Cafeteria Paletten
Cafeteriet ligger i Aktivitetshus Paletten, Norgesvej 6, 6000 Kolding
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Mandag - fredag kl. 12.00 - 13.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Paletten
Mandag den 3. marts
Hovedret: Stegt kylling med karrysauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Øllebrød med flødeskum - 32kr./25kr.
Tirsdag den 4. marts
Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Hjemmelavet tærte med spinat, rødløg, feta - dertil årstidens salat - 32kr./25kr.
Onsdag den 5. marts
Hovedret: Stegt laks med hollandaisesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Tomatsuppe med creme fraiche - 32kr./25kr.
Torsdag den 6. marts
Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Franskbrød med æg og rejer - 32kr./25kr.
Fredag den 7. marts
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Aspargessuppe med kød- og melboller - 32kr./25kr.
Mandag den 10. marts
Hovedret: Medister med stuvet hvidkål og kartofler - 56kr.
Frokostret/dessert: Risotto med svampe og parmesanost - 32kr./25kr.
Tirsdag den 11. marts
Hovedret: Stegt kyllingebryst med bacon, flødekartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Stjernekaster - 32kr./25kr.
Onsdag den 12. marts
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og surt - 56kr.
Frokostret/dessert: Fiskefrikadeller med ingridærter, remoulade og brasede kartofler - 32kr./25kr.
Torsdag den 13. marts
Hovedret: Lammebryst med rodfrugter, brun sauce og kartofler - 56kr.
Frokostret/dessert: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft - 32kr./25kr.
Fredag den 14. marts
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Sandwich med æggesalat og ingridærter - 32kr./25kr.
Mandag den 17. marts
Hovedret: Frikadeller med stuvede rosenkål og kartofler - 56kr.
Frokostret/dessert: Kyllingebryst med flødekartofler - 32kr./25kr.
Tirsdag den 18. marts
Hovedret: Hjerter i flødesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Blomkålssuppe med stegt bacon - 32kr./25kr.
Onsdag den 19. marts
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk - 32kr./25kr.
Torsdag den 20. marts
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og sennep - 56kr.
Frokostret/dessert: Æggekage med bacon og lynstegt porre - 32kr./25kr.
Fredag den 21. marts
Hovedret: Bagt torsk med kartoffelmos og stegte grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Lasagne - 32kr./25kr.
Mandag den 24. marts
Hovedret: Bøf med løg i løgsauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Brændende kærlighed med rødbede - 32kr./25kr.
Tirsdag den 25. marts
Hovedret: Stegt laks med citron-kapers sauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Minestrone med grønkål og ostebrød - 32kr./25kr.
Onsdag den 26. marts
Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Biksemad med spejlæg og rødbede - 32kr./25kr.
Torsdag den 27. marts
Hovedret: Gryderet med pølser, tomat og hvidløgsflute - 56kr.
Frokostret/dessert: Skidne æg med rugbrød og bacon - 32kr./25kr.
Fredag den 28. marts
Hovedret: Rullesteg med svesker og skysauce, kartofler og grønsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Tunmousse med brød - 32kr./25kr.
Mandag den 31. marts
Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager - 56kr.
Frokostret/dessert: Svensk pølseret med ærter - 32kr./25kr.
Ændringer i menuplanen kan forekomme.
Kontakt os
Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86