boller, urter og ris
Onsdag den 15. januar
- Hovedret: Hønsebryst med sennep-estragon, kartofler og grønt
- Biret: Alliancegrød med mælk
Torsdag den 16. januar
- Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt
- Biret: Tomatsuppe med bønner
Fredag den 17. januar
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Øllebrød med flødeskum
Lørdag den 18. januar
- Hovedret: Kalkungryde med ris og ærter
- Biret: Jordbærgrød med mælk
Søndag den 19. januar
- Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål, chips og asier
- Biret: Romfromage med jordbærsauce
Mandag den 20. januar
- Hovedret: Varm kartoffelsalat med pølser, sennep og ketchup, grønt
- Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum
Tirsdag den 21. januar
- Hovedret: Brændende kærlighed med grønt og rødbeder
- Biret: Mannadessert med svesker
Onsdag den 22. januar
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og råkost
- Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum
Torsdag den 23. januar
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Æblegrød med mælk
Fredag den 24. januar
- Hovedret: Hamburgerryg med urtesauce, kartofler og grønt
- Biret: Hønsesalat med ananas, på salatbund. Hertil flutes
Lørdag den 25. januar
- Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler, grønt og rødbeder
- Biret: Alliancegrød med mælk
Søndag den 26. januar
- Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål, drueagurk
- Biret: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 27. januar
- Hovedret: Enebærgryde med selleri/kartoffelmos, grønt
- Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Tirsdag den 28. januar
- Hovedret: Paprikagryde med kartofler og grønt
- Biret: Rødgrød med mælk
Onsdag den 29. januar
- Hovedret: Lakselasagne med grøntsager
- Biret: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 30. januar
- Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
- Biret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Fredag den 31. januar
- Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og råkost
- Biret: Ananas med flødeskum
Lørdag den 1. februar
Hovedret: Sprængt svinekam med pikantsauce, kartofler og grønt
Biret: Ananas med flødeskum
Søndag den 2. februar
Hovedret: Husarsteg med brun sauce, kartofler og grønt
Biret: Fløderand med brombærsauce
Mandag den 3. februar
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
Biret: Tartelet med høns i asparges
Tirsdag den 4. februar
Hovedret: Bøf med blødeløg, løgsauce, kartofler og grønt
Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum
Onsdag den 5. februar
Hovedret: Kartoffeltærte med salat
Biret: Frugtsalat
Torsdag den 6. februar
Hovedret: Stegt torsk med remouladesauce, kartofler og grønt
Biret: Blommegrød med mælk
Fredag den 7. februar
Hovedret: Frikadeller med stuvede blomkål, kartofler og grønt
Biret: Klar suppe med boller, urter og ris
Lørdag den 8. februar
Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt
Biret: Belgiske vafler med syltetøj
Søndag den 9. februar
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, marinerede bønner og tyttebærsyltetøj
Biret: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 10. februar
Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt
Biret: Pære med flødeskum
Tirsdag den 11. februar
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt
Biret: Hytteostdessert med jordbærsauce
Onsdag den 12. februar
Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
Biret: Kartoffelsuppe med ristede grønne græskarkerner
Torsdag den 13. februar
Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
Biret: Fromage
Fredag den 14. februar
Hovedret: Kalkungryde med paprika, kartofler og grønt
Biret: Solbærsuppe med flødeskum og kammerjunker
Lørdag den 15. februar
Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og rødkål
Biret: Sveskegrød med mælk
Søndag den 16. februar
Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og euromix
Biret: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 17. februar
Hovedret: Skipperlabskovs med smør, persille og bagte grøntsager
Biret: Budding med kirsebærsauce
Tirsdag den 18. februar
Hovedret: Omelet med champignons, ost, flødestuvet spinat og grønt
Biret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker
Onsdag den 19. februar
Hovedret: Kotelet med æblepeberrod, skysauce, kartofler og grønt
Biret: Rød linsesuppe
Torsdag den 20. februar
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
Biret: Abrikosgrød med mælk
Fredag den 21. februar
Hovedret: Kalvelever med blødeløg, løgsauce, kartofler og rødbeder
Biret: Tunmousse på salatbund med dressing og flutes
Lørdag den 22. februar
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
Biret: Stikkelsbærgrød med mælk
Søndag den 23. februar
Hovedret: Italiensk nakke med skysauce, kartofler og grønt
Biret: Irsk kaffefromage med flødeskum
Mandag den 24. februar
Hovedret: Irsk stuvning med kartofler og grønt
Biret: Pandekager med syltetøj og sukker
Tirsdag den 25. februar
Hovedret: Kødboller i tomatsauce, pasta og ærter
Biret: Skyrfromage med jordbærsauce
Onsdag den 26. februar
Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og grønt
Biret: Cremet grøntsagssuppe
Torsdag den 27. februar
Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og grønt
Biret: Æblegrød med mælk
Fredag den 28. februar
Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, sennep og grønt
Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum
Kontakt
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23