Cafeteria Olivenhaven
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Olivenhaven, Munkevænget 10, 6000 Kolding.
I cafeteriet kan der købes et bredt sortiment af varme og kolde retter. Der kan ved forudbestilling købes lagkage, smørrebrød og madpakker.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- mandag - torsdag kl. 09.00 - 15.30
- fredag kl. 09.00 - 14.00
- lørdag og søndag lukket
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Olivenhaven
Mandag den 3. marts
Hovedret: Stegt kylling med karrysauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Øllebrød med flødeskum - 32kr./25kr.
Tirsdag den 4. marts
Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Hjemmelavet tærte med spinat, rødløg, feta - dertil årstidens salat - 32kr./25kr.
Onsdag den 5. marts
Hovedret: Stegt laks med hollandaisesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Tomatsuppe med creme fraiche - 32kr./25kr.
Torsdag den 6. marts
Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Franskbrød med æg og rejer - 32kr./25kr.
Fredag den 7. marts
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Aspargessuppe med kød- og melboller - 32kr./25kr.
Mandag den 10. marts
Hovedret: Medister med stuvet hvidkål og kartofler - 56kr.
Frokostret/dessert: Risotto med svampe og parmesanost - 32kr./25kr.
Tirsdag den 11. marts
Hovedret: Stegt kyllingebryst med bacon, flødekartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Stjernekaster - 32kr./25kr.
Onsdag den 12. marts
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og surt - 56kr.
Frokostret/dessert: Fiskefrikadeller med ingridærter, remoulade og brasede kartofler - 32kr./25kr.
Torsdag den 13. marts
Hovedret: Lammebryst med rodfrugter, brun sauce og kartofler - 56kr.
Frokostret/dessert: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft - 32kr./25kr.
Fredag den 14. marts
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Sandwich med æggesalat og ingridærter - 32kr./25kr.
Mandag den 17. marts
Hovedret: Frikadeller med stuvede rosenkål og kartofler - 56kr.
Frokostret/dessert: Kyllingebryst med flødekartofler - 32kr./25kr.
Tirsdag den 18. marts
Hovedret: Hjerter i flødesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Blomkålssuppe med stegt bacon - 32kr./25kr.
Onsdag den 19. marts
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk - 32kr./25kr.
Torsdag den 20. marts
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og sennep - 56kr.
Frokostret/dessert: Æggekage med bacon og lynstegt porre - 32kr./25kr.
Fredag den 21. marts
Hovedret: Bagt torsk med kartoffelmos og stegte grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Lasagne - 32kr./25kr.
Mandag den 24. marts
Hovedret: Bøf med løg i løgsauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Brændende kærlighed med rødbede - 32kr./25kr.
Tirsdag den 25. marts
Hovedret: Stegt laks med citron-kapers sauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Minestrone med grønkål og ostebrød - 32kr./25kr.
Onsdag den 26. marts
Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Biksemad med spejlæg og rødbede - 32kr./25kr.
Torsdag den 27. marts
Hovedret: Gryderet med pølser, tomat og hvidløgsflute - 56kr.
Frokostret/dessert: Skidne æg med rugbrød og bacon - 32kr./25kr.
Fredag den 28. marts
Hovedret: Rullesteg med svesker og skysauce, kartofler og grønsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Tunmousse med brød - 32kr./25kr.
Mandag den 31. marts
Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Svensk pølseret med ærter - 32kr./25kr
Kontakt
Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86