Skip til hoved indholdet

Cafeteria Olivenhaven

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Olivenhaven, Munkevænget 10, 6000 Kolding.

I cafeteriet kan der købes et bredt sortiment af varme og kolde retter. Der kan ved forudbestilling købes lagkage, smørrebrød og madpakker.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • mandag - torsdag kl. 09.00 - 15.30
  • fredag kl. 09.00 - 14.00
  • lørdag og søndag lukket

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Olivenhaven

Torsdag den 2. januar

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Tomatsuppe med cremefraiche – 32kr./25kr.

Fredag den 3. januar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med rødbede og rugbrød – 56kr.
  • Frokostret/biret: Tærte med salat og dressing – 32kr./25kr.

Mandag den 6. januar

  • Hovedret: Nakkekotelet i fad med kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 32kr./25kr.

Tirsdag den 7. januar

  • Hovedret: Frikadeller med sønderjysk kål og kartofler – 56kr.
  • Frokostret/biret: Tarteletter med fiskeboller og rejer – 32kr./25kr.

Onsdag den 8. januar

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Barbeque flækærteburger m. spejlæg og syltede rødløg – 32kr./25kr.

Torsdag den 9. januar

  • Hovedret: Rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker – 32kr./25kr.

Fredag den 10. januar

  • Hovedret: Kylling med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Kartoffelsalat med pølse, ketchup og sennep – 32kr./25kr.

Mandag den 13. januar

  • Hovedret: Kylling a la middelhav med kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Æggekage med bacon og rugbrød – 32kr./25kr.

Tirsdag den 14. januar

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.

Onsdag den 15. januar

  • Hovedret: Bøf Stroganoff med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Klar suppe med kød- og melboller og ris – 32kr./25kr.

Torsdag den 16. januar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler – 56kr.
  • Frokostret/biret: Hawaii pizza med skinke, ananas og ost – 32kr./25kr.

Fredag den 17. januar

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Kartoffelsuppe med porre, linser og stegt bacon – 32kr./25kr.

Mandag den 20. januar

  • Hovedret: Bagt torsk med bearnaisesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Gryderet med brasede kartofler – 32kr./25kr.

Tirsdag den 21. januar

  • Hovedret: Brunkål med kålpølse, kartofler, rødbede og sennep – 56kr.
  • Frokostret/biret: Pasta med kødsauce og parmesan – 32kr./25kr.

Onsdag den 22. januar

  • Hovedret: Bøf med løg, brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 32kr./25kr.

Torsdag den 23. januar

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Croissant med rejsesalat – 32kr./25kr.

Fredag den 24. januar

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Lasagne med porre, squash, tomat, bechamelsauce og gratinering med ost – 32kr./25kr.

Mandag den 27. januar

  • Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler, rødbede og sennep – 56kr.
  • Frokostret/biret: Aspargessuppe med kød- og melboller – 32kr./25kr.

Tirsdag den 28. januar

  • Hovedret: Kalvelever med løg, løgsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Minestrone med grønkål og ostebrød – 32kr./25kr.

Onsdag den 29. januar

  • Hovedret: Laks med lys sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Biksemad med spejlæg og rødbede – 32kr./25kr.

Torsdag den 30. januar

  • Hovedret: Stegt flæsk (uden panering) med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.

Fredag den 31. januar

  • Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager – 56kr.
  • Frokostret/biret: Ananasring med hønsesalat og brød – 32kr./25kr.
4o

window.__oai_logHTML?window.__oai_logHTML():window.__oai_SSR_HTML=window.__oai_SSR_HTML||Date.now();requestAnimationFrame((function(){window.__oai_logTTI?window.__oai_logTTI():window.__oai_SSR_TTI=window.__oai_SSR_TTI||Date.now()}))


O

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje