Skip til hoved indholdet

Cafeteria Paletten

Cafeteriet ligger i Aktivitetshus Paletten, Norgesvej 6, 6000 Kolding

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Mandag - fredag kl. 12.00 - 13.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Paletten

Torsdag den 2. januar

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Tomatsuppe med cremefraiche – 32kr./25kr.

Fredag den 3. januar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med rødbede og rugbrød – 56kr.

  • Frokostret/biret: Tærte med salat og dressing – 32kr./25kr.

Mandag den 6. januar

  • Hovedret: Nakkekotelet i fad med kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 32kr./25kr.

Tirsdag den 7. januar

  • Hovedret: Frikadeller med sønderjysk kål og kartofler – 56kr.

  • Frokostret/biret: Tarteletter med fiskeboller og rejer – 32kr./25kr.

Onsdag den 8. januar

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Barbeque flækærteburger med spejlæg og syltede rødløg – 32kr./25kr.

Torsdag den 9. januar

  • Hovedret: Rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker – 32kr./25kr.

Fredag den 10. januar

  • Hovedret: Kylling med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Kartoffelsalat med pølse, ketchup og sennep – 32kr./25kr.

Mandag den 13. januar

  • Hovedret: Kylling a la middelhav med kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Æggekage med bacon og rugbrød – 32kr./25kr.

Tirsdag den 14. januar

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.

Onsdag den 15. januar

  • Hovedret: Bøf Stroganoff med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Klar suppe med kød- og melboller og ris – 32kr./25kr.

Torsdag den 16. januar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler – 56kr.

  • Frokostret/biret: Hawaii pizza med skinke, ananas og ost – 32kr./25kr.

Fredag den 17. januar

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Kartoffelsuppe med porre, linser og stegt bacon – 32kr./25kr.

Mandag den 20. januar

  • Hovedret: Bagt torsk med bearnaisesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Gryderet med brasede kartofler – 32kr./25kr.

Tirsdag den 21. januar

  • Hovedret: Brunkål med kålpølse, kartofler, rødbede og sennep – 56kr.

  • Frokostret/biret: Pasta med kødsauce og parmesan – 32kr./25kr.

Onsdag den 22. januar

  • Hovedret: Bøf med løg, brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 32kr./25kr.

Torsdag den 23. januar

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Croissant med rejesalat – 32kr./25kr.

Fredag den 24. januar

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Lasagne med porre, squash, tomat, bechamelsauce og gratinering med ost – 32kr./25kr.

Mandag den 27. januar

  • Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler, rødbede og sennep – 56kr.

  • Frokostret/biret: Aspargessuppe med kød- og melboller – 32kr./25kr.

Tirsdag den 28. januar

  • Hovedret: Kalvelever med løg, løgsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Minestrone med grønkål og ostebrød – 32kr./25kr.

Onsdag den 29. januar

  • Hovedret: Laks med lys sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Biksemad med spejlæg og rødbede – 32kr./25kr.

Torsdag den 30. januar

  • Hovedret: Stegt flæsk (uden panering) med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.

Fredag den 31. januar

  • Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Ananasring med hønsesalat og brød – 32kr./25kr.

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Kontakt os

Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86

 
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje