Cafeteria Olivenhaven
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Olivenhaven, Munkevænget 10, 6000 Kolding.
I cafeteriet kan der købes et bredt sortiment af varme og kolde retter. Der kan ved forudbestilling købes lagkage, smørrebrød og madpakker.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- mandag - torsdag kl. 09.00 - 15.30
- fredag kl. 09.00 - 14.00
- lørdag og søndag lukket
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Olivenhaven
Mandag den 2. december
Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål samt franske kartofler – 54kr.
Frokostret/biret: Ananasring med hønsesalat og flute – 31kr./24kr.
Tirsdag den 3. december
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler – 54kr.
Frokostret/biret: Stjernekaster – toastbrød med fiskefilet, rejer og thousand island dressing – 31kr./24kr.
Onsdag den 4. december
Hovedret: Medister med brun sauce, kartofler og julekål – 54kr.
Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 31kr./24kr.
Torsdag den 5. december
Hovedret: Marineret kalkunbryst med skysauce, kartofler og julekål – 54kr.
Frokostret/biret: Aspargessuppe med kødboller – 31kr./24kr.
Fredag den 6. december
Hovedret: Farsbrød med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Tunsalat med flute og smør – 31kr./24kr.
Mandag den 9. december
Hovedret: Hvidkålsroulade med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 31kr./24kr.
Tirsdag den 10. december
Hovedret: Sylte med stuvede kartofler, sennep og rødbede – 54kr.
Frokostret/biret: Lasagne med årstidens salat og dressing – 31kr./24kr.
Onsdag den 11. december
Hovedret: Frikadelle med julekål, brun sauce og kartofler – 54kr.
Frokostret/biret: Franskbrød med æg og rejer – 31kr./24kr.
Torsdag den 12. december
Hovedret: Skinkemignon med paprikasauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Rugbrød med sild, æg og karrysalat – 31kr./24kr.
Fredag den 13. december
Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, rødbede, sennep, og kartofler – 54kr.
Frokostret/biret: Blomkålssuppe med kødboller – 31kr./24kr.
Mandag den 16. december
Hovedret: Fregatflæsk med æbler, løg og karry – 54kr.
Frokostret/biret: Stjernekaster – toastbrød med fiskefilet, rejer og thousand island dressing – 31kr./24kr.
Tirsdag den 17. december
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 31kr./24kr.
Onsdag den 18. december
Hovedret: Høns a la marengo med kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Blomkålsfrikadeller med brasede kartofler og sauce tartar – 31kr./24kr.
Torsdag den 19. december
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Fiskefilet med remoulade, citron og brasede kartofler – 31kr./24kr.
Fredag den 20. december
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grøntsager og rødbede – 54kr.
Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 31kr./24kr.
Mandag den 23. december
Hovedret: Tarteletter med høns i asparges – 54kr.
Cafeteriet er lukket 24. - 26. december
RIGTIG GLÆDELIG JUL
Fredag den 27. december
Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler og grøntsager – 54kr.
Mandag den 30. december
Hovedret: Middagskødboller med stuvet selleri og kartofler – 54kr.
Tirsdag den 31. december
Hovedret: Hamburgerryg med kålpølse og grønlangkål – 54kr.
RIGTIG GODT NYTÅR
Kontakt
Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86