Cafeteria Paletten
Cafeteriet ligger i Aktivitetshus Paletten, Norgesvej 6, 6000 Kolding
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Mandag - fredag kl. 12.00 - 13.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Paletten
Tirsdag den 1. oktober
- Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Stegt kinakål med linser, parmesan og torskenuggets – 31kr./24kr.
Onsdag den 2. oktober
- Hovedret: Brunkål med flæsk, rugbrød, rødbede og sennep – 54kr.
- Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 31kr./24kr.
Torsdag den 3. oktober
- Hovedret: Bøf med bløde løg i løgsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Tarteletter med høns i asparges – 31kr./24kr.
Fredag den 4. oktober
- Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 31kr./24kr.
Lørdag den 5. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 6. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 7. oktober
- Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Sveskegrød med mælk eller fløde – 31kr./24kr.
Tirsdag den 8. oktober
- Hovedret: Forloren hare med brun sauce, kartofler, grøntsager og tyttebær – 54kr.
- Frokostret/biret: Æggekage med bacon, bagte tomater samt rugbrød og smør – 31kr./24kr.
Onsdag den 9. oktober
- Hovedret: Kalvegryde med selleri, kartofler og surt – 54kr.
- Frokostret/biret: Croissant med rejsesalat – 31kr./24kr.
Torsdag den 10. oktober
- Hovedret: Gule ærter på sønderjysk maner, med røget bacon og medister – 54kr.
- Frokostret/biret: Tomatsuppe med creme fraiche – 31kr./24kr.
Fredag den 11. oktober
- Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og sennep – 54kr.
- Frokostret/biret: Blomkålssuppe med kødboller – 31kr./24kr.
Lørdag den 12. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 13. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 14. oktober
- Hovedret: Oksegullasch med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Svensk pølseret med ærter – 31kr./24kr.
Tirsdag den 15. oktober
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 31kr./24kr.
Onsdag den 16. oktober
- Hovedret: Frikadelle med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Laksetærte med årstidens salat – 31kr./24kr.
Torsdag den 17. oktober
- Hovedret: Bøfsandwich de lux med bløde løg, syltede rødbeder og agurker, brun sauce og ristede løg – 54kr.
- Frokostret/biret: Aspargessuppe med kødboller – 31kr./24kr.
Fredag den 18. oktober
- Hovedret: Boller i karry med ris og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Lun leverpostej med rugbrød, bacon og champignon – 31kr./24kr.
Lørdag den 19. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 20. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 21. oktober
- Hovedret: Svineragout med chutney, kartofler, grøntsager og surt – 54kr.
- Frokostret/biret: Æbleflæsk med rugbrød – 31kr./24kr.
Tirsdag den 22. oktober
- Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Pastaskruer med kødsauce og parmesan – 31kr./24kr.
Onsdag den 23. oktober
- Hovedret: Kogt skinke med stuvet kålrabi og kartofler – 54kr.
- Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 31kr./24kr.
Torsdag den 24. oktober
- Hovedret: Stegt laks med hvid sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Brændende kærlighed med stegt bacon – 31kr./24kr.
Fredag den 25. oktober
- Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Gulerodssuppe med sprøde kikærter og brød – 31kr./24kr.
Lørdag den 26. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 27. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 28. oktober
- Hovedret: Nakkekotelet i fad med tomat-peberfrugt flødesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Fiskefilet med brasede kartofler, citron og remoulade – 31kr./24kr.
Tirsdag den 29. oktober
- Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Kyllingebryst med sur-sød sauce og ris – 31kr./24kr.
Onsdag den 30. oktober
- Hovedret: Sønderjysk, kogt medister med stuvede bønner og kartofler – 54kr.
- Frokostret/biret: Lasagne med årstidens salat – 31kr./24kr.
Torsdag den 31. oktober
- Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 31kr./24kr.
Ændringer i menuplanen kan forekomme.
Fredag den 1. november
- Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg og løgsauce, kartofler og gulerødder
- Biret: Sild med karrysalat, æg og rugbrød
Mandag den 4. november
- Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og grøntsager
- Biret: Risengrød med kanelsukker, smørklat og et glas saft
Tirsdag den 5. november
- Hovedret: Bøf med bløde løg, løgsauce, kartofler og rodfrugter
- Biret: Tomatsuppe med cremefraiche og kuvertbrød
Onsdag den 6. november
- Hovedret: Brændende kærlighed med kartoffelgræskarmos, stegte løg, pølse, linser og surt
- Biret: Øllebrød med flødeskum
Torsdag den 7. november
- Hovedret: Oksegullasch med kartofler, grøntsager og surt
- Biret: Sandwich med æggesalat og danske ingridærter
Fredag den 8. november (Mortensaften)
- Hovedret: Andebryst med skysauce, hvide og brune kartofler, rødkål, ½ æble med gele og franske kartofler
Mandag den 11. november
- Hovedret: Medister med brun sauce, kartofler og grøntsager
- Biret: Biksemad med spejlæg og rødbede
Tirsdag den 12. november
- Hovedret: Stegt kyllingebryst med lys sauce, kartofler og stegte porre
- Biret: Klar suppe med kød-melboller og ris
Onsdag den 13. november
- Hovedret: Farsbrød med paprikasauce, kartofler og grøntsager
- Biret: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 14. november
- Hovedret: Rødspættefilet med persillesauce, kartofler, og grøntsager
- Biret: Tarteletter med høns i asparges
Fredag den 15. november
- Hovedret: Kålpølse med stuvet grønkål, kartofler, sennep og surt
- Biret: Æbleflæsk med rugbrød og rødbede
Mandag den 18. november
- Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kogt medister og kartofler
- Biret: Æggekage med ½ stegt løg, bacon og rugbrød
Tirsdag den 19. november
- Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerod, kartofler og surt
- Biret: Blomkålsfrikadeller med sauce, tatar og brasede kartofler
Onsdag den 20. november
- Hovedret: Stegt laks med dildsauce, kartofler og grøntsager
- Biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk
Torsdag den 21. november
- Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grøntsager og rødbede
- Biret: Ananasring med hønsesalat og kuvertbrød
Fredag den 22. november
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager
- Biret: Simreret med perlebyg, kylling og æbler
Mandag den 25. november
- Hovedret: Frikadelle med stuvet hvidkål, kartofler og surt
- Biret: Risengrød med kanelsukker, smørklat og et glas saft
Tirsdag den 26. november
- Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og grøntsager
- Biret: Pasta med kødsauce og parmesan
Onsdag den 27. november
- Hovedret: Brunkål med flæsk, kartofler og surt
- Biret: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 28. november
- Hovedret: Boller i karry med ris/kartofler og grøntsager
- Biret: Stjernekaster – fiskefilet med rejer, thousand Island dressing og toastbrød
Fredag den 29. november
- Hovedret: Hjertegullasch med kartoffelmos, grøntsager og asier
- Biret: Røget makrel med rugbrød, ægtestand og stegte gulerod
Ændringer i menuplanen kan forekomme
Ændringer i menuplanen kan forekomme.
Kontakt os
Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86