Skip til hoved indholdet

Cafeteria Paletten

Cafeteriet ligger i Aktivitetshus Paletten, Norgesvej 6, 6000 Kolding

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Mandag - fredag kl. 12.00 - 13.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Paletten

Tirsdag den 1. oktober

  • Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Stegt kinakål med linser, parmesan og torskenuggets – 31kr./24kr.

Onsdag den 2. oktober

  • Hovedret: Brunkål med flæsk, rugbrød, rødbede og sennep – 54kr.
  • Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 31kr./24kr.

Torsdag den 3. oktober

  • Hovedret: Bøf med bløde løg i løgsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Tarteletter med høns i asparges – 31kr./24kr.

Fredag den 4. oktober

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 31kr./24kr.

Lørdag den 5. oktober

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 6. oktober

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 7. oktober

  • Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Sveskegrød med mælk eller fløde – 31kr./24kr.

Tirsdag den 8. oktober

  • Hovedret: Forloren hare med brun sauce, kartofler, grøntsager og tyttebær – 54kr.
  • Frokostret/biret: Æggekage med bacon, bagte tomater samt rugbrød og smør – 31kr./24kr.

Onsdag den 9. oktober

  • Hovedret: Kalvegryde med selleri, kartofler og surt – 54kr.
  • Frokostret/biret: Croissant med rejsesalat – 31kr./24kr.

Torsdag den 10. oktober

  • Hovedret: Gule ærter på sønderjysk maner, med røget bacon og medister – 54kr.
  • Frokostret/biret: Tomatsuppe med creme fraiche – 31kr./24kr.

Fredag den 11. oktober

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og sennep – 54kr.
  • Frokostret/biret: Blomkålssuppe med kødboller – 31kr./24kr.

Lørdag den 12. oktober

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 13. oktober

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 14. oktober

  • Hovedret: Oksegullasch med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Svensk pølseret med ærter – 31kr./24kr.

Tirsdag den 15. oktober

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 31kr./24kr.

Onsdag den 16. oktober

  • Hovedret: Frikadelle med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Laksetærte med årstidens salat – 31kr./24kr.

Torsdag den 17. oktober

  • Hovedret: Bøfsandwich de lux med bløde løg, syltede rødbeder og agurker, brun sauce og ristede løg – 54kr.
  • Frokostret/biret: Aspargessuppe med kødboller – 31kr./24kr.

Fredag den 18. oktober

  • Hovedret: Boller i karry med ris og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Lun leverpostej med rugbrød, bacon og champignon – 31kr./24kr.

Lørdag den 19. oktober

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 20. oktober

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 21. oktober

  • Hovedret: Svineragout med chutney, kartofler, grøntsager og surt – 54kr.
  • Frokostret/biret: Æbleflæsk med rugbrød – 31kr./24kr.

Tirsdag den 22. oktober

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Pastaskruer med kødsauce og parmesan – 31kr./24kr.

Onsdag den 23. oktober

  • Hovedret: Kogt skinke med stuvet kålrabi og kartofler – 54kr.
  • Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 31kr./24kr.

Torsdag den 24. oktober

  • Hovedret: Stegt laks med hvid sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Brændende kærlighed med stegt bacon – 31kr./24kr.

Fredag den 25. oktober

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Gulerodssuppe med sprøde kikærter og brød – 31kr./24kr.

Lørdag den 26. oktober

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 27. oktober

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 28. oktober

  • Hovedret: Nakkekotelet i fad med tomat-peberfrugt flødesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Fiskefilet med brasede kartofler, citron og remoulade – 31kr./24kr.

Tirsdag den 29. oktober

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Kyllingebryst med sur-sød sauce og ris – 31kr./24kr.

Onsdag den 30. oktober

  • Hovedret: Sønderjysk, kogt medister med stuvede bønner og kartofler – 54kr.
  • Frokostret/biret: Lasagne med årstidens salat – 31kr./24kr.

Torsdag den 31. oktober

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 31kr./24kr.

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Fredag den 1. november

  • Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg og løgsauce, kartofler og gulerødder
  • Biret: Sild med karrysalat, æg og rugbrød

Mandag den 4. november

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og grøntsager
  • Biret: Risengrød med kanelsukker, smørklat og et glas saft

Tirsdag den 5. november

  • Hovedret: Bøf med bløde løg, løgsauce, kartofler og rodfrugter
  • Biret: Tomatsuppe med cremefraiche og kuvertbrød

Onsdag den 6. november

  • Hovedret: Brændende kærlighed med kartoffelgræskarmos, stegte løg, pølse, linser og surt
  • Biret: Øllebrød med flødeskum

Torsdag den 7. november

  • Hovedret: Oksegullasch med kartofler, grøntsager og surt
  • Biret: Sandwich med æggesalat og danske ingridærter

Fredag den 8. november (Mortensaften)

  • Hovedret: Andebryst med skysauce, hvide og brune kartofler, rødkål, ½ æble med gele og franske kartofler

Mandag den 11. november

  • Hovedret: Medister med brun sauce, kartofler og grøntsager
  • Biret: Biksemad med spejlæg og rødbede

Tirsdag den 12. november

  • Hovedret: Stegt kyllingebryst med lys sauce, kartofler og stegte porre
  • Biret: Klar suppe med kød-melboller og ris

Onsdag den 13. november

  • Hovedret: Farsbrød med paprikasauce, kartofler og grøntsager
  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Torsdag den 14. november

  • Hovedret: Rødspættefilet med persillesauce, kartofler, og grøntsager
  • Biret: Tarteletter med høns i asparges

Fredag den 15. november

  • Hovedret: Kålpølse med stuvet grønkål, kartofler, sennep og surt
  • Biret: Æbleflæsk med rugbrød og rødbede

Mandag den 18. november

  • Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kogt medister og kartofler
  • Biret: Æggekage med ½ stegt løg, bacon og rugbrød

Tirsdag den 19. november

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerod, kartofler og surt
  • Biret: Blomkålsfrikadeller med sauce, tatar og brasede kartofler

Onsdag den 20. november

  • Hovedret: Stegt laks med dildsauce, kartofler og grøntsager
  • Biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk

Torsdag den 21. november

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grøntsager og rødbede
  • Biret: Ananasring med hønsesalat og kuvertbrød

Fredag den 22. november

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager
  • Biret: Simreret med perlebyg, kylling og æbler

Mandag den 25. november

  • Hovedret: Frikadelle med stuvet hvidkål, kartofler og surt
  • Biret: Risengrød med kanelsukker, smørklat og et glas saft

Tirsdag den 26. november

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og grøntsager
  • Biret: Pasta med kødsauce og parmesan

Onsdag den 27. november

  • Hovedret: Brunkål med flæsk, kartofler og surt
  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Torsdag den 28. november

  • Hovedret: Boller i karry med ris/kartofler og grøntsager
  • Biret: Stjernekaster – fiskefilet med rejer, thousand Island dressing og toastbrød

Fredag den 29. november

  • Hovedret: Hjertegullasch med kartoffelmos, grøntsager og asier
  • Biret: Røget makrel med rugbrød, ægtestand og stegte gulerod

Ændringer i menuplanen kan forekomme

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Kontakt os

Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86

 
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje