Cafeteria Paletten
Cafeteriet ligger i Aktivitetshus Paletten, Norgesvej 6, 6000 Kolding
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Mandag - fredag kl. 12.00 - 13.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Paletten
Torsdag den 2. januar
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Tomatsuppe med cremefraiche – 32kr./25kr.
Fredag den 3. januar
Hovedret: Skipperlabskovs med rødbede og rugbrød – 56kr.
Frokostret/biret: Tærte med salat og dressing – 32kr./25kr.
Mandag den 6. januar
Hovedret: Nakkekotelet i fad med kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 32kr./25kr.
Tirsdag den 7. januar
Hovedret: Frikadeller med sønderjysk kål og kartofler – 56kr.
Frokostret/biret: Tarteletter med fiskeboller og rejer – 32kr./25kr.
Onsdag den 8. januar
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Barbeque flækærteburger med spejlæg og syltede rødløg – 32kr./25kr.
Torsdag den 9. januar
Hovedret: Rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker – 32kr./25kr.
Fredag den 10. januar
Hovedret: Kylling med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Kartoffelsalat med pølse, ketchup og sennep – 32kr./25kr.
Mandag den 13. januar
Hovedret: Kylling a la middelhav med kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Æggekage med bacon og rugbrød – 32kr./25kr.
Tirsdag den 14. januar
Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.
Onsdag den 15. januar
Hovedret: Bøf Stroganoff med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Klar suppe med kød- og melboller og ris – 32kr./25kr.
Torsdag den 16. januar
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler – 56kr.
Frokostret/biret: Hawaii pizza med skinke, ananas og ost – 32kr./25kr.
Fredag den 17. januar
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Kartoffelsuppe med porre, linser og stegt bacon – 32kr./25kr.
Mandag den 20. januar
Hovedret: Bagt torsk med bearnaisesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Gryderet med brasede kartofler – 32kr./25kr.
Tirsdag den 21. januar
Hovedret: Brunkål med kålpølse, kartofler, rødbede og sennep – 56kr.
Frokostret/biret: Pasta med kødsauce og parmesan – 32kr./25kr.
Onsdag den 22. januar
Hovedret: Bøf med løg, brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 32kr./25kr.
Torsdag den 23. januar
Hovedret: Stegt kyllingelår med brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Croissant med rejesalat – 32kr./25kr.
Fredag den 24. januar
Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Lasagne med porre, squash, tomat, bechamelsauce og gratinering med ost – 32kr./25kr.
Mandag den 27. januar
Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler, rødbede og sennep – 56kr.
Frokostret/biret: Aspargessuppe med kød- og melboller – 32kr./25kr.
Tirsdag den 28. januar
Hovedret: Kalvelever med løg, løgsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Minestrone med grønkål og ostebrød – 32kr./25kr.
Onsdag den 29. januar
Hovedret: Laks med lys sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Biksemad med spejlæg og rødbede – 32kr./25kr.
Torsdag den 30. januar
Hovedret: Stegt flæsk (uden panering) med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.
Fredag den 31. januar
Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager – 56kr.
Frokostret/biret: Ananasring med hønsesalat og brød – 32kr./25kr.
Ændringer i menuplanen kan forekomme.
Kontakt os
Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86