Skip til hoved indholdet

Cafeteria Paletten

Cafeteriet ligger i Aktivitetshus Paletten, Norgesvej 6, 6000 Kolding

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Mandag - fredag kl. 12.00 - 13.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Paletten

Lørdag den 1. juni

  • Cafeteriet er lukket

Søndag den 2. juni

  • Cafeteriet er lukket

Mandag den 3. juni

  • Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Frikadelle og lun blomkålssalat med ingefærdressing – 31kr.

Tirsdag den 4. juni

  • Hovedret: Laks med flødestuvet spinat og kartofler – 54kr.
  • Frokostret: Øllebrød med flødeskum – 31kr.

Onsdag den 5. juni

  • Hovedret: Tarteletter med høns i asparges – 54kr.

Torsdag den 6. juni

  • Hovedret: Orangemarineret svinekam med skysauce, kartofler og agurkesalat – 54kr.
  • Frokostret: Sandwich med æggesalat og ingridærter – 31kr.

Fredag den 7. juni

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Tærte med kylling og årstidens salat – 31kr.

Lørdag den 8. juni

  • Cafeteriet er lukket

Søndag den 9. juni

  • Cafeteriet er lukket

Mandag den 10. juni

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Rabarbergrød med flødeskum og knas – 31kr.

Tirsdag den 11. juni

  • Hovedret: Olivenhavens kylling med citron, oliven, rosmarin, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Kikærtefrikadelle med tomatsauce og brasede kartofler – 31kr.

Onsdag den 12. juni

  • Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Fish & chips med grov remoulade – 31kr.

Torsdag den 13. juni

  • Hovedret: Kong Fiddes livret med pommes frites, rødbede og kogte, hakkede æg – 54kr.
  • Frokostret: Klar suppe med kød- og melboller – 31kr.

Fredag den 14. juni

  • Hovedret: Kalvekød i dildsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Stikkelsbærgrød med fløde/mælk – 31kr.

Lørdag den 15. juni

  • Cafeteriet er lukket

Søndag den 16. juni

  • Cafeteriet er lukket

Mandag den 17. juni

  • Hovedret: Hakkebøf i løgsauce med kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Fyldte squash med oksekød – 31kr.

Tirsdag den 18. juni

  • Hovedret: Ungarsk gullasch med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Grøntsagslasagne med tomat, svampe og spinat – 31kr.

Onsdag den 19. juni

  • Hovedret: Kyllingebryst med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Maskeret blomkål med rejer og dressing – 31kr.

Torsdag den 20. juni

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Stjernekaster; franskbrød med fiskefilet, rejer, grønt og dressing – 31kr.

Fredag den 21. juni

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål – 54kr.
  • Frokostret: Blomkålssuppe med kødboller – 31kr.

Lørdag den 22. juni

  • Cafeteriet er lukket

Søndag den 23. juni

  • Cafeteriet er lukket

Mandag den 24. juni

  • Hovedret: Grillpølse med kartoffelsalat, ketchup og sennep – 54kr.

Tirsdag den 25. juni

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Laks med sommersalat og dressing – 31kr.

Onsdag den 26. juni

  • Hovedret: Pasta med bolognese, parmesan og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Croissant med hønsesalat – 31kr.

Torsdag den 27. juni

  • Hovedret: Karbonader med stuvede bønner og kartofler – 54kr.
  • Frokostret: Gratinerede pandekager med fyld af linser, tomat og squash – 31kr.

Fredag den 28. juni

  • Hovedret: Stegt fisk med kaperssauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret: Aspargessuppe med kødboller – 31kr.

Lørdag den 29. juni

  • Cafeteriet er lukket

Søndag den 30. juni

  • Cafeteriet er lukket

Ændringer kan forekomme

Mandag den 1. juli

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Sandwich med æggesalat og ingridærter – 31kr./24kr.

Tirsdag den 2. juli

  • Hovedret: Japansk gryderet med ris og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Pølse med ketchup og sennep samt kold kartoffelsalat – 31kr./24kr.

Onsdag den 3. juli

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Stegt kyllingebryst med salat – 31kr./24kr.

Torsdag den 4. juli

  • Hovedret: Stegt rødspættefilet med citron-kaperssauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Jordbærgrød med flødeskum – 31kr./24kr.

Fredag den 5. juli

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Tomatsuppe med creme fraiche – 31kr./24kr.

Lørdag den 6. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 7. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 8. juli

  • Hovedret: Skinkemignon med vildtsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Aspargessuppe med kødboller – 31kr./24kr.

Tirsdag den 9. juli

  • Hovedret: Mexicansk nakkekotelet med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Stegt fiskefilet med brasede kartofler – 31kr./24kr.

Onsdag den 10. juli

  • Hovedret: Laks med lys sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Svensk pølseret med ærter – 31kr./24kr.

Torsdag den 11. juli

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med karrysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder – 31kr./24kr.

Fredag den 12. juli

  • Hovedret: Hønsefrikassé med kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Tunmousse med salat, dressing og brød – 31kr./24kr.

Lørdag den 13. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 14. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 15. juli

  • Hovedret: Revelsben med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Klar suppe med kød- og melboller og ris – 31kr./24kr.

Tirsdag den 16. juli

  • Hovedret: Bøf med løg i løgsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Laks med årstidens salat og dressing – 31kr./24kr.

Onsdag den 17. juli

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og surt – 54kr.
  • Frokostret/biret: Biksemad med spejlæg og rødbede – 31kr./24kr.

Torsdag den 18. juli

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 31kr./24kr.

Fredag den 19. juli

  • Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg i løgsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Blomkålssuppe med kødboller – 31kr./24kr.

Lørdag den 20. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 21. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 22. juli

  • Hovedret: Amagergryde med kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Stegt fiskefilet med rugbrød, remoulade og citron – 31kr./24kr.

Tirsdag den 23. juli

  • Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Lasagne med årstidens salat og dressing – 31kr./24kr.

Onsdag den 24. juli

  • Hovedret: Gryderet med basilikum, kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Blomkålsgratin med skinke, smørsauce og rugbrød – 31kr./24kr.

Torsdag den 25. juli

  • Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Frikadelle med kold kartoffelsalat – 31kr./24kr.

Fredag den 26. juli

  • Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Croissant med hønsesalat – 31kr./24kr.

Lørdag den 27. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Søndag den 28. juli

  • Cafeteriet er lukket.

Mandag den 29. juli

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Æggekage med purløg, bacon og rugbrød – 31kr./24kr.

Tirsdag den 30. juli

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 31kr./24kr.

Onsdag den 31. juli

  • Hovedret: Boller i karry med ris og grøntsager – 54kr.
  • Frokostret/biret: Tarteletter med høns i asparges – 31kr./24kr.

Ændringer kan forekomme.

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Kontakt os

Ledende økonoma Lucia Korn
Telefon 76 32 56 86
lmbko@kolding.dk 

 
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje