Skip til hoved indholdet

Ungecenter – uddannelse og job

Ungecenter Kolding er den samlede indgang i Kolding Kommune for uddannelsesvejledning, beskæftigelsesindsats og ydelsesansøgning for unge mellem 15 og 30 år.

Hos Ungecenter Kolding kan du få vejledning og rådgivning i forhold til valg af uddannelse, jobsøgning og økonomi.

Uddannelsesvejledere
Vores uddannelsesvejledere har et stort kendskab til mulighederne for en ungdomsuddannelse og kan støtte dig i at få lagt den rigtige plan for dig.

UU-vejledere
Der er desuden UU-vejledere, som er tilknyttet grundskolerne, og som hjælper eleverne med uddannelsesvalg og at bygge bro til tiden efter grundskolen.

Alle unge under 25 år i Kolding Kommune har sin egen UU-vejleder. Det kan du læse mere om, hvis du besøger UU Koldings egen hjemmeside.

Ungeenheden
Jobkonsulenter i ungeenheden hjælper unge på offentlig forsørgelse op til 30 år med job og uddannelse. Konsulenterne kan vejlede i forhold til arbejdsmarkedet, din ansøgning og dit CV og evt. hjælpe dig med at se nye muligheder.

Modtagelse og Service
Modtagelse og Service er navnet på den afdeling i Ungecenteret, der sørger for, at unge, der ikke er selvforsørgende får udbetalt den korrekte ydelse.

Kontakt
Ungecenter Kolding finder du på Tvedvej 7, hvor vi holder til i samme bygning som IBC. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – eller bare kigge forbi.
Se kontaktoplysninger nedenfor.

Ungecenter Kolding logo

Kontakt

Ungecenter Kolding

Tvedvej 7
6000 Kolding
Tlf. 79 79 29 00